4 серпня 2023 18:59
46

"Оболонь" – "Динамо" 2:4. Перемога у київському дербі завдяки голам Ваната, Буяльського та дублю Ярмоленка

"Оболонь" – "Динамо" 2:4


"Оболонь": 1. Федорівський – 16. Лук'янчук, 3. Приймак, 34. Вовкун – 4. Мороз, 10. Слободян, 17. Черненко, 24. Прокопенко, 9. Мединський, 8. Тарануха, 55. Суханов

Запасні: 13. Кичак, 2. Карась, 5. Осман, 7. Мухаматгалєєв, 14. Чернов, 20. Фатєєв, 25. Груша, 33. Нагієв, 95. Краснопiр


"Динамо":
1. Бущан – 24. Тимчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв – 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 6. Бражко, 8. Шепелєв, 17. Лєднєв, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 30. Діалло, 25. Царенко, 77. Беніто, 91. Волошин, 40. Бiловар


«Оболонь» - «Динамо» ON-Line


Прев'ю


Вже сьогодні «Динамо» зіграє матч 2-го туру УПЛ. Цього разу суперником підопічних Мірчі Луческу стане інша київська команда – «Оболонь». Матч пройде на домашньому стадіоні суперника - «Оболонь-Арені».


Варто нагадати, що минулого туру динамівці зустрічалися з «Минаєм», над яким здобули перемогу з рахунком 4:1. Голами в складі «біло-синих» відзначилися Ванат (дубль), Буяльський та Караваєв.


Якщо говорити про «Оболонь», то вона в своєму дебютному матчі після повернення до еліти українського футболу зіграла внічию з «Колосом» – 0:0.


Востаннє «Динамо» та «Оболонь» зустрічалися в очному офіційному матчі ще 2015-го року. Тоді динамівці здобули впевнену перемогу 5:0, яку своїми дублями принесли Гармаш і Гусєв, а також одного разу забив Теодорчик.


Слід зазначити, що в сьогоднішній грі Мірча Луческу не зможе розраховувати на Дениса Попова, який отримав червону картку у грі з «Минаєм» і тепер відбуває дискваліфікацію.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Транслюватимуть матч платформи MEGOGO, «Київстар-ТБ», Setanta Sports, Volia TV, Omega TV та Sweet TV.


«Динамоманія» о 17.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

а з Бущаном сьогодні що? це ж жахи
Сховати
Леханыч, Жора ныколи не був стабільнитранм, я вже роки дивуюсь, що коли обговорюють трансфери, ніколи не говорять про воротарську позицію
Сховати
сорі за "ы", авто виправлення ))
Terz, та сьогодні прям взагалі повний нуль(
Terz, так, ляпи в нього стабільні на дистанції. коли більш-менш якісний захист був десь сезон це не так було помітно, але нажаль зараз навіть Коваль в Шерифі куди якісніше виглядає. Проблему воротаря теж клубу потрібно буде вирішувати, якщо хочемо грати хоча б в групі ЛЕ.
Сховати
Коваль в останньому матчі ЛЧ таких мишок наловив
Леханыч, я завжди був від нього не взахваті! Мені подобається Нещерет! Да у нього бувають ляпи особливо йому нещастить з кротами! Але він молодий і шанс що він виросте в добротного голкіпера є! З Жорою уже все ясно!
Який же у Динамо захист дірявий.
А може це нарешті київське дербі?
Красотища! Сначала Сидорчук завалил, потом проспали в центре. Защита блещет снова
Стыд-позор, а не защита
Захист гравців на стандарті просто чудовий. Вже і не знаєш, що очікувати від матчу з греками
Сховати
Леханыч, боюсь що знаю, і того, що знаю - боюсь
Атакующих игроков ругать не за что. В атаке достойно. Защитников тоже ругать не за что. Они просто неспособны играть лучше... Одного не могу понять - зачем тратить деньги на остальных игроков и на клуб в целом, если центр защиты тянет все на дно...
Коли таке було, щоб після першого тайму рахунок кутових 9:0 не на нашу користь? А граємо же не з грандами, а фактично дебютантами. Ще раз: нам потрібен якісний центральний захисник!
Сховати
Africanda-S, ну, як раз сьогодні напривозив Тимчик та центр полузащ
Чергова миша від Бущана вже не дивує. Стабільність. Ох і тяжко нам буде навіть в кваліфікації ЛК з такою чудовою пятіркою: "захисників" і воротарем. Напривозять мішок мячів.
Я довго чекав цього моменту. Чекав і вірив, що Ярмоленко повернеться і закриє три свої дев'ятки. Сьогодні одну він закрив. Сподіваюся, що з греками закриє другу.