Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 176
Як це БАТЕ без іноземців "Баварію" розкатав? Нам слабо?
Показати
Никого они не расскатали, им очень повезло и они грамотно оборонялись. В Мююнхене их уничтожат
Хто такий цей Моралес - всім вже зрозуміло. А от що мав на увазі цей Сашок, вживаючи вислів "...щирый украинец-недоносок..."???
Показати
имел ввиду фамилию и имя,как себя приподносит и за кого себя хочет выдать,тем самым на самом деле не являясь...
Відіграли досить пристойно, краще, ніж при Сьоміні. А от у фізичному плані виглядали більш стомленими, ніж "Дніпро", хоча мали відпочинку на день більше. Поясненя одне - хлопців занадто ганяють на тренуваннях. Необхідно знизити фізичні навантаження і зробити більший акцент на техніку. А також більше теорії по побудові гри, щоб грали в розумний футбол - вчасно відкривалися, пасували, вривались у вільні зони і таке інше. Сподіваюсь, що скоро "Динамо" заграє в сучасний футбол. Хай щастить!
Показати
Все правильно, у нас не команда легко-атлетов как Тотенхэм, надо работать над самым простым: прием мяча и пас, ну конечно пасовать согласно тактике, которая должна быть на все возможные ситуации с запасными ходами и все должны знать ее как молитву и играть как команда. Только возле штрафной соперника можно делать фристайл, а до этого все должно быть как в Баварии, как машина.
А що робить зараз Луї ван Гал?
Показати
Сборную Голландии тренирует. 6-1 и 6 очков в первых двух матчах отбора на ЧМ против Турции и Венгрии.
Зранку написав: "25 сентября 2012 10:13 Щось тривожно на душі: а раптом призначить когось на зразок Блохіна... Знову будем читать унікальні післяматчеві інтерв'ю?.." Тільки що приїхав, включив комп і що я бачу... Слів нема, одні емоції. Процес пішов, маразм міцніє... З ФК "Москва" Блохіна виставили за рік, а скільки ж нам доведеться чекати? Про граблі, на які знову наступив Суркіс, мовчу. Сьогодні той випадок, коли я дуже хочу помилитись...
Показати
Ты глубоко-глубоко не прав. Как раз человек, которому не пофиг на наш клуб способен на многое, я верю в Олега Владимировича, верю вто, что ему удастся навести порядок среди жаравшихся футболёров нашей команды
А слабо здогадатись, хто найсліпіший?...
Показати
Каким боком ты свои пять копеек вставляешь заслуженный бузник? Хочешь прибавки к жалованью, за прогиб?Всем и так все видно, не хрен куражиться... Лежачего не бьют,крыса.
Цікаво, так скільки мільйонів витратив цьго року Суркіс за цей ювілей?..
Показати
Дело не в миллионах. Деньги можно сказать потрачены с умом. Тут другая история. Игру проиграл только сЁмин. Как можно было играть вторым составом? Это что, не уважение к сопернику? пижонство? или как. Ответ один: непрофессионализм, неадекватность, несоответствие тренера. Он полностью деградировал как тренер и как человек. Я конечно не знаю, что в нем нашли как тренере, но он себя исчерпал на этой ниве. Другой бы ушел, и не мучил бы и клуб и болельщиков.
Те, в що грає "Динамо", називається антифутбол!!! Гравці не знають яким чином пройти центр поля і наблизитись до воріт суперника! Переміщення футболістів по полю прогнозовані і примітивні і легко присікаються. Тому ідуть постійні відпасовки назад і перекочування м'яча в болісних пошуках вільного партнера. І нові футболісти будуть грати і вже грають в сьомінський антифутбол. Шкода, що толкові футболісти змушені мучитись на полі, а не грати у футбол... Пане Суркіс! Якщо ви так закохані в ЮПСа, то терміново пошліть його на курси сучасного футболу, інакше катастрофа неминуча... А краще поставити у керма нового тренера. Перетасовка складу команди нічого не змінить! Результату не буде!!! Мільйонів не шкода?
Показати
Цілком згодний. ЮрПалича вже пора до Іспанії на відпочинок. За усі роки и ДК Сьомін виграв лише ЧУ. Ганьба. ЧУ це не англійська або іспанська чи німецька ліга.
Гірко те, що кожного дня ми дивимось на світ, на життя і на історію очима,як правило, росіян: через телебачення, кінопрокат, FM... І читати проросійські коменти ми будемо ще довго. Цікаво, а чи існують ще країни, де інформаційний простір належить іншій державі?
Показати
Очима певних росіян (що сидять у Кремлі), які формують погляд російського загалу. А до цього ще й намагаються це зробити і з українцями. Ніколи не був політичним прихильником "Свободи", але їхню акцію щодо пропагандистського фільму не можу не підтримати.
Що робити з такою грою в Європі? Знову обкакатись і знизити рейтинг України?
Показати
Господи, да какой в дупу рейтинг? Куда его прикладывать? Почему нас, динамиков, должно колыхать, что Ворскла получит возможность играть в ЛЕ?
No results found.