Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
11 січня 2011 16:43
64

Браво Гер Блатер!!!

Вчора перед сном я згадав, що сьогодні оголосять власника Золотого М’яча 2010р. Тому швидко ввімкнув своє чудо прогресу і впав в ступор. Шок! Чорним по білому читаю «Ліонель Мессі став володарем Золотого М’яча 2010р». Протираю очі, я ж спати йшов, думаю може погано прочитав. Ні, читаю ті ж самі рядки. Виходжу з даного ресурсу, шукаю інший теж саме. Вже навіть на оф-сайт ФІФА зайшов і всюди читаю, що Лео переміг. Тоді мої квадратні очі налились кров’ю і я зрозумів, що я вже так легко не засну. Злість і ненависть, саме такі відчуття я почував. Всередині все переверталось, і хотілось кричати і матюгатись. Благо живу не сам і не всі поділяють мою любов до футболу, а тому вони просто би не зрозуміли мій крик з лайкою. Тому змовчав, зтерпів і потупивши погляд в підлогу, човгаючи тапочками я почалапав на кухню. Робити чай і просто побути наодинці переосмислити і звісити всі за і проти.

Йдучи на кухню з голови не виходили запитання. Чому!? За що!? Як так!? І так по колу. Дорога на кухню коротка і я поставивши чайник вийшов на вулицю, подихати свіжим повітрям очистити голову від гнітючих думок і заспокоїтись. Закурив, але швидко викинув цигарку. Я не відчував спокою, який так шукав в їдючому цигарковому диму, а навпаки він ставав комом в горлі і давив. І знов в голові це запитання. Чому!? В голові перебирав різні думки і все старався заспокоїти себе. Згадав про чайник. Повернувся на кухню. Заварив кружку зеленого чаю з бергамотом. Посьорбуючи я заспокоювався і розумів, що вже нічого не змінити. Глянув на годинник він показував 2 годину без 5 хвилин і я розумів, що пора лягати спати, а зранку на свіжу голову, ще раз все обдумаю. Заснув не зразу довго крутився, але потім втома і сон зморили мене.

Проснувся десь близько 9 першим, що я зробив це включив комп’ютер провірити чи це не жахливий сон. Ні все залишилось, так само. Тоді я виключив комп і зайнявся ранковими хлопотами. Ванна, кухня і т.д. Займаючись цими справами в мене з голови не виходили думки про Золотий М’яч. Знов тіж запитання, правда злість вже давно покинула мене і я вирішив з чистою головою від лишніх думок розібратись у цій ситуації по порядку і просто зрозуміти політику гера Блатера. Вона останнім часом особисто в мене викликає купу запитань. Але я відчуваю себе Дон Кіхотом, який бився з вітряками. Так само і я романтик і борець за справедливість, який думає що саме він змінить світ на краще. Смішно!? Мені теж, але такий вже я є і з цим вже нічого не поробиш.

Отже, я почну. В своїх попередніх блогах і просто в коментарях я не раз виражав своє фе цій поважній футбольній організації, а саме геру Блатеру. Тому моя «любов» до нього давно носить теплий характер. Я з самого початку коли ФІФА загарбало під своє крило цю престижну нагороду зрозумів, що потрібно чекати сюрпризу, але не думав, що такого. Запитання появились зразу після оголошення осиних 23 претендентів на ЗМ. Чому в цей список попав Асамоа Г’ян, а основного з ковалів успіху Інтера в переможній ЛЧ Дієго Міліто тут немає. Чому!? Але всі розуміли, що шанси Дієго на нагороду примарні і не дуже придали тому значення. Хоч Дієго заслужив потрапити в цей список 23 своїми результатами. Потім вже всі включились в дискусію про Снейдера, який точно мав попадати в найкращу 3 сезону, що минув. В цій трійці його законне місце, якраз зайняв Лео. За які такі здобутки я незнаю. Але всі поспорили, покричали і на тому розійшлись. Кожен вже вибирав кому Іньєсті чи Хаві дадуть ЗМ!? І знов гер Блатер здивував весь футбольний світ вибравши Мессі. Незнаю це піар хід!? Якщо так то я і ще тисячі фанатів його не зрозуміли. Так Лео талант від Бога. Коли він в ударі від його гри неможливо відірвати погляд, але минулий сезон він ніяк немож занести в актив. Крім Прімери Барса не виграла жодного вагомого титулу. В збірні на ЧС він особисто мене розчарував. Це був не той Мессі до якого привикла публіка. Чому Лео!? За що!? Я не знаю. Просто є одне, але і уточнення. Як би Франс Футбол не об’єднався з ФІФА, а продовжив вручати цю престижну нагороду сам і по старій схемі підрахунку голосів, а як відомо в голосуванні приймали участь лише журналісти. То і трійка і переможець були б інші. Хаві отримав би 36 голосів, а Іньєста з Снейдером порівну по 35, а Лео від журналістів получив 18 голосів. І тепер запитання. Чи вірити Ви в чесність ФІФА!? Я ні, але кому вигідна ця фальсифікація я не знаю. Чи варта ця нагорода таких потуг!? Теж не знаю. Просто хочеться справедливості, а її просто вкрали. Не тільки в нас, але і в Хаві, і в Іньєсти, і в Снейдера. Особливо мені шкода Хаві, який просто по людськи заслужив цю нагороду і як показують дані він мав її отримати.

Життя не справедливе в цьому переконуюсь вкотре, але кожен раз це дуже боляче визнавати. Чому!? Гер Блатер не проводить дійсно потрібних реформ, а займається закулісними склоками, які при тому так явно ріжуть очі. Чому не вводяться відео повтори, а добавляється n число судів!? В той час коли безліч спеціалістів кричать про відео повтори, гер Блатер дурить нас кажучи, що це дуже важко зробити технічно. При цьому заставляє кожен раз говорити про нього в не хорошому тоні, своїми дуже спірними рішеннями. Надіюсь він вже більше не буде переобраний президентом ФІФА, але тут одне дуже важливе запитання. Чи зміниться, щось в політиці ФІФА!? Думаю ні. Гроші вже полонили футбол і нажаль ми втрачаємо контроль над грою мільйонів. Гроші правлять світом і лише такі романтики, як я вірять в глобальні зміни.

Дуже надіюсь, що не лише мене здивував вибір власника Золотого М'яча 2010 року. Хочу почути і Ваші думки, поділитись з Вами власними і просто подискутувати на тему політики ФІФА. Бо особисто мене ніяк не покидає питання справедливості і чесності керівників Світового футболу, тай Європейського теж.

Дякую за увагу!

P.S. Вибачаюсь за рекламу куріння. Згубна звичка!!!

Автору +, але маю прохання - не забувайте ставити розділові знаки у реченнях, бо якось не читається (без образ) :) Тоді будете мегакрутим україномовним блоггером на "Динамоманії":)
Сховати
Дякую за теплі слова. Приємно, чур мене=)!!! Ніколи не обіжаюсь за правду, а з граматикою я не дружу, але обіцяю виправитись=)!!! Постараюсь не підвести Ваші надії=)!!!!
Прошу кому цікаво силки: http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/54100331903.html http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/54100335515.html http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/54099528322.html Може комусь цікаво. P.S. У Франкова спіонерив=)!!!
Шкода і обідно, що стільки людей не розуміють про що спор. Жаль! Значить Вас дурять, а Ви довольні. Не правильно давати ЗМ лише за грацію і витонченість, бо якщо тільки за це, то потрбіно ЗМ переіменувати на премію аля для Мессі. Все таки це приз, нагорода футболістові за цілий сезон, а не просто за крсау. Її потрібно давати за результати от в 2009 тут навіть немає ніяких запитань все по ділу. Вірю грою Мессі важко не захоплюватись, але хіба за це дають ЗМ!? Я думав, що ні, а виходить помилявся.
Не понимаю о чем спор. Месси - мальчик с другой планеты. Пока он играет он обречен на золотые мячики...
Ну я сам захоплюсь грою Мессі, але якраз в цьому сезоні він не заслужив нагороди ЗМ. Не знаю, якщо дивитись зараз згідний Лео один з кращих і вже точно кращий за Снейдера, але я дивлюся на весь сезон 2010 і тут сорі ну Мессі нічого не показав на ЧС, а особисто для мене це дуже важливий показник!!! Але кожна думка має право на існування і я радий що Ви її висловлюєте, а не відмовчуєтесь=)!!!
Та зря ты так,Месси заслужил эту награду! И вообще при чём тут Блаттер? Это он виноват,что игрой Лео восхищаются миллионы людей,даже в странах,названия которых и не слышали раньше? А Снайдер в этом сезоне играет совсем не ахти,из за этого и Интер блекло выглядит!
То с кaкой лёгкостью и любовью к футболу игрaeт Мeсси во многих визивaeт восхищeниe и люди ужe нe зaдумивaються кто что виигрaл, кто кaкой вклaд внёс в рeзультaт комaнди, a просто зaпоминaют сaмоe яркоe и зaпоминaющeeся. А здeсь Мeсси внe конкурeнции, рaзвe что Ронaлду eщё, но тaм очeнь много пижонствa. ИМХО.
Сховати
ХЗ, але дуже цікава думка. Доля істини в цих словах є!!!
Ваш Месси - мундиальный импотент . )
Сховати
И мне не важно почему . )
Сховати
Ибо мяч уже не золотой , а голубой . )
Сховати
http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE
Сховати
Фёдор, ми Вaм нe мeшaeм?
Сховати
Не обращайте на меня внимание . ) Я уже это многократно говорил . То , что я обратился к Вам в 20:19 не значит , что я буду с пеной у рта доказывать свою правоту и в дальнейшем . Вы же не Вероника . Общайтесь , доказывайте свою правоту . Я не настолько ... , чтобы вмешиваться в каждый мэсседж . )
Сховати
Эта старая песня . Просто захотелось плюнуть ему в рожу . http://www.youtube.com/watch?v=BVG_Vd9vaYY
Сховати
Оно ж всё в жизни уже выиграло . Баунти )
В сборной Аргентины игроки так не радуются этому человеку . Я знаю почему . И Романцев знает .
Сховати
Відкрий секрет=)!?
Сховати
http://www.youtube.com/watch?v=E1BN1RzLnRg
http://www.youtube.com/watch?v=E1BN1RzLnRg
Сховати
У тебя всё впорядке? Может скушал чёт не то?))) Кстати откуда инфа? Свечку держал? Тупо гонишь на человека,а в доказательство ничего представить не можешь! Нехорошо так!
Сховати
Я уже говорил на эту тему . Не хочу повторяться . Извини дай потанцевать под гимн великому . А если интересно моё мнение , ищи на главной . )
Или ты тоже ... того ? Ну извини . Где твоё место ? Не забыл ? )
Папуас , как жизнь ?
Сховати
Мекелеле ... ))) Хто это , папауа ? Игрок ???
Сховати
Мекелеле . )))) Нет - это стиль жизни . Копьё есть ? А набедренная повязка ? )))
Сховати
Никого не трогал . Тут пришёл впопуас и начал меня жизни учить ... Слышь ты впопуас у тебя всё в порядке ? )Или у тебя не всё впорядке? Может скушал чёт не то?))) Кстати откуда ты вооще ? Ты тупо гонишь на человека , а в доказательство ничего представить в том , что ты не пачкаешь трусы , не можешь! Нехорошо так! ) Хэй , посмотри на меня !
Сховати
Гомодрил из Новой Гвинеи , тебе ж сказали нормальным языком , что ЭТО разукрасили аки ЁЛКА . И Рорманцев такого же мнения . Или думаешь , что он думает иначе , по футбольному ? Но он думает также как я . ))
Сховати
http://www.youtube.com/watch?v=JU9Fq3NO8Kc
http://www.youtube.com/watch?v=JU9Fq3NO8Kc
Сховати
Извини,не знал что ты больной!
Сховати
А чего тогда извиняешься ? По жизни такой неуверенный ? )
Сховати
Поднят ворот , пуст карман ? )
Сховати
Пачитатели таланта . )))
Не заслужив Мессі ЗМ я про це вже все написав, але просто цікава думка, яку я відміти. А так я з Вами Федор. Повністю поділяю Вашу злість. Відео повеселило=)!!!
а как мессі 4 гола Арсеналу забив причем сам обводил пол команди
А тут ще питання, що об'єктивніше: думка журналістів чи капітанів та тренерів? Я б особисто теж хотів бачити Чаві з Голден Болом і трохи розчарувався, прочитавши про перемогу Мессі. Іньєста класний футболіст, але давати ГБ за 1-2 вирішальних голів не варто, так само і Мессі - він самий-самий, але в минулому році нічого "такого" не продемонстрував, тому одні питання. І не парся ти так)))
Сховати
Причем тут , "що об'єктивніше" ? Навіщо було ламати те , що було ?
Сховати
А тепер їжте . Якщо очі повилазять , то не їх провина . )
+1 Ви праві=)!!!
А навіщо тоді взагалі люди влаштовували революції і щось змінювали? Хай би було все так як є, то й жили б у печерах.
Сховати
Ну і це правильно, але ми вже давно вийшли з печер і революції потрібно робити розумно і ревулюція на те і революція, що б туди влада не лізла. Її наскільки я знаю переважно звергають. А це не революція, а штучно створена ситуація злитя, а скоріше поглинання. Скажу економічним терміном ФІФА хоче бути монополістом на цьому ринку і диктувати власні ціни і правила. А я такого страх як не люблю. Немає конкуренції і страху і людина втрачає відповідальність перед іншими і творить такі жахливі речі=)!!!!
Сховати
Если бы голосование проводилось по старой схеме, приз «Золотой мяч» лучшему футболисту мира 2010 года достался бы полузащитнику сборной Голландии и итальяского «Интера» Уэсли Снейдеру. Напомним, что с этого года приз «Золотой мяч ФИФА» определяется по результатам опроса журналистов и тренеров и капитанов всех сборных мира. А если бы, как раньше в голосовании France Football, участвовали только журналисты, победил бы Снейдер. Как сообщает официальный сайт Международной ассоциации спортивной прессы (AIPS), по опросу 148 журналистов первым стал Снейдер — 7,7 процента голосов. При этом нынешний обладатель «Золотого мяча» Лионель Месси не попал даже в тройку лучших, в которую вошли испанцы Андрес Иньеста (7,53) и Хави (5,96) из «Барселоны». Аргентинец сумел победить в общем голосовании за счет тренеров и капитанов команд. Напомним, что ранее France Football называл лауреата премии «Золотой мяч» на основе опроса футбольных журналистов, а ФИФА — тренеров и капитанов и не всегда мнения совпадали. На этот раз впервые премии были объединены. LiveSport
Сховати
А все тренеры , как те Гамулы с Кварцяным , они всё в сказку новогднюю верют . )))
Фёдор я цього питання торкнувся в самому пості і тут в коментах привів розшифровку голосування!!!
Дякую за підтримку. Постраюсь більше так не загружатись=)!!! Повністю поділяю твою думку!!!
якби він був кращим цьої паніки небуло