Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 63
Локи якби взяли Льоренте це був би супер гіпер мега трансфер, мені б хватило тільки одного трансфера на міжсезоння) але є багато причин які роблять його неможливим - в Атлетік Б грають тільки баски і тому навряд чи вони його взагалі кому небудь продадуть , бо він в них на вагу золота.
Показати
Я, власне, з точки зору ціни. Якщо Суркіс здатний платити такі гроші за гравця, то хіба на кардосо світ зійшовся?
полюбому треба шукати когось іншого і молодшого 24-25 років, а то стоїть не більше 15 млн, якби продавали в якийсь Ліверпуль чи там Ліон, а тут їм вже і 18 мало. Суркіс бери вже краще Пятті він точно стільки не буде коштувати.
Показати
Пьятти играл в Альмерии а не в Бенфике, да и его результативность по гол+пас в 2 раза ниже чем у Кардосо в неудачном сезоне, хотя он весьма талантливый игрок. Переводя на украинские реалии, мы пытаемся сравнивать Шевченко из Динамо и Ковпака из Таврии. Уровень клубов ну ооочень разный.
стас Крот?
Показати
Нет,болельщик ДК и болельщик с большим стажем.Мне больно говорить о том, что мы на данный момент слабее Шахты по многим компонентам,но истина дороже.
а хто такий 03.Эберт Вилльям Аманси? він в запасі Динамо
Показати
Это полное имя Бетао!
навіть нема кого виділити всі настільки добре зіграли. Спробую виділити Юссуфа (супер надійно зіграв), СаШо (спас паро раз), Гусєв (гол з дуже тяжкого положення і весь матч зіграв дуже корисно), Попов (надійно), Даніло Сілва (не дав свому однофамільцю жодного шансу), Ярмоленко (старався обігрувати + гольовий пас), ну і Шева (гол, в захисті відпрацьовував, але кілька ударів змарнував). Єроменко десь загубився і Вуко не часто було чути, Хачеріді ніби нормально. Походу всіх основних оцінив))
Показати
Да ну нафиг!!!! Эрема на своих плечах весь цент поля протащил. Черновой роботы сдалал и за себя и за того парня!!! Эрема один из лутших в матче!!! Вы только задумайтесь один игрок пашет опорником и розносящим одновременно на протяжении всего матча.
просто Смородсська хоче доказати Динамо що він не обов'яково перейде в Динамо і на нього є інші покупці. Але все одно їй спершу треба буде заплатити 4 млн Динамо, а тоді продавати. Сумніваюсь що вона кудись його за великі гроші спихне. Нікуда не дінеться перейде в Динамо.
Показати
А откуда такая уверенность что сначала надо заплатить ??!! Локомотив имеет право продавать его когда угодно.....!!!!!
ну але ж 4 вже заплатили, то ж не буде "оренда" гравця на рік коштувати 4 млн. Динамо ще 2 млн доплатить і піде. Своєтскій спорт надійний сайт, він передбачив трансфер Едуардо, коли ще ніхто навіть близько про це не писав, так що думаю це правда.
Показати
Но подожди...если Локо не заплатит то Алиев однозначно возвращаетса в Динамо...Смородская походу тратить на него деньги не хочет...так какой резон Суркису ещо и доплачивать за Алиева.
круто Діакате забив за Ліон! Кан 0 - 1 Лион
Показати
Андрюха не радуйся, а то щас доброжелатели начнут орать: мавпа, кокосы и т д...
зараз почнеться фізрук, фізрук... а мені подобалась гра Динамо при ньому. Зря його звільнили.
Показати
можно больше сказать, к мячу Демьяненко хорошо приучил Динамо и к командной игре и Семин использовал это в свое первое пришествие :) пусть Палыч теперь приучит всех к мячу после Газза :)
Да уж, игра была - песня, громили нас в ЛЧ все кому не лень. Мне Анатолий нравится как человек и игрок был прекрасный, но он лишь еще один пример того, что не всякий классный игрок способен стать классным тренером.
Это шутка такая?
виженіть Мунтяна щоб його і близько в Динамо не було! Бо діла не буде
Показати
Это точно! Молодняк загубит!
No results found.