Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
Fanat, быдло продажное под-ЗЭЛУПНОЕ -НЕБЛАГОДАРНОЕ рагулятина
Показати
Якщо Польша не хоче давати зброю, ну нічого, це їх право.
в смысле ну ничого?-ничего хорошего в этом нет -этого фсбэшная гнида-зэ под руководством дЕрмака и добивались а такое продажное скотобыдло как ты еще и жопу им вылизываешь...конченое
фсбэшная зэ-кодла добилась своего -то что казалось невозможным -сделав врагами тех кто был с первых дней верным другом и братом...но шушваль 95-кватральная кацапская продолжает свою гнусную предательскую деятельность
Показати
динамо машына, Що ти верзеш? ідіот. Якщо Польша порушує свої же домовленості то суд вирішіть це. Якщо Польша не хоче давати зброю, ну нічого, це їх право. Чим тоді Польша відрізняється від кацапів якщо шантажує нас?
как мудрик
Показати
динамо машына, краще. Мудрик взагалі не міг нічого зробити, не прийняти, не пробити. Зінченко непогано, особливо в першому таймі, вів атакуючи дії команди - швидкі передачі.
Інше, те що зараз від Олександра чекають набагато більше. Набере форму, буде краще.
а Валенсия скоро как обрадуется-словами не передать))
Показати
динамо машына, Яремчук гравець збірної України, і зараз крім Довбика та Яремчука кращих нажаль немає, і ваші скептичні слова звучать так, що ви проти того, щоб Яремчук повернув своє гольове чуття, та реаменував свою карьеру, яке він втратив після переходу в Бенфіку, та й в Брюгге, в нього теж не вийшло.

В Валенсії в нього повинно вийти, поперше чемпіонат Іспанії йому підходить, по друге, Валенсія грає в 2 нападника, і по третє конкуренти за місце в основі не хватають зірок, та ще один з них травмований.

Успіхів тобі Романе в Іспанії, та по більше голів як за Валенсію, так і за збірну України.
помню тот матч тогда тоже в концовке удалось (не без везения )забить и перевести в овертайм а там Сашо блистал
Показати
динамо машына, так, автогол Габріеля на 89 хв. Дуже в'язка і нудна була гра, на нервах. По пенальті 3:1.
Российский досмотр судна SUKRU OKAN в нейтральных водах Черного моря все-таки был

РосСМИ публикуют видео, где, как утверждается, вертолёт Ка-29 с борта патрульного корабля "Василий Быков" забирает досмотровую группу морпехов, которые высадились на судно в 30 морских милях от побережья Турции.
Показати
динамо машына, так, тільки що це змінює ) доіпались зі своїм гелікоптером до чужого судна
ДБР-это пугало безпонтовое
Показати
динамо машына, Не сказал бы
а кало-мойскому кажется что быдло-свин зайдёт мудрому нариту-ведь голобородько зашёл
Показати
динамо машына, плюс.
динамо машына, Зайде, не сумнівайтесь! Ін'єкція голобородьком - то довічно. Це як в "параші": признати, що вони останни 20 років творять лютий пі₴дець вони вже не взмозі. Так і наш "мудрий(73%)нарід" до ціх пір не зрозумів, яку фатальну помилку він зробив в 19 році.
а верховные власти не воруют?миллиарды на армии ,на постройке музея,сериал про быдло с ингульца...а вечером видосик для тупого скота -с их и так хватит
Показати
а может пусть будет иначе -притула собирает донаты на сериал а государство выделяет деньги на оборону?
No results found.