28 серпня 2022 19:54
29

Заговорив про відставку? Луческу шокував заявою на пресконференції

Головний тренер Динамо Мірча Луческу на пресконференції після матчу з Дніпром-1, в якому кияни програли 0:3, натякнув на потенційну відставку.


Відповідаючи на запитання журналістів, чи гра з дніпрянами була останньою для Іллі Забарного у футболці біло-синіх, румунський фахівець сказав, що, можливо, це був його [Луческу - прим.ред.] останній поєдинок за Динамо.


Нагадаємо, Луческу очолив Динамо влітку 2020-го року.

как не крути , а наш "футбол" не тянет на уровень((( без бразил и прочих любая украинская команда НОЛЬ ! На вскидку пробежавшись по всему украинскому футболу вряд ли можно набрать полноценный состав((( Молодёжь не тянет и старики скоро уйдут - очень жаль !!! Полнейшая деградация футбола !!!
Сховати
DVA, в Днепре тоже бразил нету.
У Луческу в першому сезоні була мотивація помститись Шахтарю. Він це зробив, зігравши вдало і в єврокубках і вигравши требл вдома. Після цього у нього мотивація просто зникла, Динамо стало зовсім інше, безвольне. що назовні, що всередині, тренеру нічого не треба і гравці щасливі, що можна дурня валяти. Треба вміти вчасно йти. Сьогодні було яскраво видно, що всім просто плювати. Треба ставити Костюка, хай підтягує свою молодь, зараз саме їх час. Бєсєдіних і Шєпєлєвих вже лише футбольна могила виправить, треба давати щанс голодній молоді, може якість буде не та, але буде бажання. Якого вже другий рік не видно ані у гравців, ані у тренера.
Сховати
Дід Панас, Костюка? Після першого програшу відразу істерика і паніка? змінюйте всіх і вся! Все пропало! Такі матчі теж бувають. Вважаю що зараз кращого тренера нам не знайти!
Невже не помітно, що Костюк такий самий фізручило як купа інших які вже експериментували з Динамо?
Фаны Луча минусят) Ну-ну, наслаждайтесь игрой!
Треба повертати Реброва ..
Сховати
он сам скорее всего не хочет. Опять суркисы будут лезть в тренерские дела
Пора уже отдыхать! Спасибо за присутствие не тренерском месте!