Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
28 лютого 2012 18:30
9

Прев'ю до 21 туру УПЛ

                             

    Цього тижня ми радісно зустрінемо перший день весни, а вже на вихідних до Нас повертається гра мільйонів. Зважаючи на наші кліматичні умови клуби УПЛ змушені іти на зимові канікули, а це створює футбольний голод . Чутки, трансфери, Євро 2012, яке вже на носі не можуть замінити самі матчі, не можуть подарувати ті емоції і той адреналін. 
     Чи цікава УПЛ? Чи дійсно варто на неї чекати?
     На ці питання в кожного своя відповідь. Я вважаю, що все ж таки цікава, все ж таки варто на неї чекати. Так нам далеко до чемпіонатів великої 5, тай не лише до них, але все ж таки своя сорочка ближча до тіла не зважаючи на її якість. При всіх мінусах, тут є і свої плюси, є своя інтрига яка продовжує тримати уболівальника в інформаційному потоці. 
     До закінчення УПЛ залишилось 10 турів. Боротьба за чемпіонство триває, приємно що ми її виграємо, але ще все попереду. Основний наш конкурент не Шахатар, хоч і вони всіма правдами і не правдами будуть нам протистояти, а ми самі, бо кожний наш промах може стати фатальним. Крім боротьби за Чемпіонство є безліч інших запитань і загадок, на які ми отримаємо відповіді лише згодом, але які теж не залишають нас байдужими. 
    Тому в мене виникла ідея написати невеличке прев’ю до 21 туру УПЛ, тим самим скоротати час до вихідних і поділитись своїми думками.
     Отже, що на Нас чекає. Почнемо по порядку з суботи.                                                       

                                                   

                                                                Зоря – Карпати
                                                                     13-30
    Відкриють тур аутсайдери, які продовжують боротьбу за виживання. Те що Зоря опинилась в зоні вильоту не дивує нікого. Луганчани і минулі чемпіонати вовтузились в низах, і завжди в останній момент встигала вхопитись за соломинку і врятуватись від вильоту і пониження в класі. Цей сезон нічого іншого не приносить. Команда дальше бореться за виживання, продовжує кожних півроку міняти по пів складу і з12 очками займає 15 місце. Чи спасеться Зоря знову не зрозуміло. Це залежить від неї самої. 
    Опонентом Зорі в цьому турі будуть Карпати. Дивно пишучи про аутсайдерів бачити тут команду з міста Лева, адже останні два сезони команда стабільно закінчувала в зоні єврокубків і ніхто не очікував від них таких результатів в цьому сезоні. Карпати посипались. 17 жовтня подав у відставку головний тренер О. Кононов саме з ним асоціювався успіх команди останніх років і дало поштовх до нових змін в клубі. Які вони будуть покаже час. Взимку Карпати очолив В. Шаран, якого любязно попросили з Олександрії з якою він піднявся в Прем’єр Лігу з Першої ліги. Багато гравців покинули команду, появились нові. Думаю основною метою Карпат є збереження елітної прописки на наступний сезон. 
    Що нам подарує битва аутсайдерів сказати важко, але обидві команди націлені на позитивний результат, поповнення власного очкового запасу.
Пропускають гру:
За перебір жовтих:
Зоря – Вадим Мілько, Джаба Ліпартія, Олександр Грицай
Карпати – Михайло Кополовець
Прогноз:
0-1
                                                     

                                                             Олександрія – Волинь
                                                                         16-00
    Дуель екс Динамівців, саме так можна охрестити цей поєдинок між клубами, які теж далеко не є лідерами першості.
    Взимку обидва колективи змінили тренерів. Волинь розпрощалась з одіозним В. Кварцяним, Олександрію покинув В. Шаран, який згодом опинився в Карпатах. Волинь очолив А. Дем’яненко, якому покорився кубок АФК (азійський аналог ЛЄ) з Насафом, а Олександрію Л. Буряк, легендарний півзахисник Київського Динамо, який довгий час залишався без тренерської практики. Тому в світлі цих події поєдинок повинний бути дуже цікавий. Чи зможе Анатолій Дем’яненко закріпити своє реноме? Чи зможе Леонід Буряк розвіяти весь скепсис навколо своєї персони і свою роботою доказати свою кваліфікацію? Чи змінилось, щось в грі команд при нових керуючих? Ось основні запитання на які чекають відповіді. 
    Ну і саме основне це теж битва аутсайдерів.
Пропустить гру:
За перебір жовтих:
Волинь – Майкон
Прогноз:
1-2

                                                       
                                                            Чорноморець – Іллічівець
                                                                           18-30
    В цьому поєдинку зійдуться сусіди по турнірній таблиці. Курортні колективи нашої країни. В гості до Одеситів завітають Маріупольці. Цим командам потрібно обов’язково перемагати, бо вони ще не забезпечили собі прописку в еліті на наступний сезон. 
    Хлопці Григорчука довго розкачувались , довго проходили акліматизацію в Вишці. Але по трохи почали прощупувати свою гру і моментами демонстрували дуже симпатичні матчі. Після зимового перериву, зимового підсилення команда по ідеї повинна показувати не погану гру. Акліматизація закінчилась, потрібно виборювати своє місце під сонцем. 
     Іллічівець продовжує бути фарм-клубом Шахтаря. Тому сказати щось про цю команду важко. Адже склад змінюється кожних пів року одні приходять інші йдуть і так по колу. Склад команди по рамка УПЛ досить солідний, але стати одним цілим їм не вдається ніяк. Тому, що очікувати від маріупольців сказати дуже важко.
Прогноз:
1-1

                                                        
                                                                  Металіст – Оболонь
                                                                              19-30
    Мабуть повторення першо колового результату 3-3 не буде. Єдиний представник України в євро кубках проти відвертого аутсайдера першості. Мабуть очікувати несподіванки в цьому поєдинку не варто. Металіст перебуває в чудовій формі, він просто змів Зальцбург зі свого шляху. Тому Оболоні потрібно відверто боятись розгрому.  
    Напевно Оболоні пора думати про Першу лігу. Тому особливого інтересу поєдинок не викликає, але завжди є місце для чуда.
Пропустить гру:
За перебір жовтих:
Металіст – Едмар
Оболонь – Г. Баранець, Ігор Ільків
Прогноз:
4-0

                                                         
                                                                    Ворскла – Кривбас
                                                                              13-00
     Матчі суботи закінчились, тому переходимо до неділі. Цей поєдинок носить інтригу. Чи зможе Ворскла перемогти і зачіпитись за єврокубки? Чи продовжить команда Ю. Максимова дивувати футбольну Україну і вже не втратить своє місце в єврозоні? 
    Ворскла ніколи не витрачала багато коштів на трансфери М. Павлов вижимає максимум з того матерялу, що є в його розпорядженні. Як мінімум до літа Полтавчани втримали в команді свого лідера Р. Безуса, а це мабуть великий плюс для колективу. Інших лідерів команда теж не втратила. Тому в неділю Ворскла думаю зможе дати гідну відсіч Кривбасу. Ще одній команді, кістяк якої складають орендовані футболісти Дніпра і Динамо. Звичайно це нонсенс, але такі реалі нашого Чемпіонату. Ось завоює команда Ю. Максимова путівку в ЛЄ, а Дніпро з Динамо захочуть повернути орендованих, ким тоді грати? Від цього лише постраждає коефіцієнт країни. Як воно буде сказати важко. Сам поєдинок обіцяє цікаву дуель двох тренерів і їх футбольних «дружин».  
Прогноз:
1-1

                                                          
                                                                     Шахтар – Дніпро
                                                                               16-00
     Шахтар продовжує погоню за Динамо і за Чемпіонством, щоб хоч якось скрасити провал в ЛЧ. Дніпро вже давно ні на що не претендує. Ні іноземний тренер, ні дорогі трансфери не допомогли команді. Дніпро знов 4 від 1 місця відстають на 19 очок, від 3 на 14, а в спину дихає Кривбас з Дніпропетровськими футболістами, які грають ключеві роль в колективі. Смішно і грішно, але такого Ви не побачити ні в якому іншому Чемпіонаті. 
    Поєдинок буде носити назву центрального в турі, але на мою думку таким він не буде, Шахтар з легкістю візьме свої 3 очка. Дніпро вже точно не складе конкуренції лідерам, просто може забрати в них очки і не більше. Дніпропетровцям потрібно скоріше переживати за утримання 4 позиції. Тому чогось фантастичного від цієї гри не варто чекати.
Пропустить гру:
За перебір жовтих:
Дніпро – Іван Стрініч, Руслан Ротань
Прогноз:
3-1

                                                          
                                                                      Динамо – Арсенал
                                                                               17-30
    Київське дербі, але крім самого слова дербі там більше нічого спільного з відомими дербі світу немає. Просто поєдинок між колективами з одного міста, які перебувають в різни вагових категоріях. Динамо не може втрачати очки, тому вони кров із носу повинні вигравати цю гру. Так Арсенал бореться за єврокубки їм теж не бажано втрачати очки в цій грі, адже черга на Європу велика. Каштанчики демонструють не поганий футбол в цьому сезоні і по праву претендують на ЛЄ. Динамо ніби й лідер, але так як лихоманило команду в кінці сезону, це просто жах. Надіюсь після зимової паузи вони повернуть собі впевненість і таки завоюють Чемпіонство, бо якщо нічого не змінилось тоді справи кепські. Втримати Чемпіонство буде вкрай важко. 
    Для Динамо гра буде важкою, але саме більше з психологічної точки зору, якщо з психологією все буде в порядку, команда вийде зарядженою на перемогу, то думаю Ми здобудемо свої 3 бали з легкістю.
Пропустить гру:
За перебір жовтих:
Динамо – Денис Гармаш
Прогноз:
2-0

                                                               

                                                                
                                                                         Таврія – Металург Д.
                                                                                 18-30
    Завершальним поєдинком туру буде матч між Таврією і Металургом. Ще одна дуель за ЛЄ і ще один двобій між класними спеціалістами. Семен Альтман зайнявся кардинальною перестройкою в клубі багато старожилів покинули команду. Багато прибуло легіонерів, які повинні влити свіжу кров в колектив. Лідерами команди є списані в Дніпрі Назаренко з Калініченком, які демонструють, що рано їх списувати. Команда почала дивувати від старту УПЛ, потім темп трішки впав, але все одно команда на плаву. Металугр теж сподобався спочатку його ковбасило, але згодом команда знайшла свою гру і почала стабільно набирати очки в свою копілку і зараз має досить реальні шанси поборотись за ЛЄ. 
Матч обіцяє бути цікавим.
Прогноз:
2-1.


 Дякую за увагу!

 

Дуже добре складене прев*ю. Дякую автору за зроблену роботу. Текст немалий, але прочитав його з інтересом і, майже, з усім згоден. Теж сподіваюсь, що результат в Донецьку буде іншим. Дніпро повинен, нарешті, показати, що він на вірному шляху. Нажаль, доукомплектуватися йому, як слід, не вдалося.
Сховати
Дякую за теплі слова!)
автору респект!)
Сховати
Дякую)
Спасибо за блог, очень интересно. Только я думаю что Днепр даст бой подземным. Ну по крайней мере хотелось-бы.
Сховати
Дніпро бій дасть, але арбітри свою справу зроблять. В нашому чемпіонаті гра ведеться на два результати - 1. це спроможність команди 2. це зацікавленість арбітрів. А оскільки Коломойський не бавиться в ігри з арбітрами то очевидно хто має перемогти ? Хочу дуже помилитись вже років з 5 - та ніяк не виходить все заздалегіть вирішено в Україні.
Нема за що) Дякую тобі що прочитав! Дай Бог! Лишня втрата очків кротами-це плюс для ДК!
Грицай в Заре, нет? - если прав - поправь)
Сховати
Ні, ти правий. Дякую за підказку. Просто я Футболістів, які пропускають наступний матч, брав з офсайту УПЛ http://fpl.ua/ukr/fans/liga/ і я не перевіряв інформації, а варто було, нічого це мені урок на майбутнє, бо там я знайшов і це http://fpl.ua/ukr/clubs/104/