Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 151
Все, що варто знати про "кращий клуб східної Європи":... Эта команда побеждает в своем чемпионате только потому, что там очень слабые команды. Другие соревнования показывают настоящий уровень "Шахтера". (Defensora Gabriel)

Показати
Тарас, ну там и про Динамо написано.
"Если нам достаточно, давайте праздновать, если нет - будем готовиться к следующей игре"...
Цікаво, що б сказав на ці слова метр Лобановський? Про які перспективи можна говорити? Вимучений кубок. Останні 18 років після ВВЛ, коли клуб прийняв невіглас Ігорьок по всіх титулах на внутрішній арені нас кроти обігнали. Про гру я вже і промовчу. Її нема !!! І лайки чи дизлайки цього не змінять. Суркіси- це як і їхнє ОПЖЗ , українська карма і прокляття. А Льосіки та інші "динамівські" серця- лише наслідки невігластва перших.
Показати
Тарас, Ну как тебе сказать...поройся в архивах интернета и найди старые видео как ВВЛ мотивировал команду перед матчем и что он говорил игрокам. Лесик говорит кстати в похожей манере, может не слово в слово, но в похожей. А что касается Суркисов...то что они безпрогресивные - это уже придурку понятно, но если бы не они, то Динамо бы исчезло ещё бы в 90-х. И + они в свое время просто до*улион денег вложили в клуб, базу, другую инфраструктуру (как они эти деньги заработали вынесем за скобки)
Риба гниє з голови! Аксіома!
Показати
Тарас, Если только рыба не умерла от инфекции плавника.
Льоша! Ти класний чувак, як людина. Я навіть у Тебе на Дні народженні грав в кабаку готелю "Дніпро" в далекому 1997 році 30 березня. Але при всій повазі, після Збірної України, яку Ти очолював свого часу, я б Тобі, брате, лише не ображайся, не довірив би і "Карпати", клуб, якому, на жаль, хана!
Показати
Тарас, в чому його вина? Що Бєсєдін не може з метра попасти в порожні ворота???
Це було очевидним і до гри. Не знаю, на що розраховували фанатики "Динамо"? На чергове везіння? Хіба що. Гра- сумбур! З такою грою можна і кубок України не взяти!
Показати
Тарас, Я сразу писал еще до игры, что мы к сожалению проиграем. Но наши журналюги почему то видели Динамо победителем. С такой игрой?
Ганьба!!!
Показати
Тарас, да это ещё ласково. Какой-то Мальме хренов, аж страшно подумать, что было бы от команды из TOP чемпионатов. Свиздец.
ПО-ВЕЗ-ЛО! Відверто повезло. Ярмола і Коноплянка абсолютно не вписуються в гру Збірної. Якщо Шевченко їх візьме на Євро, то нас чекає результат 2016 року. Слава Богу! Всіх з вимученою перемогою і виходом на Євро!
Показати
Тарас, ИДИ НАУХ
Тарас, тролль или идиот?
Тарас, ты че Францию с Турцией смотрел что ли
Тарас, Ты просто пи дар тупой, маразматик ска...
Тарас, Дурной чтоли?
Тарас, Ярмоленко був найкращий разом з П'ятовим.
Тарас, ну ладно Коноплянка.. соглашусь, заметно, что уровень его упал.. но Ярмола?! Кхм..какие к нему вопросы? Смешно читать.
У ідіотів чудес не буває. Буває випадкове везіння. Суркіс- це діагноз!
Показати
Тарас, в точку!
це ти диагноз и чуть другой
Суркіс - мудак рідкісний! Все решта-похідне!
Показати
Обидва Суркіси.
Чапыч, VADA реально може показати результати не раніше ніж за місяць. Вже б вибори пройшли. Так що все це "велика вистава".
Показати
Тарас, Ні, вони пообіцяли показати результати максимум через тиждень. Ви дивились виступ їх представників в Києві? Саме про це вони казали. Тому часу достатньо.
No results found.