28 квітня 2024 09:04
7

Володимир БРАЖКО: "У ворота "Дніпра-1 був пенальті, адже я відчуваю, коли мене тримають за футболку з самого початку руху"

Півзахисник «Динамо» прокоментував переможний матч проти «Дніпра-1».


- Важка гра була. Спочатку поступалися. Ці паузи теж збивають ритм гри. Але ми знаємо, через що ці паузи – через наших ворогів, русні. Але ми продовжуємо жити, грати. Дякуємо нашим захисникам за змогу грати у футбол. Ця перемога для всіх уболівальників «Динамо».


- Пропустили гол прямо перед перервою, забили одразу після перерви. Наскільки важливо, що вдалося швидко зрівняти рахунок?


- Це дуже важливо, коли ми швидко зрівнюємо рахунок. Одразу отримуємо плюс в моральному плані, а суперник відповідно мінус. Далі намагаємось дотиснути. Так сьогодні і вийшло. З червоною карткою та непризначеним пенальті. Але ми перемогли, ми сьогодні були сильніші.


- Чи був фол проти вас, був пенальті?


- Звісно, адже я відчуваю, коли мене тримають за футболку з самого початку руху. Так, далі я послизнувся, але мене тримали, тож я не міг наблизитись до м’яча. Звичайно, після такого слідував емоційний зрив, і як наслідок червона Тимчика. Але в меншості ми дотиснули суперника та здобули важливу перемогу для «Динамо».


- Чи був це антифутбол у виконанні «Дніпра-1» - порушення правил, багато боротьби?


- Не можна назвати це антифутболом. Це тактика на матч, ігрова схема. Так, вони грали агресивно, але ми теж в другому таймі не поступались. Вважаю, матч вийшов видовищним та цікавим для вболівальників.


- Чому цей суперник такий незручний для «Динамо»?


- Бо це сильна команда. Кожна гра важлива і складна, адже кожен суперник готується по-особливому до матчу з «Динамо». Всі ми розуміємо, що «Динамо» та «Шахтар» - це хороші подразники для всіх команд, вони готуються як на останній матч.


- Як вдалося забити гол у компенсований час?


- Шепелєв мені віддав, я протягнув м’яч, хотів одразу віддавати направо на Волошина, але протягнув далі і побачив вільну зону, де був Супряга. Віддав пас Владу, він дуже добре віддав на Ваната – і все, вирішили момент. Можна сказати, це майстерність Ваната – на останній хвилині так холоднокровно реалізувати момент. Ми здобули важливу перемогу всією командою сьогодні.


- Далі було емоційне святкування голу. Що це було?


- Так буває, коли все з середини віддаєш. Забити у меншості та здобути цю перемогу було дуже важливо.

А що ще треба зробити русні, щоб я при перегляді матчів чемпіонату України не чув русского языка, а чув тільки нашу українську мову. Що, я правий?
Сховати
Ivan, аххх ахха)))), а що є закон про мову в побуті?
Або при спілкуванні на полі?
Скажіть це нашим хлопцям на нулі, які поза позиціями спілкуються тією мовою яка їм довподоби, не зає....ло вам?
Сховати
Юрий, а чого ви зразу чіпаєте хлопців на нулі? Про них ніхто не вів мову. Вбийте в собі москаля всі ті хто в глибокому тилу. Ви ж змогли написати українською! У вас ж це получилося! Значить це можливо! Мені наприклад також дуже різало вухо і було дуже не приємно весь матч слухати матюки і руську мову. Може краще трохи подальше забрати мікрофони від поля поки немає нормальної кількості глядачів на стадіоні.
Сховати
Ostap21, добре убрали "хлопців на нулі"
Скажіть будь ласка йдуть по вулиці люди мені треба втручатися та казати не спілкуйтесь російською?
Або якщо я почую у сусідів російську дзвонити в сбу?
Сховати
Юрий, не перекручуйте. Говоримо не про "йдуть по вулиці ", а про офіційний матч чемпіонату України, правда ж є різниця? Я вважаю, що 20-30- ти літні мужики які не воюють, а грають у футбол, можуть вивчити 20-25 футбольних термінів українською мовою. Потім попробувати ці терміни вжити на тренуванні, а потім можливо і на грі. Що тут поганого чи не можливого? Я ж не про побут, я про 20-25 футбольних термінів - це реально??? Під час гри замість "дай вперьйод" - " дай вперед" - це питання бажання і ідентифікації. На цьому закінчую, тому що не розумію навіщо захищати здорових руськоговорящих мужиків, що грають у футбол(
Сховати
Ostap21, все вирішується окремим законом. Його нема.
Висновок: хочеться вам не хочеться, а це дозволяється, дивіться без звуку.
Ivan, не хвилюйтесь, все буде добре. Прислухайтесь в метро, на вулиці молодь все більше і більш розмовляє на укрмові. А років 5 тому.....