20 вересня 2023 23:40
5

Польща більше не постачає озброєння Україні

Фото - ua.depositphotos.com


Польща зараз не постачає Україні жодного озброєння. Про це повідомив польський премʼєр-міністр Матеуш Моравецький.


"Україна захищається від жорстокого нападу Росії, і я розумію цю ситуацію, але, як я вже сказав, ми захистимо нашу країну. Ми більше не передаємо зброю Україні , тому що ми зараз озброюємо Польщу", – заявив він в інтервʼю телеканалу Polsat.


Водночас він зауважив, що Польща не має наміру перешкоджати роботі логістичного центру під Жешувом, через який надходить військова підтримка Україні.


Допомога Україні від Польщі


Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Польща активно підтримує нашу країну. Вона прийняла мільйони українських біженців та надала чимало військової техніки та озброєння.


Загалом від початку повномасштабного вторгнення Росії Польща відправила Україні понад 240 танків і майже 100 одиниць бронетехніки. Крім того, у липні 2023 року ЗМІ повідомляли, що Варшава таємно передала Києву близько десятка гелікоптерів Мі-24.


У травні 2023 року міністр оборони Польщі Маріуш Блащак повідомив про передачу Україні 10 винищувачів МіГ-29. Раніше президент країни Анджей Дуда заявляв, що Варшава надасть Києву всі наявні МіГ-29.

Fanat, быдло продажное под-ЗЭЛУПНОЕ -НЕБЛАГОДАРНОЕ рагулятина
фсбэшная зэ-кодла добилась своего -то что казалось невозможным -сделав врагами тех кто был с первых дней верным другом и братом...но шушваль 95-кватральная кацапская продолжает свою гнусную предательскую деятельность
Сховати
динамо машына, Що ти верзеш? ідіот. Якщо Польша порушує свої же домовленості то суд вирішіть це. Якщо Польша не хоче давати зброю, ну нічого, це їх право. Чим тоді Польша відрізняється від кацапів якщо шантажує нас?
Сховати
Fanat, быдло продажное под-ЗЭЛУПНОЕ -НЕБЛАГОДАРНОЕ рагулятина
Сховати
Якщо Польша не хоче давати зброю, ну нічого, це їх право.
в смысле ну ничого?-ничего хорошего в этом нет -этого фсбэшная гнида-зэ под руководством дЕрмака и добивались а такое продажное скотобыдло как ты еще и жопу им вылизываешь...конченое