11 травня 2024 19:56
24

"Шахтар" – "Динамо" 1:0. Долю чемпіонства вирішив пенальті

"Шахтар" - "Динамо" 1:0


"Шахтар": 31. Різник – 26. Конопля, 5. Бондар, 16. Азаров, 22. Матвієнко – 21. Бондаренко, 8. Криськів, 10. Судаков, 11. Зубков, 37. Кевін – 14. Сікан
Запасні: 1. Рудько, 2. Траоре, 6. Степаненко, 7. Егіналду, 9. Швед, 13. Гочолейшвілі, 23. Педро Енріке, 25. Новатус, 29. Назарина, 30. Марлон, 39. Невертон, 44. Ракицький

"Динамо": 1. Бущан – 24. Тимчик, 4. Попов, 25. Дячук, 2. Вівчаренко – 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 9. Волошин, 22. Кабаєв – 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 7. Ярмоленко, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 30. Діалло, 32. Михавко, 34. Сирота, 37. Царенко, 44. Дубінчак, 77. Беніто, 99. Пономаренко


"Шахтар" - "Динамо" ON-LINE


Превью


Сьогодні "Динамо" у 28-му турі Прем'єр-ліги на "Арені Львів" проведе матч виїзний проти "Шахтаря".


Кияни все ще зберігають шанси на чемпіонство, але для їх збільшення необхідно обов'язково обігравати гірників у очній дуелі та сподіватися на їхню осічку у двох останніх турах.


Адже у разі перемоги "біло-синіх" у сьогоднішній зустрічі відставання від "Шахтаря" у турнірній таблиці скоротиться до одного очка.

Нагадаємо, що в першому колі "Динамо" зазнало мінімальної поразки від гірників, після чого Мірча Луческу пішов у відставку з посади головного тренера команди, а його місце посів Олександр Шовковський.

Востаннє кияни обігравали "Шахтар" у сезоні 2020/2021. Тоді у 22-му турі чемпіонату України перемогу "біло-синім" приніс гол Карлоса де Пени. Потім були двi нічиї та три поразки динамівців.

Нинішнього сезону підопічні Маріно Пушича востаннє втрачали очки у 15-му турі, коли зіграли внічию з "Поліссям".


До поєдинку проти гірників "Динамо" підійде у своєму найсильнішому складі. Тимчик та Ванат відбули свої дискваліфікації та готові допомогти команді. Решта гравців основної обойми динамівців у строю.


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Тимчик, Попов, Дячук, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат

Головним арбітром зустрічі призначено Олексія Деревинського.


Дивитись трансляцію матчу можна на новому каналі УПЛ ТВ – він доступний у більшості операторів та на більшості ОТТ-платформ (Київстар ТВ, Vodafone TV, Setanta Sports, YouTV, VOLIA, sweet.tv тощо). "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію.

Очень повезло кротам.
Их 42 млн абсолютно не сильны наших ребят.
Главное это не опускать голову. Потому что я считаю с Вересом и Лнз это были несчастные случаи. Так бывает в жизни не только в футболе.
Враховуючи повністю український склад Динамо на полі і гру, яку він показав - надія на майбутнє є.
Сховати
Полиметилметакрилат, якщо піднімуться інші клуби,надії зникнуть на будь які медалі.
Лучесуку програв чемпіонстіо ще в першому турі.. шкода бо з цим Шахтарем можна боротися і перемагати, нічого особливого там не має.
Дякую Динамо, сьогодні команда відіграла дуже і дуже якісно, як і всю весняну частину!
Молодці! чемпіоноство ще попереду!
Як для мене це найкращий матч Динамо цього сезону. Фізика, швидкість, витривалість перевершили кротів. Це максимум, що можна вичавити із цього складу. 11 м - це нещасний випадок. Футбол, як і історія, не має умовного способу. Але все ж. Якби Суркіси виперли б засланого циганця з самого початку, то думаю, що цілком під силу було б виграти й цього року.
Сховати
Ключевая фраза - максимум из этого состава. Чистая правда. Не нужно забывать, что сегодняшние кроты влетели бы любой дисциплинированной европейской команде среднего звена. Это реалии сегодняшнего уровня УПЛ.
Сховати
Terz, не забувайте, що кроти практично цим же складом виграли у Барси і двічі у бельгійців (ЛЧ 23/24). Я думаю що одна цілком дисциплінована європейська команда, а інша трохи краще )))
Сховати
Игорь, нужно смотреть на результирующие игры, от которых зависит исход событий. Когда кроты в сегодняшнем составе кого-то не выпустят из группы, или обыграют в кубке "на вылет", тогда и поговорим. А так мяч круглый, а Ринат богатый
Суркіси добилися головного,всим стало пофіг виграють вони там щось,чи ні.Криза може тривати кілька років,а не десятиліть.В історії вони залишаться персонами,які знищили колись гордість України-Динамо Київ.
Сховати
Мисливець, тут палка о двух концах. При них Динамо жутко деградировало, факт. Но, если бы в определенный момент истории они не взяли бы Динамо, неизвестно, сохранился ли бы клуб вообще.
Сховати
Terz, що було б ніхто не знає.в той час багатіїв вистачало,а те що Динамо деградувало і Суркіс нічого не міняє-факт.
Сховати
Мисливець, и не поменяет. Он иначе не умеет, менталитет завис в 90-х
Кстати, на редкость адекватное судейство
!Долю чемпіонства вирішив пенальті"
Вибачте мою французьку, але НІ-ФІ-ГА не пенальті.
По-друге, навіть якби ми виграли, все одно б відставали на залікове очко.
По-перше, бали ми втрачали раніше там, де не можна було. Тому про пенальті можна не згадувати
Бражко нужно максимально быстро продать, чтоб развивался парень ми пользу сборной приносил.
Сховати
Че ж вы парню добра не желаете, минусаторы? Ну светлое же пятно в Динамо, зачем в болоте пропадать? Не будьте жадинами и завистниками - в Европу парня, ему Бог дал отличные данные для этого.
Кротам мы проиграли традиционно не в личных встречах, а потеряв очки в матчах, где терять их было нельзя. Грабли они такие, коварные
Шкода такий шахтар треба перегравати, але але пізно Сашо прийняв команду
Сховати
Roman DK, ни Сашо, ни Пеп, ни Карло, никто ничего не сделает с данным набором исполнителей и руководством Сурка