27 лютого 2023 10:11
6

"Мудрик нещасливий у "Челсі": Срна заявив, що "Шахтар" може викупити українського вінгера

Даріо Срна, який обіймає посаду директора з футболу в донецькому Шахтарі, поділився думкою про перспективи українського півзахисника Челсі Михайла Мудрика.


Михайло Мудрик перейшов із Шахтаря до лондонського Челсі у зимове трансферне вікно за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів.

Директор з футболу «гірників» Даріо Срна в інтерв'ю підкасту Football Ramble розповів, що донецький клуб може викупити українського півзахисника.


«Михайло – вихованець нашої академії, відмінна людина, відмінний гравець. На жаль, зараз у Челсі він не в хорошому настрої, але у нього є всі якості, щоб бути одним з найкращих гравців Прем'єр-ліги у найближчі кілька років. Мудрик нещасливий у Челсі, і ми не можемо звинувачувати його у цьому.


«Пенсіонери» зараз безладні, вони не вигравали більше місяця, і незрозуміло, звідки прийде їхня наступна перемога. Зрештою, не біда, після війни Шахтар викупить Мудрика», – сказав Срна.

Надеюсь выкупять за 60 лямов
Щось Ви хлопаки перемудрили? Хоч би хлопця не спортили!
Пхаахвхвахахахвхвх
Для того чтобы он был счастлив ненадо было включать жлоба и отпустить парня в Арсенал!
За 5 млн
Сховати
ill_Loco, це ми продаємо за 5.
Слова Срни, це просто інформаційна хвиля. Можна, звісно, згадати зворотній трансфер з Барселони свого часу, але тут очевидно, що справи зовсім інакше. Проблема, як видається, не стільки в самому Мудрику, як в усій команді. Хто там зараз феєрить? Молодий хлопець без досвіду гри в європейських клубах, щойно перйшов і великі гроші, звісно це створює тиск і зв"язує певною мірою. Не сумінваюсь, що коли піде у команди, піде й у Мудрика. І точно його ціна не впаде до 5 ))