11 травня 2024 20:50
1

Владислав КАБАЄВ: "Ми зіграли не просто на рівні "Шахтаря", а навіть перегравали його. Це тішить"

Хавбек "Динамо" Владислав Кабаєв прокоментував поразку від "Шахтаря".


- Ми всі розуміли, куди ми їдемо і з ким гратимемо. Навіть якби було відставання у 10 очок, це не мало б різниці. Це "Шахтар". У першому таймі припускалися багато помилок. Він був за гірниками. Другий тайм був за нами. Мали реалізовувати свої моменти. Ми на рівному втратили багато очок у першій половині сезону. Дуже прикро програвати. Я вперше грав у такому матчі за чемпіонство. Емоції переповнюють. Досі вони були позитивними, а зараз вони негативні. Неприємно програвати. Раніше, після перемог, у роздягальні навіть легше дихало.

Сьогодні ніхто нікого не боявся. Усі налаштовувалися на матч. Але щодо гри емоції в роздягальні негативні, щоб там тренер не говорив. Усi засмученi. Гра "Шахтаря"? Вони завжди володіють м'ячем. А сьогодні Траоре допомагав їм у захисті. Це тішить, бо ми зіграли навіть не на рівні "Шахтаря", а навіть перегравали його. Так, рахунок на табло, але вони не мали багато моментів. У нас попереду багато роботи. Хоча мені вже 28 років, намагатимуся розвиватися і в 30, і в 32 роки.


Цього сезону у нас не вийшло стати чемпіонами. Нічого не говоритиму про суддів. Це все наша вина. Втратили багато очок. У першому таймі мені вдалося пробити, але врятував Різник. А у другому хотілося доводити до вірного, шукати найкращі варіанти. Але це все на емоціях. А потім сядеш, подивишся моменти і думаєш: "А чому не пробив?". Коли є удар, може статися рикошет, може залетіти. Такі напівмоменти зіграли свою роль. У першому таймі м'яч влучив у руку та поставили пенальті. Якби я десь пробив, могло статися так само. Але це вже усе слова після гри.

Расскажите Кабаеву, что Метр говорил про счет на табло