Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 55
Cossack 1927, Як гравець, звісно Бражко, а як капітан, то вибір між Ярмоленко та Бущаном.
Показати
Wiwisisilka, https://www.dynamomania.com/ru/news/696342-istochnik-buyalskij-stanet-novym-kapitanom-dinamo
juice, Ведущий шоу «Татотаке» Константин Андриюк назвал список футболистов, которых экс-тренер «Динамо» Рауль Рианчо просил Игоря Суркиса убрать из команды в 2016 году.


Испанский тренер не хотел видеть в команде Дениса Гармаша, Евгения Хачериди, Олега Гусева и кого то из пары голкиперов Александр Шовковский/Максим Коваль.
Показати
Wiwisisilka, ну і де там Сидорчук чи Рибалка?
Google, тут головна фраза "За хороші гроші" а під час війни, за 2-3 рази дорожче чим вони є. А в Динамо нажаль, їх зараз немає.

По Макуані, так він гравець, цікавий, швидкий, дає результат, але є багато і мінусів, він дуже часто травмується, та й зарплатня в нього не маленька, ще в нього присутня зіркова хвороба.
В Поліссі , з усім цим поки возяться, та терплять, а наприклад в Динамо, де він був би рядовим гравцем, такого відношення до нього б не було, і це би не терпіли, та й такі тренування як в Динамо від Луческу, він би не витримав такі навантаження. Результат був такий же, як з Жерсоном Родрігесом наприклад.
Назви ще одного, цікаво кого ти назвеш?)))) Тільки не від кротів, а там де більш менш платять адекватні гроші за гравця.
Показати
Wiwisisilka, Главная фраза тут за умеренные деньги. Можна найти если ты умеешь искать. А Динамо как до полномасштабной войны не умело, так и сейчас не умеет. Потому что те-же люди на месте.
Google, В клубі то одне, не подобаеться нападник, продав та купив нового. А в збірній, то вже інша справа, раз, два, і варіанти скінчились. Тому думаю Ребров не ворог собі, знайде спільну мову з тими гравцями, які йому потрібні для показу гідних результатів.
Зараз список такий:
Довбик, Яремчук, Ванат, Сікан, може ще Русін...дуже хліпка ситуація у Реброва з вибором, Довбик та Яремчук, що є основними нападниками збірної змінили клуби, і як воно піде, час покаже. Ванат та Сікан, ще не той рівень, щоб давати голи за збірну. Русін не центральний нападник, він більш відтянутий другий, або з лівофланговий,ще можна пробувати на підміну Мудрику, і він теж змінив клуб.
Є ще варіант вмовити Еріка Шуранова заради національної збірної, но думаю він зараз не краще тогож Ваната чи Сікана.
Показати
Wiwisisilka, В сборной тоже не проблема. Не нравится игрок, пригласил другого. Довбык, Ванат, Сикан, Русин - выбор есть. Начнёт Кухаревич клепать за Суонси - вызовут его. И без Яремчука справлялись до этого.
Google, Якщо відверто, то він один такий, всі інші виключно до кротів, і за великі гроші... зараз всі клуби для підсилиння, сканують Африку, Південну Америку, 2 дивізіони інших чемпіонатів. Поки не закінчиться війна, зараз кращого чекати марно.
Динамо можна теж було спробувати, як Кривбас, підписати африканців, були та грали не погано в нас Юсуф, Ідахор. Але все одно ім треба було на адаптацію рік не менше.
В наступному сезоні буде новий тренер, може ще закінчиться війна, тоді новому головному буде набагато легше, менше баласту буде в команді, щоб позбутися їх, чи розпихати по орендам.
Для гри в чемпіонаті та кубку, цих гравців достатньо, ще й Шахта, буде грати в ЛЧ, можна боротись за 1-2 місце легко.
Показати
Wiwisisilka, А чем проблема? Человек написал "Назовите хотя бы одного", я назвал "хотя бы одного".

Можно искать и найти хороших легионеров. За норм деньги. Только для этого нужен хороший селекционный отдел. У Динамо он отсутствует.
динамо машына, Яремчук гравець збірної України, і зараз крім Довбика та Яремчука кращих нажаль немає, і ваші скептичні слова звучать так, що ви проти того, щоб Яремчук повернув своє гольове чуття, та реаменував свою карьеру, яке він втратив після переходу в Бенфіку, та й в Брюгге, в нього теж не вийшло.

В Валенсії в нього повинно вийти, поперше чемпіонат Іспанії йому підходить, по друге, Валенсія грає в 2 нападника, і по третє конкуренти за місце в основі не хватають зірок, та ще один з них травмований.

Успіхів тобі Романе в Іспанії, та по більше голів як за Валенсію, так і за збірну України.
Показати
Wiwisisilka, Есть ещё Ванат.

А у Яремчука с Ребровым отношения не очень сложились ещё по Динамо. Когда Рома плакался и жаловался на Реброва, когда он был в Александрии в аренде. И офигевший Ребров поднимал этот вопрос публично в СМИ. Хотя Ребров не первый тренер у кого были проблемы с Яремчуком.
Шахрукх Кхан, Одінь окуляри, та зайди на сайт наприклад transfermarkt, та подивись уважно, продали Трубіна за 10 лямів, а накупили на 12 лямів, купили 5 гравців, віком від 18 до 21 року, ціни від 800 тис євро до 3,6 лямів євро за гравця. Бразильці, Грузини, Єквадорець, Ізраєтянин.

"за виключенням Шахти, там багато що куплено на майбутню перспективу, але заплачено в два-три рази дорожче чим воно є." - та читай уважно спочатку, а потім коментуй.
Показати
Wiwisisilka, так кто из них играет в основе?
Wiwisisilka, у нас таких перспективных пол команды. Кроты накупили непонятно кого, ты уверен, что хоть один из них заиграет в основе?
А Вацко мабуть грав за Барселону, чи Реал? Чи просто був проплаченим присхвотснем у Кротів, що після того, так багато балакать так навчився)))
Показати
Wiwisisilka, При чому тут Барселона? Він же сказав, хоч у дворі. І в чому він не правий, хоч і не грав за Реал? Особисто я навіть звук вимкнув, щоб не чути ту єрєсь
Google, Може бачить, що зможе дати Ванату конкуренці, бо в Шахтарі перспектив в нього не багато.
Показати
Wiwisisilka, Після травми Траоре вже багато перспектив)
allegro, Ну так вже не ошукуйте людей, що 2 матчі за сезон, були ще оренди в Леганес зіграв 7 матчів, потім в Реалі Вальядоліді ще провів ще 2 матчі, далі вже був Реал Овьедо, де він вже пограв від душі, 20 матчів.

А за Реал він все ж таки зіграв 19 матчів, а не всього 11, то він їх в Лалізі за Реал зіграв 11, а були ще ЛЧ 2 матчі, Клубний чемпіонат світу 2 матчі, та Кубок Іспанії 4 матчі.

Виходить 48 матчів за 6 сезонів, це 8 матчів в сезон)))) Для резерного воротаря не мабуть і не дуже погано )))

Умовно грати в Реалі, в клубі, який визнали кращим клубом світу 20 століття, та входить в ТОП 1 кращих клубів УЕФА за останні 10 років , та отримувати ще непогані гроші.

Як кажуть, буде що онукам розповісти на старість, я грав за Реал )))))
Показати
Wiwisisilka, все так. Но самолюбие ситуацией с Кепой умножено на ноль
No results found.