Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 187
Насточщее имя его :Бэн Джойс...:)
Показати
SheriFF_2, а тренер-Флинт.
Добре , що ще Жерсона пожалів і не дав за симуляцію в карному майданчику....
Показати
SheriFF_2, там симуляции не было...
Підсилення для "молодіжки" ....???
Показати
SheriFF_2, ну он вроде не клиент Селюка. Возможно неплохой футболист в будущем...
Ми тут усі лаяли Мтколeнка заийого помилку, а скільки момeнтів нe забив Зубков, що проти фвнів , що сьогодні..? Забиц він два фінам і ніхто Миколeнка нe згадав би...яА сьогодні цe супeр момeнт...
Показати
мне Зубков, что Коваленко в сборной
Невпевнена гра Миколенка цього року за Динамо , сьогодні це аукнулось у цій грі за збірну. Щось психологічно зломалось у хлопця.. Боїться йти в обводку, кудись поділись націлені кроси..Вемь час грає з ближнім назад..не загострює.. Впевненість у самому собі пропала.. Довго сьогодні думав , чи віддати Бущану, чи Матвієнку чи вибити в аут.. Долі секунди вагався , ось і наварив...Це не ЧУ , тут думати довго не дають..Давай , Вітаха, їдь до Луческу і добре тренуйся до матчів в чемпіонаті України. У збірній на весняні циклт ти вже все , що міг - "допоміг"..На ЧЄ чекаємо твоєї впевненої гри.. І не потрібно зараз тобі зніматися у всяких там програмах "Триндець" , бо сьогодні був від тебе повний Триндець...
Показати
С французами, на своей родной позиции он был лучшим, только в первом тайме три обострени с забеганием по флангу!!! Ну давайте его еще в нападение поставим!!! Зачем изобретать велосипед, или у на центральніх защитников не хватает?
З кортами такої картини Луческу не мав. Зате міг би бути бюст ....так ,,кроти,, зажали..)))
Показати
SheriFF_2, може ще за працю в Динамо заслужить свій бюст. Нехай старається)
SheriFF_2, у Ахмета на складі вже не пеший рік цілий пам'ятник Лучу прозябає. Німа у Шахти зараз феншуйного місця для його встановлення.
По ходу Лучeску на Дуeлунд поставив остаточний хрeст..Шкода хлопця. Талановитий гравeць, алe в Динамо в нього при різних трeнeрах, чомусь нe пішло, мабуть цe нe його команда..Думаю на полі у футболці Динамо мийого вжe нe побачимо.
Показати
SheriFF_2, в нього коронавірус
Судьї-німці , як на мене зробили 5 помилок : 1) не зафіксований офсайд перед голом Грізмана ; 2) не поставлений пенальті в наші ворота (фол Бущана на Конте у виході сам-на-сам); 3) не поставлений пенальті у ворота французів за фол проти Яремчука ; 4) не поставлений пенальті в наші ворота ( відмашка Забарного на Мбапе) ;5 ) не поставлений пенальті у ворота французів ( гра рукою у мяч французького захисника у своєму карному майданчику після прострілу Миколенка)...До того ж додам , що французькі телетлянслятори , які обслуговували цей матч зовсім не давали повторів в епізодах про які я згадав у п.3) та п. 5)...
Показати
SheriFF_2, тому то ВАР і потрібен, помилки були в обидві сторони
SheriFF_2, так, судді помилялися, але ніхто не скаже, що вони були упереджені в якусь одну сторону
SheriFF_2, да это только наши монзуль за каждый контракт пенали ставит. Отлично судья отсудил, кроме оффсайда все правильно, ни одного пенальти не было, минимальные контакты в игровых эпизодах, которые дают играть даже с ВАР. См. матч Атлетико-Челси, там был вар и в подобных моментах судья не свиснул. Или кроты-Рома, когда Матвиенко завалили, тоже ВАР промолчал. А с таким подходом в каждом матче по 3-4 пенальти можно ставить. Уверен и с ВАР он бы их не ставил, потому что все моменты хорошо видел и разводил руками что ничего там нет. Это не те случаи когда судья не заметил нарушение, просто он видел что они не тянут на пенальти. Особенно Мбаппе-Забарный это смех, симуляция чистой воды, еле дотронулись а он валялся как танком переехали. Какой там пенальти, скорее желтая за симпуляцию. Бущан Комана тоже не сбивал, он пролетел точку контакта и это Коман врезался в "заднюю" ногу Бущана. Игровое столкновение, Коман не протолкнул мяч чтоб говорить что его збили. Наши пенальти без повторов сложнее рассмотреть, особенно с Яремчуком, но игра рукой тоже достаточно спорная, не каждый контакт руки это пенальти. Поэтому никаких пенальти)
По ходу судья виправився офсайд тим , що не призначив в наші ворота пенальті.
Показати
Не бачу в тому моменті там пенальті, Бущан перший на м'ячі, так він промазав по м'ячу, але і Комана не чіпав, той сам врізався в Бущана.
zlat, Шепелєв і до виклику в збірну виглядав весь час як " розбитий"...
Показати
SheriFF_2, тоді чому його викликали?
No results found.