Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 236
А я думаю що тренером потрібно алекса2 поставити, і буде нам щастя:)))
Показати
А я думаю, що тренером треба ставити тренера, а не фізрука чи чергового "учня школи Лобановського".
Плюс була ігрова аритмія (якої я не бачив дуже давно і без якої не обходиться навіть барса) і дуже часто період коли ми додавали закінчувався гострим моментом
Показати
О, так, ігрова аритмія, як у барси. Тираспіль фшоці!
+500
Показати
+500 для Tata(глючимо)
Нічого, прийде новий тренер - ще не таке будемо дивитися
Показати
Да скорее бы. Хуже уже некуда.
При -11? Не думаю, що таким шансом можна скористатися. Тут бійців потрібно, при такій погоді клонів Михалика і Вуко побільше б :)))
Показати
Бангура у свій час за мінусової і по снігу голи шахтарю забивав...
Ну не потрібно нам "не плохих" і навіть просто хороших - нам потрібно дуже хороших і дуже сильних. Ну-ну, прийде Сьомін він вам ще й "не плохого" Асатіані приведе:(
Показати
"Дуже хороші" к нам не пойдут. Во первых за них нужно будет заплатить двойную цену, а во-вторых платить им нужно тоже прилично. Потому и покупаем таких как Бертольйо и Андре и надеемся сделать из них что-то толковое.
Коментарі по темі:
В мене таке враження, що під ніком alex2 пише сам Сьомін (ну принаймі хтось з його родини):)))) Юр Палич, ану признавайтися, що це ВИ:)))
Показати
Ні. Просто я мабуть найбільший прихильник повернення Сьоміна в Динамо, а "учні школи Лобановського" обридли вже не знаю як. Навряд чи хто з родини Сьоміна спілкується українською:)
Є ще тверезі люди на сайті:))))
Показати
народ уже празднует, не обращай внимания :)
.
Все-таки Лужний проявив себе рідкісним бездарою. Маючи: - багатий вибір гравців; - причому добре підготовлених фізично; - практично всіх здорових, без травм; - та маючи можливість після перерви серйозно підсилити кожну з ліній команд гравцями запасу Він: -виставляє тупий склад з недолугими атакуючими крайками; -приміняє ще тупішу тактику гри з намаганням невідомо для чого володіти мячем (коли можна просто відбиватися); -зливає всі головні протистояння; -про те, що не може налагодити нормальний мікроклімат в команді я просто мовчу Лужного на кол (думаю Рома підтримає, а?)
Показати
Чего-то я не понял...
я так понял это сарказм в сторону критиков Лужного
Это юмор.... я надеюсь???? Или Кащенко велкам))))
у тебя депресняк что-ли или просто бредишь?Если бы весь тайм отбивались то натолкали бы нам как минимум двушку,профессор
:-) Твою иронию понял! и полностью поддерживаю!!! Но увы Лужного не оставят :-(
Shit off!!! ))))
Сарказм... Но мне нравится. Подправить некоторые пунткты и было бы в тему. А так, только сарказм... Лужный молодец, старается как может, но... Надеюсь матч с Шерифом будет его последней игрой как тренера. А Лужный отправится набиратся опыта куда-нибудь в Карпаты или ФК Львов
А у вас є варіанти підсилення складу реальними гравцями???(хворих, відсутніх в Мінську та тих хто зіграв за основу менше хоча б 2-3 матчів прошу не називати) Чи просто щоб плюнути в Лужного???
Показати
Я, мой состав уже выкладывал, появление Попова, это просто вершина ошибочности, ну а как будет, рассудит игра, но ОРЛ доверяет исключительно 10-12 футболистам, это меньше чем у Палыча.
No results found.