16 лютого 2022 14:35
8

Джерело: "Динамо" всі домашні матчі весняної частини Прем'єр-ліги може провести на клубному стадіоні

Київське "Динамо" перших два стартових весняних матчі в УПЛ проти "Інгульця "(26 лютого) і "Десни" (6 березня) проведе в Києві на своєму клубному стадіоні ім.В. Лобановського. З таким проханням до столичного клубу звернулися їхні суперники, які за календарем повинні були приймати киян на своїх аренах, однак не змогли їх підготувати до відновлення чемпіонат.


У той же час, як стало відомо Meta-ratings.com.ua, "Динамо" розглядає можливість всі свої домашні матчі у другій частині УПЛ, що залишилися, також провести на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського. Минулого року своїх суперників динамівці приймали на НСК "Олімпійський".
На Шурике написали,что ничего этого не будет!
Все логічно. В умовах кризи краще грати матчі УПЛ і кубка на своєму стадіоні. А єврокубки на НСК. І не в кротах справа. Шкода що гроші вибухали 50/50 за заміну газону.
Сховати
Megogo VS Olltv, тогда зачем столько бабла нужно было вливать в реконструкцию газона на НСК (50 на 50 с кротами)? Что бы кротам комфортнее игралось? Качество травки на НСК получше будет. Ранней весной поле на Лобановского всегда влажное и тяжелое. Это особенности рельефа и никакой дренаж не помогает. Вот такая вот х малята.
Шаг за шагом Динамо уступает свои позиции в Киеве Шахтёру...
Скоро играть переедут вообще в Конча -Заспу...
Зато проблем с ультрас у Суркиса там не будет
Эконом вариант
ну это будет провал, кроты вытеснили с олимпийского
Сховати
Краще 2/3 кількості глядачів зі 100% на Лобановського, ніж 1/4 заповненості НСК. А ще ціна питання...
Сховати
Megogo VS Olltv, на Лобановского все равно меньше нерегулярных посетителей будет ходить, комфорт хуже.