Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 59
Клоун-эксперт!!!В эпизоде со 2-й желтой ДАЖЕ КОСАНИЯ НЕ БЫЛО!!!Зачем чушь писать???
Показати
Молодец, парень!
Да что вы ноете,есть отмазка,есть отмазка,при чём тут Блохин???Мбокани урод,а не Блохин!Судья тоже молодец,свистит в одну сторону,в конце тайма была чистая желтая!,но нет,только штрафной!!!
Показати
А другої жовтої Сидорчуку не було?
Это виноваты Семин, новые игроки, Мбоками, французский арбитр, Баль, Михайличенко, болельщики, искусственный газон, нереализация... А ОВБ тут не причем!!!
Шановний,Вам не здається що Ви докорiнно змiнили змiст!!!!Почалось все через це-"Мы не принимаем поздравления с праздником фашистских армий,вони воювали не за свою землю, а за угро-фінські. у тій війні за свої землі воювали українські націоналісти-повстанці"!Ви якимось чином приплели сюди пана Табачника.Якщо я не знаю справжньої,то скажiть будь ласка-невже часи СРСР не частка iсторiї України???На сам кiнець,хотiв би звернути увагу на Ваш коментар "українською мовою"-попрацюйте над помилками!
Показати
хахах ваші слова смішні... я нікуди нічого не приплітав)))) Я табачником підтвердив те, що мало хто знає справжню історію. А над моїм правописом не зациклюйтесь))) я дуже багато сперечався в інтернеті з різними особами, і помітив одну особливість - коли людині немає чого розумного сказати у відповідь, вона вдається до таких от акцій. Доходило навіть до такого, що я сам не являюся українцем, всього через одну помилку в правописі)))) так що давайте будемо дещо толерантніші один до одного)))) і не потрібно обзивати людину, через її думку))) ви зі мною погоджуєтесь?
Олень!Таких как ты клоунов нужно...Мой дед прошел от Донбасса до Берлина,и ты урод недоделанный будешь чтото говорить!!!!Быдло!ИМС спасибо за поздравление!
Показати
Ойойо які починаються розмови))) задумайся над словом бидло, а може це ти є бидлом??? чому відразу нападати на людину з "аскарблєніями"(виражаюсь твоєю мовою)? Тай недалеко втікли від бидла люди які незнають справжньой історії України, а вірять у "совковку" пропагандичну історію...(((( невіриш, що "совкова" історія вбивала дійсність? наведу приклад одного-двох тижнів, під проводом пана Табачника з книжок історії 5 класу викинуто поняття українська козацька держава, Грушевський, Винниченко та навіть Леся Українка з Шевченком... З Української літератури викинуто письменників шістедисятників, а введено незрозумілих авторів з дитячими творами((( Дежавю... це вже було пів століття назад... а тепер звертаюсь до інших - будемо далі терпіти це приниження??? хіби ми наскільки дурні щоб принижувати самих себе, якщо ми небудемо поважати самих себе, то і нас не будуть поважати!!!
Урод моральный!!!!Са по бананам лазил,а мы не имеем образования!Клоун галимый!По-неволе станешь расистом!!!
Показати
По отношению к тебе он прав...перечитай написанное...
На Live tv смотри кент!
Показати
Дякую, а якого числа трансляція????
Плохо Вадима долго не слышно,он бы сказал "какого х..."вручает Шевченко!!!А вообще я за Криштиану,просто барсу тереть не могу!
Показати
И без него ущербных хватает)...смотрите выше).
Не надоело обсирать?Совесть б... имей!!!
Показати
Не надоело. Меньше бл*кай...
Есть доля нефарта,но с таким отношением к игре это "ЖОПА"!!!!!!!!Проигрывать 0-1 и просто ходить по полю жесть!!!Да Гусев много запорол,я не спорю,но он работяга,а эти мажоры херовы стоят тупо!Больше полкоманды клоунов.Ну реально нет слов!Понабрали легионеров и что????Оно им и на ...не нужно спину гнуть.Посмотреть с какой самоотдачей играл им только респект,а наших Блохин должен тянуть,я не знаю как!!!
Показати
Понимаешь по такой игре просто хорошего работяги Олега Гусева мало! Есть моменты?забивай.Выпустили Дуду...А толку?Один в один никто не может обыграть соперникак,как мы собирались массированный МетаДон обыгрывать?
Коментарі по темі:
Не хватало...Водка с перцем на ночь и как огурчик!!!
Показати
ох уж эти народные методы. Жалко, что народ - алкоголики...
No results found.