Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 178
Ясно!!!
Показати
Аргумент серйозний з яким навіть не поспориш=)!!!
Дурня сумашедшого!!! Настільки всьо замудрено, що аж тошно.
Показати
От чего действительно тошно, так это от подобного рода коментов.(Я говорю не про себя, а вообще) Ну не понравился тебе пост, ты его не понял или просто у тебя плохое настроение, так зачем портить настроение автору? Если ты с чем-то не согласен или тебя как то обидели - напиши об этом. Но писать такое...Или вы мне мстите за потраченное зря время? Так зачем тратить его еще больше? Кому адресован этот негатив? Лично меня он не задевает, пока я вижу хоть один смайлик. А кто хочет пообщаться с серьезными людьми на серьезные темы, просто перейдите на блог товарища Шахова или читайте новости, там поводов для негатива хватает...
VIAn як тобі Андре!? Його ніхто не бачить, як що так буде і надалі, то хлопака може пропасти!!!
Показати
ни в коей мере, Андре еще свое возьмет, думаю уже в матче с Крымплетицей он выйдет в основе, а там гляним! пока он играет по 10-15 минут и этого маловато
Коментарі по темі:
Seal_Jack вибач будь-ласка, незнаю я за чим ти там слідкував!? На динамоманії і Fifan, і VIAn і інші писали цілі статі про Бате і про те, як потрібно налаштовуватися на гру зними. Недооцінка була, але були і адекватні люди. Які реально оцінювали сили ДК перд грою. З вашої сторони було хамство. І дурниця, як би воно було від фанів, але ж воно було від футболістів. Тут все і почалось.
Показати
Пачалося ўсё з выказванняў Суркіса пасля таго, як сталі вядомы сапернікі Дынамо па групе і потым, калі стала зразумела, што ў наступным матчы не згуляе цэлы шэраг футбалістаў асновы. А гэта было куды як за раней за тое інтэрв'ю Шытава.
А статья от Виана действительно хороша, жаль, что я не увидел ее раньше. Видимо слишком много времени провел на Динамо от Шурика. Но даже Виан указывает на то, что инет полнится шапкозакидательскими настроениями. Вот такие пироги.
VIAn дякую все правильно!!! В нас, як на сайті коментами гадити завжди є кому, а на стадіон піти нема кому. Я навідь нездивуюся, як що завтара будуть вільні місця. Проте я вже знаю відмовку Бате-це не того калібру суперник, або Київ бачив і не такі клуби, ми на такі неходимо. Ну шось в цьому дусі. Я радий, що так багато людей вірить в ДК, але нажаль ця віра дуже спецефічна. Тобі + завжди читаю твої статі і щось з них беру для себе. Дякою!!!
Показати
Наздоровьячко! А стадион будет полным, по моемому там билетов почти не осталось, дешевых так точно, может еще в центре имеются, но это к тем, кто сегодня у касс был!
VIAn, що означає виведе!? Ми так вже автоматом на Євро, може з групи ти хотів сказати, ну тоді я тільки буду за, але пожевем побачимо. Про Шеву я частковов згідний. Він для мене кумир дитиснва і ідол на якого я чуть не молився в свій час. Тай зараз він в ДК показує класну гру і завжди дуже помітна фігура. Проте, чи зможе він на Євро показати ту гру, як від нього всі чекають!? Незнаю! Тут і травми, і фізична втома. Я не протів, що б він на мажорній ноті закінчив карєру, тобто на домашньому ЄВРО, але тут багато но... Але все одно удачі йому і будем надіятись на краще. По Тимощуку я з тобою згідний, але саме зараз він не дотягує до збірної. Нажаль. І зцим потрібно йому щось робити. В збірні повині грати найкращі, а не люди які зробили собі ім'я і ним пробивають дорогу. Збірна від цього не виграє. ЄВРО це не ЧС тут навіть з групи буде важко вийти. Воронін-це для мене величезна загадка, як і певно для більшості. Але ти недумай, що я так негативно настроєний про ти всіх і вся. Ні! Просто я хочу, щоб все було, як найкраще.
Показати
Выведет на ЕВРО - означает только одно, что ему дадут спокойно поработать эти два года, не будут каламутить воду постоянными идеями, статейками и интервью, где будут фигурировать очередные Эрикссоны! Что не поставят тренера легионера! Вот тогда Юра выведет сборную как главный тренер! Про выход из группы я не имел ввиду ,а всего лишь, что ему дадут работать, а не снимут! Он же пока И.О.! И я думаю тренеру главаное - доверие, я уверен, что ЮК разберется и у него будут играть не за имена, таков уж он человек, весьма принципиальный!
Дякую стаття цікава. Но. В ЮК чесно скажу сумніваюсь по двох причинах: 1.Молодіжка-це добре, він знає кого можна підтягувати до основної збірної, але як ти сам сказав всі вони сері, не дотягоють до високого рівня. Покишо!!! Можливо за два роки ми скажим по іншому. Але мені здається, як що і скажимо то не про всіх нажаль. Дехто просто зупиниться в рості, дехто не витремає конкуренції, такі сурові реалії футболу. 2.Стільки скільки в нього тепер ворогів, то просто можна поспівчувати. Нажаль в нас багато людей налаштовані на те, щоб зїсти його і це факт. Після кожної не яскравої гри, він буде получати тони критики і тони бруду від уболівльників збірної. Бо уболівальники збірної це схід і захід, це північ і південь, а не всі так позитивно налаштовані, як ти. Ще мені здається Шевченкові, Воронінові і Тимощоку потрібно залишати збірну поки це можна зробити на позитиві, бо потім буде пізно. Неможе вже Шева тягнути на два фронти він і на одному не справляється, або справляється но з великими потугами. Вік, травми. Воронін мені не зрозуміле його місце в збірні взагалі. Тимощук без ігрової практики, нажаль далекий від того, який потрібний збірні. Мені здається найкращим для всіх буде закордоний спеціаліст, але це вже після Євро, як що ЮК не покаже хорошого результату. Надати йому карт бланш і нехай працює. Від цього виграють всі. Ну принаймні більшість. Я не хочу сказати, що я проти Калітвецева. Ні я хочу подивитись на те чого він зможе добитись і побажати йому успіху. Удачі Юра!!!
Показати
Я могу сказать первый аргумент, мы к нему чуть выше пришли! У руля сборной сейчас настоящие мужики, а не плачущие по любому поводу "девочки"! Эти мужики проходили огонь, воду и медные трубы, так как именно с ними связана золотая история Динамо и чем больше их ненавидят, тем сильнее они становятся! А значит авторитет у них максимальный есть в сборной, как люди они очень комуникабельны с одной стороны и не имеют страха перед соперником - с другой, ведь то Динамо не знало авторитетов и нашим командам и игрокам так этого не хватает. Это все психологичные моменты в пользу этого тренерского штаба! А Калитвинцев - капитан, это мозг того коллектива! Как тренер он может и не достиг выдающихся результатов, но мне молодежка нравилась, игра той сборной просто была отменнейшей! Вот я верю, что к ЕВРО 2012 половина той сборной, часть игроков 1989 г. р., как Ярмоленко, Ракицкий, Коноплянка... сможет пробиться, да и уже пробились в национальную сборную. Игра приобразится в лучшую сторону, так как эти пацаны не боятся никого, что доказали на молодежном ЕВРО в прошлом году! А Шеву не трогай, дай ему закончить достойно карьеру через ЕВРО домашнее. Он ведь на поле лучший, он пример для подражания в работе на тренеровках и одного его имени достаточно, чтобы защита соперника чувствовала себя как минимум неуютно от одного имени - важный факт! Шева заслуживает места в сборной как никто! А вот Тимощуку надо либо сменить клуб, либо пробиться таки в основу Баварии! Он тоже нормальный парень и ему просто нужна игровая практика. До евро еще два года и все у него нормализуется! А Воронин... это вобще непонятная фигура для меня, как и не понятно что он делает в сборной! Я уверен, что если не будет экстрима, то ЮК выведет сборную на ЕВРО, а там как Бог даст!
Коментарі по темі:
Класно написано. Цікаво читати. Я з тобою повністю згідний, потрібно поважати всіх суперників чи то Бате, чи АЗ, чи Оболонь. Вже і ДК, і збірна України недооцінили і що з того вийшло=(. Сумно згадувати. А тепер чую, як де які глори кричать, що Бате це мол ноль для ДК. Можливо воно десь і так, але з таким настроєм ми нічого не добємся. Недумаю, що Бате слабше ніж Ворскла-це потрібно пам'ятати. Дуже дякою за пост!!!
Показати
Спасибо, за хорошие слова! Мне запомнились одни слова, которые я когда-то услышал по ТВ. Не уважаешь соперника - не уважаешь и себя))
VIAn просто шикарно написано і дуже доступно. А тепер я б хотів дещо уточнити: 1. Я не думаю що ціна на Коноплянку нища ціни на Ярмолинка. На мою думку ціна повина бути рівна, а в умовах нашого ринку за Коноплянку можуть всіх 5-7 млн. запросити ну так само які і за Андрюху. Просто Дніпро має ДК і Шахтар з яких можна ці гроші здерти, а Динамо немає смислу продавати Ярмоленка все таки він в цьому сезоні добавив колосально і добавляє з кожним мачем. 2.Я особисто хочу щоб ні Динамо, ні Шахтар не купляли Коноплянку. Тому що український футбол втратить ще один талант перед ЄВРО це дуже погано. А так Женя має ігрову практику і це великий плюс для збірної. Отже я з тобою погоджуюсь. А взагальному ВеликеДякую!!!
Показати
В том то и дело, что цена на Коноплянку куда выше цены Ярмоленко, особенно если продавать того внутри украинского рынка, тут он в одну цену с Коштой будет и меньше 10 млн. стоить не будет, если гладкий то 7 млн. стоит! Цена Коноплянки раздута непомерно, вчера вот с легкими и техничными чилийцами он показал, что против игроков такого плана он пока сыроват, тут ему бы физики добавить! А мои цены в этом посте - оценка игроков немецким сайтом известным, а не мной! Я тоже хотел бы, чтобы Коноплянка остался в Днепре и помог этой команде реально побороться с ДК и ШД за чемпионство, от этого мы все только выиграем! И тебе спасибо!
А мені сподлбалась гра, видно прогрес команди.
Показати
Привіт, Назар! Слухай, ти коли писав комент ти вже не спав, чи ще не спав?
Автор: Nazik
7 березня 2012 21:41
Прев'ю до 22 туру УПЛ
                                       Великий футбол повернувся до Нас. Звичайно, ми як завжди надіялись і чекали більшого, а отримали, те що завжди...
Автор: Nazik
28 лютого 2012 18:30
Прев'ю до 21 туру УПЛ
                                  Цього тижня ми радісно зустрінемо перший день весни, а вже на вихідних до Нас повертається гра мільйонів...
Автор: Nazik
9 січня 2012 22:40
Перевірка для наших
Христос Народився! Поволі Україна - ненька відходить від свят, від Нового року. Люди повертаються на робочі місця, де продовжують святкувати. Новий рік попереду, знову будуємо плани, або надіємось на краще...
Автор: Nazik
10 грудня 2011 19:16
Все в тумані...
Просто фантастика! Звичайно це не про гру ДК. Її знову не було, та мабуть, київський уболівальник вже помаленьку починає забувати про неї. Я про стадіон і про шалену підтримку. Звичайно до фанатів претензії є, їхнє піротехнічне шоу, ледь не зірвало гру, але в загальному підтримка була шалена...
Автор: Nazik
4 червня 2011 13:32
З Динамо в Серці!
             Все, канікули. Збірники хочуть по скоріше відіграти власні матчі і на відпочинок. На моря та океани. Починається гаряча пора, в прямому і в переносному розумінні цього слова...
Автор: Nazik
29 травня 2011 08:29
БОЖЕСТВЕННА КОМЕДІЯ
                    Пролунав фінальний свисток. Хтось радів, а хтось плакав! Я просто мовчки заздрив і насолоджувався цим спектаклем, який подарували нам ці дві команди...
Автор: Nazik
17 лютого 2011 08:23
Рахуємо години!
                                        Прокинувшись рано, дуже рано я усвідомив, що цей день настав...
Автор: Nazik
14 лютого 2011 20:20
Дякую за все! Ти кумир мільонів!+відео)
Він не міг стримувати емоції, сльози самі наповнювали очі. Йому лише 34, але він мусить йти. Травми! Жага до гри мільйонів пропала і організм вже не витримує тих нагрузок, він мусить йти...
Теги: #Роналдо
Автор: Nazik
13 січня 2011 07:46
The Special One!!!
                 Пролунав фінальний свисток. Кам Ноу мовчав, лише найвідданіші фани Інтера кричали від несамовитої радості. Фінал на який вони чекали 38 років...
Теги: #The Special One
Автор: Nazik
11 січня 2011 16:43
Браво Гер Блатер!!!
Вчора перед сном я згадав, що сьогодні оголосять власника Золотого М’яча 2010р. Тому швидко ввімкнув своє чудо прогресу і впав в ступор. Шок! Чорним по білому читаю «Ліонель Мессі став володарем Золотого М’яча 2010р»...