24 вересня 2021 12:32
15

"Динамо" чекає виїзд до Маріуполя. Стали відомі всі пари 1/8 фіналу Кубка України

24 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України 2021/22.

В 1/8 фіналу до 11 переможців четвертого раунду (1/16 фіналу) приєдналися 5 представників України в єврокубках - "Динамо" (Київ), "Шахтар" (Донецьк), "Зоря" (Луганськ), "Колос" (Ковалівка), "Ворскла" (Полтава).


Пари 1/8 фіналу Кубка України


Металіст 1925 Харків - Олександрія


Металіст Харків - Колос Ковалівка


Верес Рівне - Ворскла Полтава


Чорноморець Одеса - Шахтар Донецьк


Альянс Липова Долина - Львів


Рух Львів - Зоря Луганськ


ЛНЗ Черкаси - Дніпро-1


Маріуполь - Динамо Київ


Базовий день проведення матчів - 27 жовтня.

Матчі 1/4 фіналу та 1/2 фіналу заплановані на 2 березня та 20 квітня 2022 відповідно. Володар трофею визначиться 11 травня 2022 року.

Приду потопить за любимое Динамо!
Чапыч, а може і нам по принципу кротів (" поле в Маріуполі в екстренному порядку тимчасово закрито для проведення матчів на період невідкладних робіт") зіграти в Ковалівці ? )))))
Насправді не все так погано. 27 у нас матч на кубок, а 30 матч у чемпіонаті із Маріком. Обидва у гостях. Тому їдемо туди і там тренуємось, без повернення в Київ. На матч чемпіонату вони втрачають фору, коли до них приїжджають через важку дорогу.
Сховати
Чапыч, Самые важные матчи сезона для Собачьей будки . Они уже сейчас могут начинать готовиться к ним
ось і подивимось, чи вистачить у Маріуполя ресурсів рвати жили у двох матчах поспіль з інтервалом у три дні. І що для Маріуполя буде важливішим: не пустити Динамо далі в Кубку, чи боротьба за 3 очки в чемпіонаті, де вони аутсайдери з ризиком вильоту.
Чапыч, Чтобы тренироваться, надо иметь место для тренировки. Также нужно место для восстановления между этими матчами. Или вы думаете, что гости будут такими любезными и это предоставят, да еще и хотя бы более-менее нормального уровня? Лично я очень сомневаюсь. И думаю, что это и было так спецом подстроено: сначала укатать в кубковом матче (он по сути не принципиален для ктотособак, вылетят ну так и хрен с ним, а выбьют ДК - супер), чтобы потом после ненормального восстановления иметь бОльшие шансы отобрать очки в матче чемпионата, которые куда важнее для старших кротособак. Да еще и кубковый матч поставят на позднее время, чтобы точно никуда в ночь не уехали. Поэтому, думаю, оптимальный вариант не возвращаться в Киев, а договориться с Днепром и сразу после матча ехать в Днепр в нормальную гостиницу и восстанавливаться на их базе в четверг-пятницу и потом в день матча с утра в субботу выезжать в Мариуполь на игру чемпионата.До обеда приедут, а легкую тренировку можно и на школьном стадионе провести.
Чапыч, а може і нам по принципу кротів (" поле в Маріуполі в екстренному порядку тимчасово закрито для проведення матчів на період невідкладних робіт") зіграти в Ковалівці ? )))))
Да уж..
Ха-ха ..))) фарм кротів , проти Динамо, фарм Динамо -проти кротів....Битва фармів.!!!!! Ось побачимо , чия школа краща!!!!
Сховати
SheriFF_2, Арендуполь - Чорноорендовець 2:3, так що чия школа краща і так ясно)
Сховати
Megogo VS Olltv, просто в цьому випадку екзаменатори покруче...))))
SheriFF_2, Но в Одессу добираться быстро и легко, а в Марик - на автобусе чухать.
Сховати
Konstantin, так, з точки зору логістики Динамо у менш вигідному становищі, нііж Шахтар. І ми знаємо, як заряджають маріупольців проти Динамо (навесні там зіграли 0:0).
Сховати
Africanda-S, в тому матчі грали на розслабоні
Konstantin, з цим аргументом з вами згідний, але думаю , що кротам теж не буде легкою прогулянка в Південну Пальміру.