Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
13 січня 2011 07:46
15

The Special One!!!

           

     Пролунав фінальний свисток. Кам Ноу мовчав, лише найвідданіші фани Інтера кричали від несамовитої радості. Фінал на який вони чекали 38 років. Вони пройшли весь шлях. Від і до. І заслужено потрапили туди. Залишався лише один крок до перемоги, але зараз ніхто не думав про нього. Інтер пройшов Барселону. Жозе прекрасно розумів, що він програв цю гру, але виграв дуель. Це розуміли усі і усім було начхати, адже саме сьогодні вони здійснили мрію, яка без малого 40 років не покорялась їм. Як усім було солодко усвідомлювати, що вони пройшли цю неймовірну машину грації і техніки, швидкості і індивідуальної майстерності, найвеличніший клуб сучасності, Барселону.

     По повернені в Італію їх вже зустрічали, як героїв. Стан ейфорії і безмежної любові до Жозе, полонив ту частину Мілану, де вболівають за Інтер. Одні плакали інші сміялись, але всі не могли до кінця усвідомити, що сталось. В головах був хаос. Лише з часом вони усвідомлять всю ціну цієї історичної перемоги, а зараз була просто безмежна радість і щастя.

     Лише одна людина не демонструвала своїх почуттів - це був він, той хто заставив плакати сотні тисяч фанатів Інтернаціонале, наче дітей. Той хто привіз радість і загальну ейфорію на Джузепе Меаца. Це був «The Special One». Так він сам себе називає. Це ніяким чином не гординя і не зневага до інших, це слова справжнього чоловіка. Так, так! Вам не почулось. Саме чоловіка. Бо цим словами він підкреслює, що він не буде шукати собі оправдань і списувати свої промахи на інших, він бере всю відповідальність на себе. І хороше, і погане.

    Він розумів, що дороги назад немає. Залишився лише Мадрид. Він попереду. Саме там відбудеться фінал де на нього чекає або Велика перемога, або Ганебна поразка. Але психологія переможця, зразу відкидала другий варіант. Він переможе, Він Особливий, таким він зробив себе сам і Він просто не може програти другий фінал поспіль.

     Мадрид впав! Впала Баварія і він закрив рота всім своїм критикам. Закрив на довго, бо тепер його називали всі Особливим (The Special One). Уболівальники його боготворили і обожнювали. Він привіз їм кубок ЛЧ, через довгих 45 років. Моур зробив те, чого не змогли добитись безліч тренерів, які пройшли за цей довгий період. Він заслужив законне місце в історії Інтера і світового футболу, а йому всього на всього 47. Навіть важко усвідомити, що йому було лише 2 роки коли Джузепе Меаца в останнє святкував такий тріумф. Але десь в глибині душі він розумів, що він тут вже не надовго. Йому потрібний новий виклик, бо він переможець. Сидіти на одному місці Моур довго не міг, його це гнітило, він втрачав запал і азарт. Йому просто ставало нудно. Тут Особливий добився всього, чого йому так хотілось.

     Довго чекати на виклик не довелось, тай хто не хоче отримати Особливого в ролі тренера своєї команди. На обрії появився Реал, який вже давно приглядався до Моура і таки за получив його. Особливий з новим ентузіазмом і натхнення взявся за роботу. Тут є те що йому потрібно. Нові амбіції. Він знов може потрапити в історію, а саме привести Вершкових до 10, ювілейного чемпіонства в ЛЧ. Він може поставити новий рекорд і покорити нову вершину, а саме головне тут теж голодні до перемог.

                                 

     Поки що успіхи Особливого в Реалі не однозначні, але про що можна говорити після половини сезону. Першого сезону. Потрібний час і довіра, а її нажаль немає. Перес не той президент, який привик чекати. Він хоче все і зразу. Він витрачав шалені гроші, на непотрібних Реалу футболістів, а зараз шкодує гроші на форварда, який так потрібний Моуріньо. Не знаю надіюсь все буде добре. Перес одумається і купить Особливому нападника і більше не буде втручатись в сферу правління Моура. Особливий не любить коли йому заважають і він не привик працювати в сфері диктатури. Він привик керувати сам і тоді нести відповідальність за всі свої дії.

     Надіюсь в Моуріньо все получится в Реалі, але і так він вже Особливий для мене і для сотень-тисяч уболівальників. Він The Special One і цим все сказано.

Хто не зрозумів цей блог я присвячую перемозі Жозе в номінації тренер року.

Дякую за увагу=)!!!

Блог гарний...:) Хоча ні Реал, ні Моуріньйо терпіти не можу...:) Тренер він класний, згідний, але поведінка його чи то дратує, чи то нервує...:) Не лишає байдужим - отак, швидше за все...:) Звісно, пів-сезону нічого не означає, але сподіваюсь, що чемпіоном все-таки стане "Барселона"..:)
Сховати
Дякую!!! Думаю перший сезон не показний для Моура, але так легко Барсі, як було рік тому не буде. Особливий ще повоює і якщо Перес не буде лізти в роботу Жозе, то все буде гаразд. Він дасть результат.
Вадим я так і не почув твою думку про ЗМ 2010!? P.S. Цікаво=)!!!
Сховати
А здесь всё довольно-таки просто и даже прозаично... Я практически не смотрю матчи испанского чемпа (вчастности и Барсу) - вот мне и сложно судить об объективности данного решения. Поэтому, как человек честный и справедливый (самореклама;), я не сую свой нос туда, где не могу высказать хоть мало-мальски объективное мнение по тому или иному вопросу... Чисто же теоретически, конечно, предположить могу...)) Возможно, Месси, набрал нужное количество голосов ещё и из-за своего бренда - уж слишком он раскручен!!! Хотя, конечно, мастер он великий! А так... ещё раз повторяю: не мне судить...;)
Сховати
Ясно=)!!!
Сховати
На ЧМ, кстати, он ничего особенного не показал... Так что, твой предыдущий пост я таки поддерживаю;)
Сховати
Згідний. Дякую за підтримку=)!!!
Не вважайте за рекламу, але на футбол.юа вчора читав статтю про Моура одного італійського журналіста і футбольного письменника. Так там взагалі такий цікавий підхід: психоаналітична стаття про ментальні особливості зе спешл вана, розшифровка його футбольної(життєвої) філософії через призму втілення в ній ідей видатних філософів та їх теорій. Кому цікаво, почитайте)
Сховати
Доречі саме там я отримав стимул для написання власної роботи. Дійсно хороша стаття , але це уривок з книги італійського журналіста, якщо я не помиляюсь. Дуже хотілося б прочитати її повністю, але деж взяти її з перекладом хоть на російській незнаю=(....
Поддерживаю недавнее высказывание ВанькА: "Будете мегакрутим україномовним блоггером на "Динамоманії":) Отличная статья!
Сховати
Знову дякую Вадим за теплі слова. Приємно чути таке про себе, тим паче коли я лише стаю на ноги як блогер. Я лише вчусь і маю надію, що колись, щось тай вийде=)!!!!
Гарна стаття. Молодець. Тільки фінал проходив в Мадриді на Сантіаго Бернабеу.
Сховати
Дякую за теплі слова і за уважність. Я дико затупив. Незнаю певно точно закохався=)!!!
Великий тренер, велика і неординарна людина, яких пошукати... +
Сховати
Дякую за плюс. Підтримую твою думку. І просто впевнений, що про нього напишуть не одну книжку, а рівнятись на нього будуть сотні, а той тисячі тренрів по всьому світу!!!