8 серпня 2022 08:15
6

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Молоді гравці "Шахтаря" скаржилися, що їм не дають можливості себе проявити. Ну-ну. Ганьбіться​ далі"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook висловився про поразку "Шахтаря" у спарингу з "Ромою" з рахунком 0:5.


"Мені шкода вболівальників Шахтаря. Зловтішатися не час, але на місці Ріната Леонідовича я б подумав... Чи потрібен такий Шахтар у Лізі Чемпіонів? Молоді гравці скаржилися, що їм не дають можливості себе виявити. Ну-ну. Ганьбіться далі".

Заради обєктивності. В ЛЧ кроти вже забезпечили собі мабуть річний бюджет.
Чого варті наші молоді ми побачили в грі з Евертоном (навіть не зважаючи на той гол з пеналя, пропущений спеціально). І це той Евертон, в який типу так не престижно продавати було Миколенка, бо той Евертон стояв на виліт з АПЛ.
Дай Бог пройдемо Штурм, побачимо на Бенфіці чи потрібно таке ДК у ЛЧ.
Сховати
serg_max, порівнюєш гроші з грою другого складу Динамо? Червоне з квадратним?
Сховати
dynamic1927, При чому тут гроші і другий склад ДК? Заховайло назвав ганьбою гру молоді кротів проти Роми. В принципі, на ганьбу кротів мені абсолютно все одно. Але. Чим ганьба молоді кротів з Ромою відрізняється від ганьби нашої молоді в матчі з Евертоном. Тільки в тому, що ми не отримали 5, як кроти? Також Заховайло запитує, чи потрібен такий Шахтар в ЛЧ? Вочевидь, там кротам ловити нічого, але саме потрапляння туди забезпечило їм непогані бабки, що в наших реаліях фактично виходить на перший план. Якби ДК не розбазарило свою перевагу в чемпіонаті, то на місці кротів, а саме в групі ЛЧ, зараз би були ми і гарантували б собі річний бюджет клубу, як мінімум. А чи потрібно нинішнє ДК у ЛЧ, дай Бог, побачимо на Бенфіці. Якщо в середу Штурм пройдемо.
Сховати
serg_max, "Чим ганьба молоді кротів з Ромою відрізняється від ганьби нашої молоді в матчі з Евертоном"?
Відрізняється тим, що у кротів грала основа, підсилена трансферами, а у нас 2-й склад на 2-й день після матчу Ліги чемпіонів!
Правий на 100%!
Сховати
Лука,
Як це причому другий склад?
Бо перший склад вихованців Динамо грає в ЛЧ, а другий грав проти Евертона. А от шахта з Ромою грали найкращими своїми гравцями з найкращої в світі футбольної академії.