3 травня 2024 21:52

Тренер "Порту" Сержіу Консейсау - пріоритетний варіант для керівництва "Мілана"

Сержіу Консейсау, Рубен Аморім та Пауло Фонсека - головні претенденти на посаду тренера «Мілана», повідомляє журналіст Sky Sports Italia Мануеле Байоччіні.


За інформацією журналіста, серед трійки португальських фахівців керівництво «россонері» вважає тренера «Порту» Сержіу Консейсау пріоритетним варіантом.

Головним фактором, чому «Мілан» може обрати 49-річного португальця називають зміну президента у «Порту». Консейсау мав гарні відносини з колишнім президентом клубу Жоржем да Коштою, але після обрання на цю посаду Андре Віллаша-Боаша з’явилась інформація, що клуб та тренер можуть припинити співпрацю.

Керівництво «Мілана» вважає, що тренера «Спортінга» Рубена Аморіма, який зацікив «Вест Гем», буде важко запросити, але називають його одним із найперспективніших молодих тренерів Європи.


Колишній тренер «Шахтаря» та «Роми», який зараз працює у «Ліллі» Пауло Фонсека не є першочерговим варіантом для міланського клубу.


За інформацією Ніколи Скіри, «Мілан» вирішив звільнити головного тренера Стефано Піолі, контракт якого з клубом розрахований до літа 2025 року, після завершення сезону 2023/24.