11 вересня 2022 18:57
30

"Динамо" – "Львів" 1:0. Кияни здобувають першу перемогу в сезоні та йдуть з останнього місця

"Динамо" – "Львів" 1:0.


"Динамо":
71. Д.Бойко - 24. Тимчик, 25. Забарний, 6. Бурда, 2. Вівчаренко - 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв - 19. Гармаш
Запасні: 74. Ігнатенко, 3. Боль, 9. Перріс, 11. Ванат, 14. Яцик, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 34. Сирота, 37. Царенко, 44. Дубінчак, 94. Кендзьора


"Львів": 31. Ілющенків - 4. Вовкун, 3. Муравський, 77. Грисьо, 22. Бусько, 23. Шишка, 33. Мільченко, 8. В.Бойко, 7. Міишенко, 73. Васильєв, 99. Нич
Запасні: 55. Пономаренко, 21. Якимів, 26. Нікітюк, 45. Сасовський, 2. Танчак, 27. В.Михайлів, 19. Р.Михайлів, 15. Крушинський, 9. Ременяк, 25. Квас, 11. Бугай


"Динамо" - "Львів" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні, 11-го вересня, «Динамо» проведе свій третій матч у чемпіонаті України. Суперником столичної команди буде «Львів», а свій номінально домашній поєдинок кияни проведуть на виїзді – на стадіоні «Арена Львів».


Поточний сезон підопічні Мірчі Луческу розпочали невдало. У двох своїх стартових поєдинках динамівці зазнали поразок, поступившись спершу «Дніпру-1» (0:3), а тижнем пізніше ще й луганській «Зорі» (2:3).

Також варто відзначити, що минулого четверга кияни програли матч ще й у рамках Ліги Європи. Попри відчайдушну боротьбу у Стамбулі, «Динамо» прикро поступилося турецькому «Фенербахче», пропустивши під завісу зустрічі – 1:2.

Щодо «Львова», то команда цього сезону також поки не знає смаку перемог. За два свої перші матчі «містяни» набрали 1 заліковий бал, зігравши внічию з «Кривбасом» (0:0). Дещо раніше львів’яни у результативній зустрічі поступилися луганській «Зорі» (1:2).

Важливо зазначити, що перед протистоянням зі «Львовом» київський колектив зіштовхнувся з величезними кадровими втратами. Зокрема, на тривалий термін до лазарету вибули Георгій Бущан, Руслан Нещерет та Микола Шапаренко.

Також, вочевидь, не зможуть допомогти команді через ушкодження одразу два нападники – Владислав Ванат і Артем Бєсєдін. А ще невизначеною залишається участь Іллі Забарного, який пропускав останній поєдинок через шлункову інфекцію.

Орієнтований склад «Динамо»:

Бойко – Кендзьора, Бурда, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Гармаш

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 17:00 за київським часом, дивіться на телеканалі 2+2, YouTube-каналі «FootballHub» та клубному каналі «Динамо» в YouTube (із 15-хвилинною затримкою). «Динамоманія» проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.
Дякую кпітану, Сергій дійсно бився сьогодні за клуб, про решту помовчу.. хоч виграли, але якось сумно.. нікечемне видовище..
Короче, д одні олбойоби і придурки зараз в Динамо зібрались...
Сховати
SheriFF_2, вас замінусували,але аргументовано так ніхто і не заперечив.
Сховати
Барабаш, а у нього просто таки найконструктивніша критика яку я тільки бачив. Таким нікчемам аргументовувати щось, лише час витрачати.
Сховати
Динамiвець1979, дуже прикольно критикувати, обзивати гравців і рахувати їхні гроші, сидячи в кріслі перед телевізором, можливо ще і з банкою пива!!! Ніхто б з усіх цих диванних експертів не витримав би такий графік, в якому живуть динамівці з березня місяця! Ви б не те що в футбол, ви б ходити б не змогли! Екмперти…блін
Динамiвець1979, добре,розкажіть тоді ви,в чому прогрес Динамо.В управлінні,менеджменту,службі слекції?Можливо я щось не розумію і не бачу,що їх фізично не вистачає на 2 тайми уже декілька років,що їхня тактика як у гравців регбі передачі поперек поля і назад,що вони ходять,а не бігають по полю.Може це така задумка тренера,грати взагалі без нападаючих?Так що якщо лаконічно і стисло то
SheriFF_2 сказав по ділу.
Сховати
Slava, це ви мені???
Барабаш, а я хіба казав що мені подобається поточний стан команди? Мій коментар стосувався лише "конструктивної " критики пана " Sheriff_2" і вашого здивування що такий "дотепний і розлогий" коментар замінусували.
А що стосується сьогоднішньої гри, то можу сказати лише одне. За відсутності форварда, сьогодні дуже сильно була помітна відсутність Шапаренка. І нажаль до кінця року так і буде. Сидорчук сьогодні намагався виконувати роль Миколи, багато що вийшло, але...
Вымучили с трудами победу...Им еще небось Суркис премии выпишет..
А в четверг по такой игре-ничья будет за счастье с киприотами
Навіть важко сказати, з перемогою. Бо це таке жалке видовище...
таке враження наче грудень. позаду тяжкий сезон...
Оце гра та ще й проти Львова, це не яма це якась ганьба. Не хочу розхитувати лодку) але за рахунок чого вони хочуть виграти чемпіонат поки не видно, може я профан та не бачу.
Ех Ванат, Ванат...один в лдин треба обігруаати , до того ж проти скперника , який набігався, а ти свіжий .Свіжий , але ще сирий ти нападник..
На моей памяти все тренера Динамо(кроме Газзаева) бояться выпускать молодежь,когда позволяет ситуация или сила соперника(как сегодня).
67 минут мы лицезрели Шепелева,а в итоге его поменял такой же Андриевский,которые выше своего потолка уже не поднимуться,им и так повезло что они вДК,уровень их мастерства-это Заря,Колос.
Яцык,Царенко-когда их пробовать то?Будут как Шепелев,в 25 лет молодые и перспективные...
Сховати
Ширинкович, Мірча їх випустить тільки якщо перевага буде в 3 голи і більше
Один Кабаєв б'є по воротах..Напевно, ще не забув чому вчили в Зорі...Капаваєв 5 хв думав у карному майданчику , що робити , потім придума , перекинув мяч через своїх в чужих...Браво .
За свої майже 60 років такого блядства,а не футболу,я не бачив.Прошу вибачення у Сідаша,а болільники мене підтримають.Таке Динамо не має право на існування.