28 квітня 2024 10:26

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: "Пізні голи завжди святкуються емоційно"

Капітан «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував вольову виїзну перемогу над «Дніпром-1» (2:1) у рамках 26-го туру УПЛ.


- Перший тайм «Динамо» провело слабше за другий, але після перерви вдалося виправити ситуацію. Які емоції?


- Я би не сказав, що перший тайм був слабшим у нашому виконанні. Просто особливо моментів не було та пропустили гол. У перерві скоригували наші дії, врахували помилки, і набагато краще все давалося.


- Яка розмова була в перерві? Чи на публіку виносити те, що було в роздягальні, не будете?


- Та в принципі абсолютно нормальна розмова була. Просто як в атаці, так і в обороні ми дещо неправильно займали позиції. Нам підказали, як потрібно діяти, і вже стало виходити.


- Сьогодні забив Владислав Кабаєв, який останнім часом і відзначається сам, і гольові передачі роздає. Як би оцінили його гру?


- Я не експерт. Я дивлюся на свою гру та гру команди, а індивідуально когось оцінювати не можу.


- Ви повернулися після травми, зіграли кілька матчів. Наскільки повернулися ті фізичні кондиції, які мають бути?


- Фізично в принципі вже почуваюся набагато краще. Але все одно пропустив дуже багато. Такого в моїй кар’єрі ще не було, щоб по ходу чемпіонату я настільки надовго, більше півтора місяця, вибував із гри. Тому важко в першу чергу в ігровому плані зараз.


- Після голу на останніх хвилинах уся команда прибігла до кутового прапорця, аби відсвяткувати. Це був сплеск емоцій?


- На останніх хвилинах завжди забивати дуже емоційно й набагато гучніше святкування в роздягальні після пізніх голів, завдяки яким ще й виривається перемога. Тому ці емоції були спонтанними. Цілу гру ми, можна сказати, терпіли, дочекалися цього моменту та забили.