4 травня 2023 17:39
29

"Ворскла" – "Динамо" 1:2. Перерва через повітряну тривогу не завадила киянам вивезти з Полтави важливу виїзну перемогу

"Ворскла" – "Динамо" 1:2


"Ворскла":
51. Ісенко - 3. Кравець, 4. Пердута, 11. Степанюк, 18. Павлюк, 16. Сефері, 7. Олійник, 29. Бацула, 38. Челядін, 50. Кане, 95. Феліпе
Запасні: 61. Домолега, 41. Мельник, 27. Крупський, 5. Рамірес, 40. Черниш, 6. Скляр, 15. Кулаковський, 22. Лопес, 30. Нестеренко


"Динамо": 35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 29. Буяльський, 77. Беніто, 7. Кабаєв – 11. Ванат
Запасні: 1. Бущан, 51. Моргун, 4. Попов, 9. Перріс, 15. Рамірес, 19. Гармаш, 22. Лонвейк, 37. Царенко, 44. Дубінчак, 90. О.Гусєв, 91. Волошин, 92. Рамадані


"Ворскла" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" зіграє в Полтаві на стадіоні "Ворскла" ім. Бутовського матч 24-го туру чемпіонату України проти місцевої "Ворскли".


Кияни в двадцяти трьох матчах набрали 40 очок та посідають 4-те місце в турнірній таблиці.


Колектив з Полтави провів двадцять три поєдинки, набравши в них 30 очок, що дозволяє йому перебувати на 7-й позиції в чемпіонаті.


Динамівці в сезоні забили 34 голи пропустивши 19. Натомість "Ворскла" при 28-ми точних ударах, має 31 пропущений м’яч.


В останньому зіграному матчі "Динамо" перемогло "Металіст" (3:1), а "Ворскла" розійшлась миром з "Рухом" (1:1).


Кращим бомбардиром "Динамо" в поточному сезоні УПЛ – є Віталій Буяльський, який забив 11 голів. У складі полтавчан найбільше забив Таулант Сефері, на рахунку якого 11 результативних ударів.


Матч першого кола відбувся в Києві і завершився нічиєю (1:1).


Динамівцям не допоможуть травмовані Олександр Караваєв, Богдан Лєднєв та Владислав Супряга.


За "Ворсклу" не зможе зіграти дискваліфікований Сергій Яворський.


Орієнтовний склад "Динамо":

Нещерет – Тимчик, Попов, Сирота, Вівчаренко – Сидорчук, Андрієвський - Беніто, Буяльський, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі буде Олександр Шандор.


Пряма трансляція пройде на OTT-платформі Setanta Sports. "Динамоманія" о 15:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Ванат радує, після Мбокані перший нормальний форвард, ну і Беніто активний та виділяється, захист просто кошмар... тай таке..
Подяка Беніто, що витягнув з нічого ще одну гру для Динамо. За останній місяць він вже 4 очки(два матчі з нічиїх на перемоги) особисто приніс. Як для хлопця, що грає за тарілку супу, непогано.
Имеем вторую победу при СаШо
Тю, та дав би 9 хвилин дограти!!!!!
Захист – жах. Прохідний двір. На щастя Ворскла ще більше дерево.
Шовковкий пытается прессенговать, иногда это даже выходит, но только там физика должна быть у игроков на уровне, как при Лобане было...
Ванат -молодец ,хороший мяч положил, только боюсь, что его надо менять , могут спровоцировать, вторую желтую получит
Без сліз на це неможливо дивитись. Знов вівчаренко втрачає свого гравця, той подає, Сирота відпускає свого опікуна в воротарському майданчику і лише кривоногість нападника Ворскли не дає замкнути подачу з лівого флангу з метра в ворота Динамо.
захист жахливий, всі четверо, Вівчаренко загубив і позицію і Кане і лише Нещерет врятував в останню хвилину.
Щоб Сирота та не привіз в свої ворота - коли таке було.
Віддайте його кудись в колгосп, в туж Бузову, Ниві, може хоч для польових робіт на селі згодиться. Не може в Киівському Динамо грати захисник завдяки помилкам якого ми пропустили за сезон з два десяткі мячів.
Сховати
Умник, та шо б он там один з 3—мя зробив? Заблокував, а шо далі? Де Вівчаренко? Андрієвський? Шо ви на нього все вішаєте?
Сховати
Лука, там у него была ошибка в том, что выиграв верховую борьбу, он скинул мяч на соперника
Сховати
смит, як ви дивитесь - я не знаю: Сирота не виграв верхову, нападник скинув на Кане (от хто давно мав бути в ДК!). Програвши верхову дуель, Сирота ще й дуже довго розвертав свою ...опу, нападник втік від нього!

До чого там Вівчаренко?
Лука, пішла передача через все поле від воротаря на Степанюка. Він скидає грдями на Кане, який підключився. Ні Сидрочка, ні Андрієвського і близько нема. Останній хоч біжить назад, а Сидрочук споглядає футбол!

З команди треба прибирати 1. Сироту 2. Сидрочука 3. Буяльського 4. Шепєлєва 5. Гармаша. Це баласт, який тягне на дно.
Сховати
Major, не згоден. Без Сироти, без його передач на Буяльского, Ваната , Кабаєва навіть не уявляю, яка була б гра; без Сидорчука в центрі взагалі провал; Буяльський просто не в формі після перерви. Вони реально витягують цю команду. Доречі, стали більш—менш грати у щось подібне на футбол, коли поставили в пару Сироту з Дячуком( такий собі тандем мізків та сили))))
Сховати
Лука, ви мабуть маєте якесь своє бачення футболу... Я вже на всіх форумах років зо 2 пишу: приберіть з команди Сироту, він майже в кожному матчі привозить у свої ворота! Це гравець рівня колективу фізкультури, не більше.

Всі названі мною гравці тільки гальмують гру ДК, не дають грати за основу нашому майбутньому - Яцику, Царенку, Бражко, Діалло та іншим. Від них вже нічого чекати не варто, треба позбуватись і будувати нову команду.
Сховати
І знову ж такі, Ви можете писати роками про Смолового, про Сидорчука, Буяльского, Сироту, але ж , хвала Богу, є статистика та розумні люди, які бачать футбол по—іншому)))
Сховати
Лука, а вас ніколи не дивувало, чому у міши в фаворитах ходять гравці, які постійно підводять команду?
Спочатку це був Кадар (який просто спостерігав найчастіше як його партнери б"ються із суперниками), потім фаворитом став Сидрочук (який систематично видалявся в єврокубках і привозив у всіх турнірах), останнім часом міша дрочить на Буяльського (який вище рівня УПЛ не знає як грати - бо в Європі стоячи неможливо щось зіграти, а після ганебної симуляції і дискваліфікації і в УПЛ виглядає як невидимка).

І водночас цей доморощений експерд хейтив постійно дійсно класних гравців! Вас не наштовхує це на якісь висновки про мішу?

А те що ви називаєте статистикою - є 100% фуфло, бо рахується воно за висосаними з пальця принципами, та ще й в"єтнамськими фрілансерами.

Статистика - це така продажна шлюшка, яку можна повернути як тобі забажається.
Щось не видно текстової трансляції,на жаль..
як хоть гол пропустили?Знов центр захисту дав маху?
Сховати
Ширинкович, в сенсі не видно? Текстова трансляція іде.
Сховати
Евгений Сидаш, Не завантажувадлось на початку,тепер все гуд
Евгений Сидаш, я не знаходжу текстову (
Сховати

Буковина, посилання стоїть на цій сторінці прямо під складами (і воно там завжди вже багато років): https://www.dynamomania.com/match/1753

Сховати
Евгений Сидаш, дкую