Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 97
Вербіч і Кензьора - будуть єдиними легіонерами в ДК. В них дружини українки. А у Вербіча ще й дитина... Переживемо війну, переживемо і відхід Вітіньо і де Пени. Головне вигнати рашистів з нашої батьківщини!!!
Показать
У щахтера втрати будуть більшими ! Але це зараз не головне, головне щоб закінчилась війна !!!
Щось зачасто вона собі висловлюється на різні теми. І практично завжди невпопад. Так гляди, й другою Морозючкою стане...
Показать
Megogo VS Olltv, для цього їй трохи сілікону і тату бракує, а все решту при ній)
Megogo VS Olltv, та Морозючці хоч вистачало розуму не лізти в подібні теми
Влітку треба продавати. Залишиться півроку контракту, треба хоча б частину коштів відбити.
Показать
Megogo VS Olltv, или продлить контракт
І от питання - чи так вже й треба було продовжувати на рік контракт, якщо гравець тільки й чекає нагоди, щоб звалити в умовний MLS?!)
Показать
А ви очікували, що він скаже типу, якщо що, то я візьму кулемет/автомат/стінгер/джавелін і буду тут воювати? Він звичайний заробітчанин в цій країні як і інші заробітчани по світу (окрім хіба що того, що цей заробітчанин висооплачуваний). Якщо би він хотів чи мав нагоду звалити маючи більш вигідну пропозицію, то він би звалив. А так 90% (а може і 99%) всіх чуток по трансферам - ігри агентів.
Клуб же не може жити поточною ситуацією. Якщо виходити з дурості сусідніх держав, то тоді взагалі потрібно розпустити всіх і вся, бо не відомо коли там клепка впаде. Плюс, гравця з певним довгим контрактом можна продати, відбивши хоч якісь кошти, а не розпустити безкоштовно.
Megogo VS Olltv, можна подумати, що якби Ви були в Уругваї на заробітках, і там почалась війна, то Ви б спокійно працювали далі.
Є зміст купувати його лише, якщо планують продавати Шапаренка
Показать
Megogo VS Olltv, он играет на позиции Буяльского
Megogo VS Olltv, Шапаренко зараз травмований, Шепелев також, та й не вражає він своєю грою, немає покращення, а грати кому? Якщо брати бразильця, то краще зараз, за півроку пройде адаптацію, як Вітіньо, під Лігу чемпіонів.
На мою думку, якщо за 2 сезони гравець резерву не може пробитися до основного складу, то потрібно його чи продавати, чи відправляти в оренду. Це я про Шепелева, та Андрієвського, а на їх місце в ротацію є молоді, повні сил Яцик та Бражко, потрібно дати їм можливість показати себе.
Краще 2/3 кількості глядачів зі 100% на Лобановського, ніж 1/4 заповненості НСК. А ще ціна питання...
Показать
Megogo VS Olltv, на Лобановского все равно меньше нерегулярных посетителей будет ходить, комфорт хуже.
Все логічно. В умовах кризи краще грати матчі УПЛ і кубка на своєму стадіоні. А єврокубки на НСК. І не в кротах справа. Шкода що гроші вибухали 50/50 за заміну газону.
Показать
Megogo VS Olltv, тогда зачем столько бабла нужно было вливать в реконструкцию газона на НСК (50 на 50 с кротами)? Что бы кротам комфортнее игралось? Качество травки на НСК получше будет. Ранней весной поле на Лобановского всегда влажное и тяжелое. Это особенности рельефа и никакой дренаж не помогает. Вот такая вот х малята.
Africanda-S, на матчі Uefa Youth league їх можна відпускати
Показать
Megogo VS Olltv, важливо, щоб вони тренувались з командою
З усіх гравців u-19 в основну команду потрібно вже забирати Бражка і Вівчаренка. Це, не враховуючи Нещерета.
Показать
Megogo VS Olltv, але, водночас, ці гравці дуже потрібні в Ю-19 до кінця цьогорічного розиграшу єврокубку. Без них шанси пройти якомога далі, набратися міжнародного досвіду значно зменшуються.
Змінять власника клубу, вищий менеджмент та й по всьому. Занадто багато вже вкладено, щоб закривати проект. Єдине, що тепер з моральним станом команди буде?!
Показать
Megogo VS Olltv, не думаю, відкупиться, потім на кмаерах побачать, що за кремомо була "людина в червоному одязі", знайдуть цапа-відбувайла, хтось підніме файні гроші, комусь Ярославьський стане зобов"язаний та й по всьому. На жаль.
Megogo VS Olltv, НА минуточку, он сбил человека, грубо нарушив правила. А мы о футболе переживаем? Поделом ему
Ничего не найдено.