15 липня 2022 22:48
6

"Антверпен" – "Динамо" 2:1. Товариський матч. Поразка перед зустріччю з "Фенербахче"

"Антверпен" – "Динамо" 2:1


"Антверпен": 1. Бутез - 2. Де Лат, 61. Алмейда, 50. Красничі, 51. Пачо - 4. Наінгголан, 8. Альхассан, 16. Геркенс, 19. Мієші - 14. Бенсон, 18. Янссен

Запасні: 26. Де Вольф, 87. Верхюльст, 30. Абдулайє, 33. Ван ден Бош, 32. Скотт, 48. Вермерен, 10. Баліквіша, 44. Емегха, 55. Валенсія, 99. Фрай


"Динамо":
1. Бущан – 20. Караваєв, 25. Забарний, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 19. Гармаш, 15. Циганков, 7. Вербич – 17. Супряга

Запасні: 71. Бойко, 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 3. Боль, 6. Бурда, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 94. Кендзьора, 18. Андріївський, 10. Шапаренко, 11. Ванат, 41. Бесєдiн


"Антверпен" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


”Динамо” продовжує свою підготовку до матчів кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Фенербахче”. Після Франції, де підопічні Мірчі Луческу зіграли два спаринги з "Ліоном" (3:1 та 0:3), кияни вирушили до Бельгії на поєдинок проти "Антверпена".


Це перша в історія зустріч "Динамо" з цим бельгійським колективом, який минулого сезону посів четверте місце у чемпіонаті, відставши від чемпіона "Брюгге" на 14 очок.

Якщо поглянути на склад "Антверпена", то в очі відразу кинеться одне прізвище - нападник збірної Голландії Вінсент Янссен, який лише кілька тижнів тому повернувся до Європи з мексиканського "Монтеррея". Бельгійський клуб, за неофіційною інформацією, виклав за 28-річного екс-гравця "Тоттенхема" 5,5 млн євро.

Вистачає в "Антверпені" й інших відомих гравців. Це і екс-захисник "Манчестер Юнайтед" і збірної Бельгії Річі де Лат, і колишній півзахисник "Роми" і "Інтера" Раджа Наінгголан, і нападник Віктор Фішер, що виступав за "Аякс", і захисник Бйорн Енгельс, який перебрався з "Астон Вілли".

А очолює бельгійський клуб відомий у минулому півзахисник збірної Голландії, ПСВ, "Барселони", "Баварії" та "Мілана" Марк ван Боммель, який сьогодні і виведе своїх підопічних на поле в матчі з киянами. Варто зазначити, що 45-річний голландець лише наприкінці травня очолив "Антверпен", і цей матч для нього стане третім біля керма команди. До цього бельгійці під його керівництвом обіграли "Хоогстратен" (9:0) та "Зальцбург" (2:1).

Говорячи про "Динамо", слід зазначити, що в сьогоднішньому матчі, найімовірніше, Мірча Луческу награватиме основу на перший поєдинок проти "Фенербахче", який відбудеться вже за п'ять днів. На даний момент усі найсильніші гравці команди у строю та продовжують активно набирати форму перед зустріччю з турками.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Караваєв – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Вербич – Бесєдін

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 21:00 за київським часом, дивіться на клубному каналі киян на YouTube та на телеканалі 2+2. "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.
Просто нет слов.
Буяльський з Фенером буде?
Жахливо в захисті, де випадає Сирота і Дубінчак, жахливо в нападі, де ніякої користі від Супряги. Беседін хоч не б'є і не обігрує 1 в1 так хоч бореться і ряди годи виграє единоборства і скида м'ячі.
До того ж Мірча намається ще щось моделювати на фоні жахливого стану команди, пересуваючи Сидорчука. Навіщо він зліва в центрі? Ми спробуємо персонально Мерта Янда закривати, який вів гру Фенера в тому сезоні, так він навіть в спарингах не виходив.
Сховати
Умник, погоджуюсь! Напад беззубий, захист невпевнений, півзахист- невпевнений. Ваната в напад, Буяльського на своє місце , Вівчаренка зліва і все налагодиться.
Сховати
Slava, так просто? Може, приймеш команду?
Все хуже и хуже...