Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Є чим гордитися! Ви б ще з дитсадком зіграли!
Показати
Ну вот и зачем это было писать? Дабы ляпнуть что-нибудь?
Если детсад выйдет в премьер-лигу, то и с ними сыграем. Не переживай
Динамо дуже слабо виглядало нині.Якщо буде грати буратіно в Києві,то оптимізму мало.Не знаю,чому його рахують таким універсальним професіоналом,але впевнений,-у Лобановського він би не грав.
Показати
Мыслите более глобально)...
Як добре,що буратіно не грав в попередньому матчі.Коли вже його продадуть?
Показати
Нестабильность национальной валюты ! ;-)
Коментувати цього виродка навіть немає бажання. Побачив заскалку в чужому оці,добре сплановану нашими ворогами. Звісно,колоди в своєму оці він не бачить.
Показати
Що виродок -- то виродок. За гроші і маму свою в расизмі звинуватить.
Давати прогнози-невдячна справа. Все в головах і ногах тих,хто вийде на поле. В тому числі і суперника,якого не варто недооцінювати. Щиро бажаю прийнятного результату для Динамо.
Показати
ДА что вы такое говорите, а матч посмотреть походу не удается?
Питання не в тому,чому він не співає гімн. Відповідь знайдете тут: http://gazetavv.com/news/sport/82247-rakickiy-nazval-sbornuyu-ukrainy-po-futbolu-banderovskoy.html Питання до Фоменка: Чому цей "профі",завдяки якому ми програли французам і словакам,який всім серцем ненавидить Шовковського і залюбки підставить його (інше інтерв'ю,на жаль не можу тепер знайти ссилку),запрошується до збірної???!
Показати
Так а это реальное вью? Я думаю если реальное была б уже шумиха и он больше не играл бы за сборную.
Коли вже продадуть цього буратіно?!
Показати
Так его ни кто не покупает!
Настав час Блаттера відправити на "заслужений відпочинок". Бо,як і Блохін, сам він добровільно не піде до часу,поки не винесуть вперед ногами. Одіозна фігура в світовому футболі.
Показати
Блохин то тут при чем? Абы что ляпнуть...
"Мы всегда играем корректно." Це щось нове від "містера". Такої відверто підлої гри годі знайти в інших командах. Я не расист,але по відношенню до Адріану так і напрошувалися нехороші слова. Якщо Кучера ще можна було пожаліти,то той мудак заробив за цю конкретну гру на декілька вилучень. Враховуючи,що гірники мали фору в дві доби, кияни фізично виглядали зовсім непогано. Велозу розчаровує. Рибалка значно краще дивиться на цій позиції на мою думку. Біда Ярмоленка-це нестабільність. За блискучими іграми слідують відверто слабкі. Вірю,що в цьому сезоні Динамо до снаги вибороти золоті медалі чемпіонату. Прогрес відчувається.
Показати
А где вы разочаровались в Мигеле? Мигел по ТТД именно в черновой работе, где многим не видно было этого, очень сильно сыграл ( отбор, процент пасов, подборы ). Да у него пока слабовата выносливость на весь матч, но то что он мастеровитее Рыбалки это факт. Желания у него не всегда хватает, а так это очень серьёзный игрок. Кстати вспомните какой он пас отдал разрезной на Ленса, это просто было шикарно. Сыграл он очень хорошо именно в черновой работе (что уже радует). Есть такой сайт Instat, так там Мигел один из лучших в матче по многим компонентам в игре именно двух команд.
Це-неправда! Цю інформацію вже спростовано прес службою ФК "Шахтар". Що зайвий раз підтверджує,що татарин має причетність до всіх подій,які відбуваються на Донбасі. До речі,будівля хама януковича також незаймана!
Показати
Те, що татарин "причетний" доводити немає сенсу - бо це річ очевидна. А дана інформація просто в черговий раз підтверджує, що якби проводився світовий конкурс продажних брехунів, то Лисенко б розділив на ньому Гран-прі з Кисільовим. А ще одна брехлива тварюка - Тимчук, отримав би на цьому ж конкурсі принаймні "приз глядацьких симпатій"...
No results found.