6 березня 2024 09:58
5

Микола НЕСЕНЮК: "Луческу вимагав від футболістів "Динамо" неможливого"

Керівник департаменту «Динамо» по роботі зі ЗМІ Микола Несенюк поділився своїми думками щодо причин невдалих результатів «Динамо» в першій частині сезону.


«Попередній тренер «Динамо» намагався навчити команду грати в такий футбол, у який гравці нинішнього складу грати нездатні. Мірча Луческу вимагав від футболістів неможливого – щоб показувати той футбол, якого він прагнув, команду слід було майже повністю укомплектувати іншими футболістами. Їх ніде було взяти і ще невідомо чи принесло б це результат. Як наслідок – динамівці намагалися грати в те, у що не вміють. Звідси й купа помилок разом із невтішними результатами.


Нинішнє «Динамо» грає нарешті в той футбол, у який може. І це не футбол екстра-класу, з яким можна вигравати єврокубки», – сказав Несенюк.


Відзначимо, що «Динамо» виграло 6 останніх матчів у чемпіонаті.

Ну, и не могу не написать о Несенюке, сори, уж очень он мне неприятен. Человек с таким уровнем развития, взглядов и культуры общения на посту руководителя департамента по работе со СМИ - позор руководства Динамо.
Как говорил литературный герой - не бывает второй свежести, свежесть бывает только одна — первая, она же и последняя. Так и с футболом - не бывает его "такого" или "сякого". Нынешний состав в футбол играть не способен.
Концовка очень честная. Возможно, у кого-то бомбанёт, но это факт. Нужны инвестиции, хорошо бы под нового собственника, но это не обозримое будущее...
Завжди ьреба відштовхуватись від твердої основи. Далі гру можна покращувати, додаючи нові грані. Динамо завжди вирізнялось швидкісною командною грою і можливістю її підтримувати увесь матч. При Луческу команда завжди у другій половині підсідала.
Да, верно. И об этом я писал здесь в блоге в день назначения Луческу под всеобщее возмущение.