1 вересня 2023 17:19
6

Роман ЯРЕМЧУК: "Щасливий опинитись у "Валенсії", це великий клуб. Вважаю, що для мене це хороша можливість"

Український форвард Роман Яремчук, який перебрався до "Валенсії" на правах оренди, оцінив свій перехід у нову команду.


"Щасливий опинитись у "Валенсії", це великий клуб. Вважаю, що для мене це хороша можливість цього сезону. Сподіваюся, це буде гарний сезон для мене та команди. Знаю, що команда має неймовірних вболівальниів".

"Номер? Вибрав номер 17, під яким я грав у "Генті". Я забивав там багато важливих голів, тож мені підходить цей номер".

"Війна в Україні? Моя країна переживає важкий момент. Постійно думаю про те, що відбувається в Україні та намагаюся різними шляхами допомогти. Мені буде приємно, якщо жителі Валенсії підтримають українців", – сказав Яремчук, якого цитуэ офіційний Twitter "Валенсії".
а Валенсия скоро как обрадуется-словами не передать))
Сховати
динамо машына, Яремчук гравець збірної України, і зараз крім Довбика та Яремчука кращих нажаль немає, і ваші скептичні слова звучать так, що ви проти того, щоб Яремчук повернув своє гольове чуття, та реаменував свою карьеру, яке він втратив після переходу в Бенфіку, та й в Брюгге, в нього теж не вийшло.

В Валенсії в нього повинно вийти, поперше чемпіонат Іспанії йому підходить, по друге, Валенсія грає в 2 нападника, і по третє конкуренти за місце в основі не хватають зірок, та ще один з них травмований.

Успіхів тобі Романе в Іспанії, та по більше голів як за Валенсію, так і за збірну України.
Сховати
Wiwisisilka, Есть ещё Ванат.

А у Яремчука с Ребровым отношения не очень сложились ещё по Динамо. Когда Рома плакался и жаловался на Реброва, когда он был в Александрии в аренде. И офигевший Ребров поднимал этот вопрос публично в СМИ. Хотя Ребров не первый тренер у кого были проблемы с Яремчуком.
Сховати
Google, В клубі то одне, не подобаеться нападник, продав та купив нового. А в збірній, то вже інша справа, раз, два, і варіанти скінчились. Тому думаю Ребров не ворог собі, знайде спільну мову з тими гравцями, які йому потрібні для показу гідних результатів.
Зараз список такий:
Довбик, Яремчук, Ванат, Сікан, може ще Русін...дуже хліпка ситуація у Реброва з вибором, Довбик та Яремчук, що є основними нападниками збірної змінили клуби, і як воно піде, час покаже. Ванат та Сікан, ще не той рівень, щоб давати голи за збірну. Русін не центральний нападник, він більш відтянутий другий, або з лівофланговий,ще можна пробувати на підміну Мудрику, і він теж змінив клуб.
Є ще варіант вмовити Еріка Шуранова заради національної збірної, но думаю він зараз не краще тогож Ваната чи Сікана.
Сховати
Wiwisisilka, В сборной тоже не проблема. Не нравится игрок, пригласил другого. Довбык, Ванат, Сикан, Русин - выбор есть. Начнёт Кухаревич клепать за Суонси - вызовут его. И без Яремчука справлялись до этого.
Сховати
Google, Раніше,то було раніше. Бо раніше багато забивав Ярмоленко, зараз він вже скільки не забиває.
Зараз в нас є Довбик та Циганков, а раніше були Яремчук та Ярмоленко, які регулярно забивали, і головне щоб не було травм.

Ванат- він не такого типу нападник, як Довбик чи Яремчук, він програє силову бородьбу. Та чим він зараз може заслужити місце в збірній, якими показниками? Навіть в молодіжці провалився на чемпіонаті.

Сікан- зараз отримує в Шахтарі, багато ігрового часу, та запорює свої моменти, він теж не силовий нападник. Та добре , що Траоре отримав травму, хоть продовжив контракт, та буде грати, а так би грав в якійсь Ганзі Росток в другій бундеслізі.

Кухаревич - він вибрав мені здається, не той клуб та чемпіонат для розвитку своєї кар'єри. Він вже багато назабивав і в Труа, і в Левені, і в Хіберніані. Його рівень нижче бельгійського чемпіонату, шотландський чемпіонат і не більше.

Русін- як центрфорвард, він зможе грати в слабкому чемпіонаті, в Зорі навіть він грав лівого вінгера, думаю і в Сандерленді там грати буде, а в збірній на підміну Мудрику, якщо ще себе покаже в чемпіоншипі.

Тому в нас вибір не великий в збірній, і такими гравцями як Яремчук, розкидаться поки зарано.