14 травня 2024 20:43

"Реал" не продовжить контракт із Модричем, незважаючи на його бажання залишитися. Клуб хоче зробити ставку на молодих – на Гюлера, зокрема

Лука Модріч залишить «Реал» наприкінці сезону.

За інформацією Relevo, мадридський клуб не має наміру продовжувати контракт із хорватським півзахисником, якщо тільки не станеться нічого непередбачуваного. Рішення вже практично ухвалено і буде оголошено найближчими тижнями.


Зазначається, що сам Модріч не радий такому розкладу, Лука хотів би продовжити кар'єру в «Реалі» і готовий піти на зниження зарплати, щоби залишитися.


Проте керівництво «вершкових» хоче зробити ставку на молодих, зокрема, на Арду Гюлера, який, на їхню думку, може піти стопами хорвата. Стверджується, що цього сезону турецький гравець не зміг отримати більше ігрового часу через те, що Карло Анчелотті найчастіше випускав на заміну Модріча.


Крім того, фінансовий аспект також має значення. Модріч є одним із найбільш високооплачуваних гравців у команді, і його відхід допоможе звільнити місце для літніх підписань, особливо для Кіліана Мбаппе, який обійдеться «Реалу» у велику суму, навіть якщо перейде на правах вільного агента.

Модріч перейшов у «Реал» у 2012 році.