3 травня 2024 19:01
1

Bild: Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки.


Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 км углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відтоді вони весь час розширюють плацдарм. За інформацією експерта видання з аналізу відкритих даних Юліана Рьопке, росіяни увійшли в село Архангельське і просунулися в напрямку села Сокіл.


"Російські окупанти захопили південну частину Архангельського і пройшли півдороги між Соловйовим і Соколом. Вони зазнають великих втрат, що вказує на прибуття свіжих боєприпасів для українських захисників", - зазначив Рьопке.


Війна в Україні: новини


Ескалація останніх днів на фронті пов'язана з тим, що росіяни намагаються по максимуму використати той час, поки ЗСУ не отримали нову партію зброї і не закрили проблему гострого дефіциту снарядів. Таку думку висловив військовий оглядач Євген Дикий.


Кілька днів тому окупантам вдалося прорватися в село Очеретине, що на північний захід від Авдіївки. Через помилки ЗСУ під час ротації підрозділів на передовій росіянам вдалося проскочити за першу лінію оборони на одній ділянці, і зараз вони намагаються розширити просування в цьому районі.

З нетерпінням чекаємо появи в військоматах хлопчиків з Офісу президента.