30 січня 2023 19:08
3

"Зараз цей футболіст був би дуже корисний". Циганик розповів, коли Цитаішвілі може повернутися до "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» розповів, коли півзахисник Георгій Цитаішвілі, який виступає на правах оренди за «Лех», зможе повернутися до «Динамо».


– Чи повернеться Гіо у «Динамо»? Влітку. Ми всі знаємо, що в нього грузинський паспорт, він прийняв грузинське громадянство. Він, скориставшись правилом ФІФА, підписав на рік контракт з польською командою. Тобто зараз немає шансів його повернути ніяк, можна тільки влітку. А повернуть, чи не повернуть – подивимося, як команда зіграє навесні. Якщо зіграє вдало, то подивимося, чи знайдуть місце Цитаішвілі. Але цей футболіст зараз був би дуже корисний, як на мене.

Гіо чистий пітух , спочатку він грузин , тоді українець , тоді знову грузин , втікає х Динамо , коли розпочинається повномасштабна війна , його взагалі потрібно або продати за 3 копійки , або нах послати . Хуже шлюхі
Сховати
ill_Loco, повністю згоден. Та і як футболіст "не фонтан", чесно кажучи. У захисті не працює, в атаці пару вже всім відомих фінтів. Щось і за Лех він не особливо феєрить.
Сховати
Akela, абсолютно непотрібен. Почекаємо коли старий ішак здохне - тоді побачимо дійсно ГРАВЦЯ. Хто це? Парріс!

Кротячий непотріб буде гнобити цього хлопчика до останнього. Таке воно ЧМО...