Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 17
Коментарі по темі:
А який Донбас ми маємо "услышать"?Той, з якого чоловіки в статусі біжанців повтікали по всій Україні, наче то не їхня війна, чи той Донбас, де інша частина воює на стороні російських найманців проти власного народу. Говорю лише за Житомирську область, поприїжджали маса чоловіків призовного віку з сім'ями та без сімей з Донецької та Луганської областей, на облік в воєнкоматі не стають, живуть як на відпочинку.А деякі в Малинському районі ще й з прапорами ДНР ходили...І ви хочете, щоб Донбас "услышали"?Та й який Донбас...Ви лише Донецька область, ви такі як всі інші... Слава Героям, що віддають свої життя за цілість та незалежність нашої Великої держави!Слава Україні!
Показати
Я и говорю о тех сволочах, которые издеваются над нашими солдатами. Это грустная ирония... Кого там слушать, что там слушать?
Ну так, а Буяльський воротар, номінально він також нападник, а те що Грозний використовує його на позиції атакуючого, ще ні чого не змінює. А те, що Динамо 2 пасе задніх - це не означає, що погані гравці.Динамо цього сезону теж не в кращих формі, так що - це погані гравці? Віталік, це ти?Я не хотів тебе образити...)))
Показати
Никогда Виталик не играл Нападающего)))
Роман Яремчук,Олег Майк, Дмитро Хлебас, Каталін Карп
Показати
Яремчук и Хльобас нападающие. Их нелогично сравнивать с Буяльским. Хотя, на мой взгляд, они если и перспективнее, то не намного. Хльобас мне вообще очень нравился по выступлениям за молодежку. Маик и Карп - явно слабее. Кстати, вся эта четверка в ДК-2 на каком месте? Будь они настолько перспективными, ДК-2 не скиталось бы по подвалу пердива.
2 забитих гола (1 з пенальті) - це таке велике досягнення? Виходив мало не на уколах грати, то й що, Мілевський свого часу також виходив грати з переломаною рукою, хоча користі не багато з того, та й вірити словам Грозного...Та й в свої 22 то й же Мілевський ( з усією моєю антипатією до нього як до гравця показував куди кращу гру).До того ж не дуже доцільно порівнювати Буяльського з Велозо(різні амплуа) та Бельанда (нова команда та тим більше новий чемпіонат).Більш доречним було б порівняння з Безусом. І останнє, стосовно слова "бред". Я вам особисто ні чого не намагаюся довести, а лише висловив свою думку (в моєму коменті так і написано, читайте уважніше), і надалі підбирайте вислови.Якщо моя думка не сходиться з вашою - це ще не означає, що це "БРЕД"!
Показати
Виталий играет полузащитника. 2+3 для него великолепный результат как для ДЕБЮТНОГО сезона в НОВОЙ КОМАНДЕ В НОВОМ ЧЕМПИОНАТЕ как и у Бельханды. его голы не столь важно,скорее важны голевые. А их у Буяльского больше чем у Ярмоленко, Ленса которые у нас играют на тех же позициях. А еще это столько же сколько у Сосы. Я отнюдь не хочу сказать, что Виталик готов к возвращению в Динамо, но видел почти все его матчи за Говерла, и смотрелся он там неплохо. П.с. Вы так и не назвали игроков Д2 лучше Буяльского
Шановний, Ви взагалі за їх грою в Говерлі слідкували?Те, що вони українці, ще не робить їх сильнішими за конкуруючих легіонерів. Люлька не те, що б слабший за Сілву, йому вже майже 23, вже не хлопчик(я буду радий помилятися), але на мою думку до рівня Динамо він вже не виросте(перетримали в Динамо 2), Буяльський - В Динамо 2 є гравці молодші і більш цікаві, він грає процентів на 60, викладуватися на більше не вважає а потрібне( по його грі в Говерлі складувалося саме таке враження).
Показати
Вы ошибаетесь...
Назовите в ДК 2 игроков интереснее Буяльского. Он не выкладывается в Говерле? Это в каком матче? В том, где он чуть ли не на уколах (по словам Грозного) выходил? Парнишка входит в топ 20 УПЛ по системе гол+пас (в пересчете на минуты), не пройдя сборов с Говерлой, в абсолютно новом коллективе, в команде, где друг друга не особо знают. Что за бред в пишите?
в догонку. Виталик в топ 10 по ассистам. Во такой компот) у него их 3. Столько же сколько у Велозу и Бельханды) Кстати, Говерла всего забила 16, в 5 из них (почти ТРЕТЬ) участвовал Виталик.
"Ну, начнем с того, что Рамос - мой первый иностранный наставник." -Звичайно, а Газаєв та Сьомін, то були вітчизняні трненери.
Показати
Для него -да .
Судячи з прізвищ, то там одні "чистокровні" бельгійці... Йелле Фосен - непоганий нап.
Показати
Вратари воде Да
Не розумію, чому ви всі так радієте.Яким би не був той Вакс, то на його совісті, але все-одно потрібно лишатися професіоналом, адекватно вести себе в таких ситуаціях, рука в Дениса не відпала б.Та й то, який ти розумний і який ти молодець, потрібно показувати на полі, і досить довгий час, а не лише сезон з лишком.Потенціал Гармаша не туди спрямований, а шкода... То "фак" на трибуни, то проігнорував арбітра... Далі буде....
Показати
Нет смысла критиковать Гармаша по этому видео, рукопожатие там явно было. Остальное - домыслы Андронова. А Денис как раз повел себя профессионально, а не как обиженный ребенок.
А матчі з Грецією, Данією і Турцією Ви, шановний, взагалі дивилися?Україна вперше(і поки що єдиний раз) потрапила на ЧС і причому достроково за два тури до кінця відбору. Чи для Вас то ні чого не значить?Ще скажіть,що випадковість, пощастило........
Показати
Даже если абстрагироваться от содержания перечисленных Вами матчей с Данией, Грецией и Турцией, будьте так любезны, напомните, в каком году они проходили? В 2005-м, не так ли? Без малого 8 (восемь!!!!) лет назад.
Коментарі по темі:
Вам вже кого не дай, все-одно будете казати, шо г....но..... Що за люди пішли...
Показати
Або для Хацкевича, або черговий бертольйо, або за грошима, або не рівень. Іншого не дано. Команда вболівальників-песимістів і нитіків ?
та менеджер люди переграли просто...
No results found.