23 вересня 2021 15:03
7

Частково закриті сектори і штраф. КДК УАФ покарав "Динамо" за поведінку фанатів

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу сьогодні ухвалив кілька рішень.


Так, ФК «Динамо» (Київ) КДК УАФ зобов’язав провести наступні два домашні матчі чемпіонату УПЛ із

частково закритими секторами (41 та 43), сплатити обов’язковий грошовий

внесок у розмірі 500 тис. грн та застосував санкцію у вигляді

проведення домашнього матчу без уболівальників умовно із випробувальним

строком до кінця сезону УПЛ-2021/2022.


Причина - неналежна поведінка вболівальників під час матчу 8-го туру чемпіонату УПЛ ФК «Динамо» (Київ) - ФК «Олександрія», що відбувся 18 вересня 2021 року.

Ця проблема стала системною. Ситуація повторюється щороку. Та УАФ просто молиться на цих ультрас, бо через них наповнює свою касу, доїть Динамо. Ось чому подібного немає у жодній іншій команді? Невже Суркісу не набридло платити штрафи? Вважаю, що тут потрібні якісь кардинально жорсткі кроки. В Англії ж побороли це явище на клубному рівні.
Сховати
Africanda-S, это не единственная системная проблема у суркиса и даже не самая критическая, которая из года в год, из десятилетия в десятилетие уже не решается никак
Частично закрытые секторЫ. Не секторА (кого-чего получается).

вообще закрыть ушльопкам вход на стадион
Ці срані ультраси вже достали. Можу спорити, що половина з них не назвуть склад Динамо. Їм головне набухатись, наколотись, а потім морди бити і фаєри палити. Просто відірватись. Нема куди енергію діти - сапу в руки і на буряки. На місці суркіса дав би ці 500 тисяч другим таким же безголовим тітушкам, щоб поробили з них шовкових і щоб внукам наказали на стадіон не ходити.
Сховати
HondaDio, Самое обидное, что у этих отморозков собравшихся в одно стадо, нет элементарных общепринятых человеческих понятий, что лупить стадом несколько человек с детьми(!!!), женами(!!!), это очень низко и подло, это не одно и тоже что выйти один на один и там показать чего ты стоишь, а эти ушлепки наваляли стадом нескольким человекам и рады, и героями себя небось чуствуют, дятлы позорные...
Ультрас - ху%ло!