25 квітня 2024 18:58

Московський ЦСКА підкупив арбітра у матчі Кубку УЄФА: скандальна заява легендарного тренера

Відомий французький тренер Гі Ру звинуватив московський ЦСКА у хабарництві арбітрів під час чвертьфінальної гри з Осером у Кубку УЄФА 2004/05.


У своєму інтерв'ю для видання Le Figaro тодішній наставник французької команди заявив, що арбітри отримали від російських представників цінні подарунки. За його словами, у сумках суддів було виявлено дорогий годинник з рубінами, це викликало невдоволення серед представників Осера. Французький фахівець визнав, що мовчання з цього приводу стало однією з його помилок у кар'єрі.


«Нас пограбували у чвертьфіналі Кубка УЄФА росіяни. Московський ЦСКА придбав арбітра. Після першого матчу в Москві у мене виникли підозри та попросив хлопця з нашої команди перевірити сумки арбітрів.


Він повернувся до мене блідий і сказав: «Є прекрасний годинник з рубінами» У мене було 10 хвилин на ухвалення рішення. Я не ухвалив правильного рішення. Я промовчав», – сказав Ру.


Слід зазначити, що після перемоги з рахунком 4:0 на своєму полі ЦСКА зазнав поразки від Осера з рахунком 2:0 і пройшов у півфінал.


У півфінальному поєдинку турніру московський клуб здобув перемогу над італійською Пармою (3:0), а згодом виграв євротрофей, перемігши португальський Спортінг (3:1).


Фото: Le Figaro