Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 46
Юрий, Ок. Чи допоможуть клубу 140млн відсуджених у держави? Ні. Справа не в грошах, а в підході до управління і стратегії. Їх немає. Динамо - це улюблена іграшка Суркісів. Ніякогої мови про розвиток не йде. Динамо - це уособлення нашої держави. Кожних декілька років міняється курс по якому треба рухатись. З теперішніми власниками - це буде тихе зелене болото, яке не часто буде прокидатись від летаргічного сну
Показати
rexbed, как бы я не критиковал Суркиса, но неизвестно увидели мы прогресс Миколенко Попова Циганкова Шапаренко, если бы на их место были бы куплены футболисты другого ценника.
У Динамо были финансовые проблемы, пошли другим путем.
Этот путь очень долгий, кто это понимает, тот не возмущается.
Я понимаю реалии сегодняшнего дня.
Где раньше бронь на сборы были одни , сейчас другие и т.д.
Я понимаю мне нужен результат как болельщику, но я не хочу чтобы клуб исчез.
Да мне не нравится подход менеджмента.
Но мне нравится наша молодежь.
Время наставить все точки над и
Юрий, ну-ну ))). Епоха бідності закінчилась. Чи ні? Прикро відчувати себе обманутим? А це лише початок. Платити будемо всі. І всим. Грішми, здоров"ям, життям, майном, свободою. Беріть більше попкорна, ця пісня буде довгою.
Показати
rexbed, я не очень люблю разводить срач.
Вас не туда понесло уважаемый. Мы обсуждаем новости клуба. Я советую вам обратиться с таким спичем в Верховную Раду.
Юрий, Це ти йому заплатиш, а не Петро Олексійович. ПриватБанк державний. У випадку виграшу Коломойського ми всі скинимось йому на Приват
Показати
rexbed, за себя отвечайте пожалуйста.
Фєдя ще той мудак. Домашній тимощук
Показати
rexbed, в точку сказав!)
FCDK1927, І в першому і другому турі я голосував за Порошенка, так як він був найкращим з тієї купи лайна який нам запропонували. Але ще два роки тому було зрозуміло, що він програє. Так як нашому народу те ЄС, безвіс і армія нахер не треба. Треба жрати, спати і сватів дивитись. А не підтримую тому що якщо це я розумів, то і він подавнно мав це бачити. А на мою думку нічого для виправлення ситуації він не зробив.
Показати
rexbed, ну так к чему тогда это всё, если я был прав, и вы за Порошенка?
FCDK1927, Варіант, що людина не підтримує Порошенка, а бачить ситуацію в країні не через зелені окуляри, вами не розглядається?
Показати
rexbed, ну тогда просто скажите кого вы поддерживаете, внесите ясность в данную ситуацию. Если Тимошенко-Бойко-Вилкул-Ляшко-Смешко, тогда можно просто промолчать :)
" Наш президент молодец! ". Вірус ідіотизму крокує по країні. Зеленський мудак, який помножить нашу країну на нуль...
Показати
rexbed, порохоботам Привіт :))
rexbed, Зе, конечно, мудак. Он, разумеется, голосовал сам за себя в обеих турах. Но вот курьез -- не хватило бы этого голоса для победы на выборах. Это значить, что 72% от проголосовавших половозрелых граждан выбрали для страны именно такое будущее. Вы сделали это разом. Так что кушайте теперь, не обляпайтесь. ЗЫ Да, я порохобот))
Артём, ты амеба тупая. Твои братья по разуму сейчас в Луганске и Донецке страдают.
Показати
rexbed, да простит тебя Бог, больного на голову человека...
rexbed, иди отсоси и отлижи у порошенка..может жизнь еще лучше для тебя станет
rexbed, и у хуйла тоже не забудь подлизать..они за одно с порохом
Артём, Ты на 100% прав, чувак. У Вовы путлера точно такие планы через год. Полезные идиоты вроде тебя с радостью ему в этом будут помогать
Показати
rexbed, ты дибил?? чем я помагаю путину?? ты думаешь что я голосовал когда-то за кого-то?? ты видимо патриот великий, раз не замечаешь ничего
Ну от навіщо це постити Саші? Він що останні 26 років прожив в бункері? А тут виліз і давай правду-матку різати. Як податки платити з мінімальної зарплати, то норм. А тут вирішив порівняти Дубаї та Україну. Платив би ти Сашо всі податки чесно, мав би активну громадянську позицію і бажання щось змінити в країні, а так лиш повітря в роті ганяєш. Це чистої води популізм і бажання уваги.
Показати
rexbed, извините какой популизм если человек всю карьеру отыграл за единственный клуб и страну. Человеку просто обидно что у нас рукожопы угробили страну, если у нас рядовому граждану пофиг на все. Надо начинать с себя. Чаще в зеркало смотреть.
Автор: rexbed
7 квітня 2012 14:10
Сьогодні все вирішиться
 
Автор: rexbed
6 березня 2012 21:57
Шахтер к 8 Марта
 
Теги: #Шахтер
Автор: rexbed
11 грудня 2011 10:29
Гімн Шахтьора !!!
Ось іде на стадіон Титулована команда Бутафорський чемпійон Привітаймо гранда! На воротях риба-меч Тобто, Саня Рибка. В центрі захисту дует, Названий «Ошибка». Справа в захисті С...
Автор: rexbed
29 жовтня 2011 21:59
Безус переходить в Динамо????
На матчі Металіст - Ворскла біля Ярославського сидів новий спортивний  директор ДК. Він приїхав за Безусом??? Певно перемовини вийшли на фінальну пряму. В кого які думки???