18 березня 2023 16:30
6

Назар ВОЛОШИН: "Ми - "Динамо", ми не можемо програвати. Повинні завжди вигравати та більше забивати"

Півзахисник «Динамо» Назар Волошин в коментарі ПРОФУТБОЛ Digital прокоментував поразку від «Зорі» (0:1).


– Я вважаю, що не можемо створити багато моментів та їх реалізувати. Треба більше бити по воротах. Контроль це добре, але треба забивати і вигравати вдома.


У роздягальні ніхто не підбадьорював. Всі розуміють, що ми не можемо програвати на цьому стадіоні. Ми – «Динамо» Київ, ми не можемо програвати. Ми повинні завжди вигравати та більше забивати.


Завдання від Луческу? Я вважаю, що повинен був освіжити гру, бігти вперед, знайти свій момент і забити гол. Момент був, але не вийшло забити.


Я не можу сказати в чому проблема наших матчів зі «Зорею». Мені здається, що багато нових молодих хлопців, я прийшов з оренди, багато з U-19 прийшли в команду. Треба зігратися і все прийде.


Чи є ще час виправити ситуацію? Я думаю, час завжди є. Ми зможемо все виправити і будемо робити все, що можливо. Ми довіряємо тренерам, будемо робити все, що вони кажуть і виправляти все, що треба.

Чтобы называть себя "Динамо" мало просто одеть футболку с логотипом. Это право нужно ещё заслужить.
Що ви можете виправити, вашого так званого "класу" і "таланту" не хватає навіть від Валмієри відбиватись на зборах. Назаре, твій поточний рівень - Кривбас і там тобі грати ще років 2 щоб хоч якогось прогресу досягти.

Єдиний вихід в цій ситуації, завтра звільнити всіх селеціонерів за статтею невідповідності займаній посаді, взяти хоча б людей з селекції Шеріфу і везти літом хоча б африканців і латиноамериканців 2-3 сорту, що пограли на останіх стадіях тамошніх аналогів еврокубків. 20-30-40 тисяч на місяць ще пристойна зарплатня для таких гравців і вони поїдуть навіть в воюючу країну. Ставка на свою школу - це шлях до програшу навіть в кваліфікації ліги Конференцій, куди нас зараз впевнено веде Луческу. З такою грою ми навіть від фінського ХІКа і пари команд з Балтії не відібємося.
Сховати
Умник, то ви пропонуєте годувати латиносів і африканців 3-го сорту, а своїх що? У торбу і з мосту? Толково...
Умник, Ви думаєте, умовні Гвардіола чи Клоп змінили б стан справ?
ви клоуни
прощавай динамо