Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
Коментарі по темі:
Та там вулиці в Дніпропетровську кажуть як після бомбардування
Показати
Когда был последний раз в Днепре? И был ли вообще?))) Нормально там, конечно Львов красивее, Киев масштабнее, Одесса куррортнее, но и Днепр по лучше гиблого Донецка будет
А що поганого буде в тому, що Лужний побуде ще років зо три помічником у Сьоміна? Повчиться у нього, а потім, цілком можливо, що зможе і сам очолити - у Сьоміна вік вже як не як. Ну не готовий ще Лужний сам очолити команду такого рівня, як Динамо. Так, це вже не той Лужний, що був перший раз - виріс з того часу. Але ще не той, що потрібен Динамо. У нього тепер два варіанти - або йти і набивати руку на якихось менш серйозних кішечках. Або ще попрацювати з толковим тренером і повчитися.
Показати
+ Даже нечего добавить.
Из-за отсутствия в нашем списке тренеров особо большёго выбора - твои умозаключения имеют право на жизнь;) Только, вот, я деже и не знаю, чему там ещё Лужный может научится у Сёмина...((
Та той Енріке Ганзо нічим не кращий від Гільєрме. Дуже повільний, грає лише на чистий м'ячах. От Алан Патрік, за яким Шахта полює - той хоча б бігає швидко.
Показати
А у Шахты принцип простой: покупают быстрых и техничных, а там как карта ляжет. Это наши умудряются даже в Бразилии откапывать деревянных игроков.
Цікаво, чого всі так соромляться голосувати за Алмейду, який насправді був найкращим у матчі з Карпатами? :)
Показати
А по мне Данило был лучшим. Но тут ИМХО
Почему же стесняются, вот я и проголосовал. Когда стадо баранов не могут затолкать мяч в ворота, а один из них все-таки забивает с так называемых стандартов "домашних заготовок", то в пору этого футболера назвать гладиатором. Так как на тренировках хоть один внимает указаниям тренеров. И самое главное воплощает это все в результате!
А якого вони хрена ппишуть "від імені фанів"? Якщо це пару чоловік вирішили підмахнути Блохіну і Буряку (може навіть і незадарма), то нехай від свого імені виступають.
Показати
а может это сам Суркис готовит себе почву?
Потому что это письмо фан-клуба.
Все просто - сюди ж не тільки вболівальники Динамо ходять, кроти теж кнопочки жмуть і заборонити їм немає змоги :)
Показати
тоже вариант)))
Могу точно сказать - кротов на сайте было 112, все они голосовали за "верните Газзаева". Ну, может наших 12 человек тоже так проголосовали, из разряда вечных оптимистов-перестройщиков.
Щодо Пелегріні. Так, колишній тренер Реалу. Але оскільки Реал щороку міняє тренерів, то скоро плюнути нікуди буде, так щоб не попасти в колишнього тренера Реалу. Тому його треба розглядати та оцінювати як колишнього тренера Вільярреалу. А ось в такій якості він нам підходить, і цілком може згодитися очолити Динамо. Про менталітет - у нас більшість гравців латиноамериканці, тому з менталітетом проблем не буде. Українці зі своїм "слов'янським менталітетом" нехай вилазять з нічних клубів та дорогих машинок, вчать мови та підтягують техніку - мінімум чотири з них обов'язково буде на полі, а більше у нас і немає.
Показати
В Реале Пеллегрини себя показал очень достойно. Посмотри на статистику команды хотяб. Сколько очков набрали. Проблема была в суперзвездности состава, президенте и сумасшедшей Барселоне. Пеллегрини сделал все, что мог. Не думаю, что есть хотяб 3 человека на Земле, которые бы в тот год выиграли для Мадрида золото.
Як появиться в Києві - тихо в мішок і в Дніпро...
Показати
АААААААААААААА))))))))))))))))))))) 100-пудово...))))Ещё и камешек кило так 300 на шею))))))))
Главное, с Андре не перепутать, а то как-то некрасиво получится...
У нас несвідома ротація, пов'язана з травмами :)
Показати
Но ротация же...)))
Жаль, що Газзаєв не є прихильником принципу ротації. Так він виснажить дуже швидко основу...
Показати
А я чего-то не припоминаю такого случая, чтобы на поле выходили одни и те же игроки хотя бы две игры подряд. У нас ротация постоянная!
No results found.