1 травня 2024 23:40
1

Стало відомо, хто може стати першим придбанням "Ліверпуля" за Арне Слота

Атакуючий півзахисник «Аталанти» Тен Копмейнерс може найближчим трансферним вікном стати гравцем англійського «Ліверпуля». Про це повідомляє Daily Mail.


За інформацією джерела, нідерландський хавбек є пріоритетним завданням на літню трансферну кампанію мерсисайдців після того, як клуб по закінченні нинішнього сезону очолить нинішній головний тренер "Фейєноорда" Арне Слот. Зазначається, що перехід гравця «Аталанти» може коштувати мерсисайдцям €50 млн.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що «Ліверпуль» виплатить «Фейєноорду» € 13–15 млн як компенсацію за достроковий відхід 45-річного фахівця Арне Слота з посади головного тренера нідерландського клубу, який стане новим наставником мерсисайдців після виходу Юргена Клоппа з посади головного тренера після закінчення сезону.

26-річний Тен Копмейнерс виступає за «Аталанту» із серпня 2021 року, коли він перейшов у клуб із Бергамо з «АЗ Алкмар», який тренував раніше Арне Слот. У поточному сезоні півзахисник провів за бергамасків 43 матчі у всіх турнірах, у яких відзначився 14 голами та п'ятьма результативними передачами. Контракт гравця із нинішнім клубом діє до кінця червня 2027 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 40 млн. євро.
за достроковий догляд
нема сечі терпіти це борошно