Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 119
Теж мені проблема :) Вдягни київську розу. Приїдь в казань на тому ж потязі, що і основна масса хохлів і білет на требуну тобі забезпечать менти відразу ж на вокзалі. Щей до сектору проведуть XDDD.
Показати
Да ,я договорился уже.Парни из Белой Церкви мне билет возьмут.Спасибо!Билеты в Казань уже взял,буду на стадионе.До встречи!
Коментарі по темі:
Славянин, + за блог. Но это всё бессмысленно. На этом ресурсе практически нету футбольных болейщиков. Здесь восновном "футбольные аналитики" и "журналисты".
Показати
Знаю. Просто не люблю когда гадят хором на ВКДК - поэтому и написал.
А не взападло фанату кротів, ходити з аватаркою ексгравця Великого Клубу Динома Київ??? Чи навійні всі методи згодяться? =)
Показати
Если бы я был фаном кротов, то мне было бы взападло! Но так как мой любимый клуб Динамо Киев, то у меня аватарка НАШЕГО игрока, а не как ты выразился "ексгравця", так как он в аренде, а не продан. И если тебе нравиться текущее положение дел в ДК, то крот как раз ты! А я не могу терпеть алкашей и физруков в моем клубе!!! А пример Шахты я привел только по тому, что наши болелы во всем винят наших бразил, мол они ленивые, толстые, едут к нам посидеть на банке и получать зарплату, но у кротов почему то не так, почему? Потому что у них нету физрука-алкаша играющего в бей-беги!
Я не мрію. Такий резальтат, як я написав, просто не реальний. Я одного не розумію. Як відношення до клубу деяких вболівальників змінюється в залежності від одно конкретного результату. Після Кротів, Александрії та Оболоні всю команду на руках носили. А тільки трапислась одна поразка, хоча і дуже прикра, як вся команді відразу стала гандонами. Кому щось неподобається туліть вболівати за Барсу. Вона останнім часо майже не програє.
Показати
Кроме Барсы можете вернуться в кротовник. Если шахта проигрывает, то или судейский заговор или трава неподстриженная.
Тому що не має у Шахтаря гравців в минулому слово яких хоч чогось би варте було. А ті хто дійсно сьогодні грає, завтра поїдуть "туда где много-много диких обезьян".
Показати
Грачев, Зубов, Шутков и др.- понятно что не достигли уровня Заварова, но всетаки достаточно известны. Нодо всегда верить в свой клуб. а ответ на этот и мн др вопросы примерно такой: http://dynamo.kiev.ua/articles/64637.html
У всьому цьому трьопі, мене цікавить тільки одне, що ви шановні знатоки, будете свистіти, коли на наступній неділі Динамо всеж таки пройде Рубін ??? А ще дуже цікаво буде глянути на Вадима, якщо Шева, дубль положить.
Показати
Мечтать не вредно, но надежда конечно есть ... причем у каждой из команд
Правильно! Надо верить в победу любимого клуба, даже когда он проигрывает 10:0, а не поливать при первой неудаче гавном начиная от Шевы (который грел банку) и заканчивая Суркисом (не говорю уже про Семина и футболистов которые были на поле).
Все буде добре. Запямятайте мої слова. Вийдепо по пенальті.
Показати
та ну?много кто говорил "та не беспокойтесь,3-1,3-0,2-0 будет"
Ви помиляєтесь. Якщо ви звернете увагу на перше джерело, то зясуєте що статья скопійована з сайту ултрас ДК. На мою думку, таким чином вболівальники висловили свою подяку працівникам Алекесандріївської міліції.
Показати
По правді кажучи, стаття ні про шо взагалі. Але провокативна. Навіть не уявляю яку б "ультрас" написали статтю коли б ще мусора з дубинками на них кинулись.
Веталь, можливо не Охтирка, можливо і не Житомир, але в будь-якому випадку нічого доброго б не було.
Показати
Ололо! Респект Тобі за помірковані коменти.Респект ультрас за візит до Олександрії.Підлітком(80ті роки) бував в фан-секторах,і у 8му нижньому, і в 11му верхньому коли почав існувати офіційний фан-клуб.Давно вже хожу на стадіо в ранзі Кузьміча, на жаль не регулярно..Мене цей пост, та й деякі коменти здивували.Моя думка така: вирішення проблеми розміщення ультрас ДК на Нікі, скоєний кіровоградським БЕРКУТом, неординарна подія, яка,при всій апріорі-неповазі ультрас до МВС має заслуговувати на неї,тобто повагу.Виходячи з цього, думаю що ультрас-піротехніки могли б піти на зустріч міліції,лише в даному конкректному випадку, і не кидати файера.Якщо це можливо,згідно Вашого статуту. З повагою...
)) Але це ж не про міліцію. Це звичайна,як для мене, відповідь людині, яка безпідтавно намагається образити іншу людину. От і все)
Показати
То просто мабуть через те шо стаття (десь в чомусь) - провокативного характеру.
Автор: oLoLo
11 квітня 2011 09:03
- 5
По результатам вчерашней игры хочется задать один единственный вопрос. Чем Олег Лужный был хуже Сёмина??? 4 тура: - 5 очей. При шансе отыграть 6 очей отставания от Шахтёра!!!!!