25 квітня 2024 22:07

Шевченко та Бідний підписали договір про співпрацю між УАФ та Мінмолодьспорту

В Міністерстві молоді та спорту України відбулася робоча зустріч, в якій узяли участь очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний, президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та директор державної установи «Спорт для всіх» Андрій Ребрина.


Під час зустрічі учасники обговорили розвиток футболу в Україні та підписали документи, які допоможуть зробити спорт масовішим та чеснішим.


Зокрема, очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний та президент УАФ Андрій Шевченко підписали договір про співпрацю між УАФ та Мінмолодьспортом, а також ⁠меморандум про співпрацю та обмін інформацією між УАФ та Мінмолодьспортом.


Під час підписання документів учасники зустрічі акцентували увагу на співпраці в межах платформи доброчесності. Ця ініціатива допоможе забезпечити чесність у спорті та запобігти маніпуляціям.


Андрій Шевченко подякував за підтримку очільнику Мінмолодьспорту і відзначив кваліфікацію двох юнацьких збірних та національної команди на чемпіонати Європи. А також підкреслив, що вперше в історії цього літа чоловіча збірна України візьме участь у футбольному турнірі літньої Олімпіади.


Також під час зустрічі президент УАФ та директор ДУ «Спорт для всіх» підписали меморандум про співпрацю. Сторони будуть спільно працювати над залученням якнайбільшої кількості українців до спортивних заходів та популяризацією футболу.


Фото: Міністерство молоді та спорту України