18 березня 2023 22:15
5

"Ці хлопці мають постійно грати". Левченко визначив трьох найпрогресивніших футболістів "Шахтаря"

Колишній півзахисник збірної України та низки нідерландських клубів Євген Левченко назвав своїх фаворитів у складі донецького Шахтаря.


На днях Шахтар у Нідерландах поступився місцевому Фейєноорду (1:7), ця гра пройшла в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи. Євген Левченко зараз проживає в Нідерландах і очолює там місцеву профспілку футболістів, відповідно вона не могла собі дозволити пропустити гру українського гранда на території цієї країни.


Завдяки цьому поєдинку журналісту FanDay вдалося взяти невеликий коментар у Євгена Левченка, в якому він окреслив найперспективніших гравців донецького клубу.

«Я вважаю, що Конопля – один із найкращих гравців Шахтаря, які прогресують. Також назву Бондаря та Судакова. Для мене це хлопці, які мають постійно грати та набиратись досвіду», – сказав Левченко в ексклюзивному інтерв'ю для ютуб-каналу FanDay.

Варто зазначити, що з літа 1994 до січня 1996 року Левченко був гравцем Шахтаря 2. Також у його послужному списку є ЦСКА москва, Вітес, Хелмонд Спорт, Камбуур, Спарта Роттердам, Гронінгем, Сатурн Раменське, Віллем 2 та Аделаїда.
Бондаренко толковй, Бондарь- ноль
Судаков так, Бондар дно, Конопля трохи краще, але рівень лише УПЛ
Конопля абсолютне дно, це навіть не рівень шахти
Може, Бондаренко, а не Бондар?
Сховати
Лука, Бондаренко нічим не краще.