13 липня 2022 10:18
13

Офіційно. Ярмоленко – гравець "Аль-Айна"

Як повідомляє офіційний твіттер "Аль-Айна", екс-динамівець Андрій Ярмоленко став гравцем клубу з ОАЕ, який тренує Сергій Ребров.


З українцем підписано контракт до кінця сезону 2022/2023.

Нагадаємо, що після завершення контракту Ярмоленко із "Вест Хемом" він став вільним агентом.

А наступний сезон в МЛС
Успіхів.
Він на пенсії з того часу коли відмовився боротися за основу Дортмунда. А Вєст Хем чи Аль-Айн- яка різниця, обидвы команди це не про спортивну карьєру а про гроші. В Аль-Айні може хоч щось виграє за останні роки.
Сховати
Умник, наскільки я пам'ятаю в дортмунді його і не питала чи він хоче боротися за основу
Оптимальний варіант для Ярмоли - і грати зможе і бабла зрубає ще трохи на безбідну пенсію.Це точно краще ніж Туреччина для продовження карьєри ну а в топ лігах ( як не прикро визнавати) Ярмола б просто не тягнув рівень.
Правильне та обдумане( мабудь на сімейній раді) рішення Андрія .... По далі від війни , рік пожити в ОАЄ- круто... !!! Тренер свій - українець, який вже має тісний контакт з командою, так що адатптацію в команді допоможе пройти швидко. Гарна зарплатня... А яка зараз перспектива в Динамо - ????? Одні мінуси....1-й мінус: з ЛЧ думаю Динамо цього року пролетить, а грати постійно під повітряними тривогами в чемпі УПЛ - це не камільфо...2-й мінус:Суркіс такі "бабки" , як араби не дасть, 3-й мінус : сім"я буже жити і в Україні в постійній небезпеці, принаймі поки війна...
Як казав герой к/ф ""Біле сонце пустелі" Абдула : "Что еще нужно человеку , чтобы встретить старость ...хороший дом, хорошая жена.." ну і від себе - хороша пенсія...:)))
Андрюха удачи тебе! Проведёшь сезон с Станиславовичем а потом вместе с ним в ДК вернёшься! Как раз цыган с цыганковым места поосвобождают!
Сховати
trahim, при суркисе, Ребров не пойдет в Динамо! однозначно.
Такої зп як араби не дадуть більше ніде.
Як фанату жаль, це пенсія вже, як на мене міг би ще пограти на хорошому рівні в Італії десь .
Сховати
Еммм. Ви серйозно про Італію? Без образ але Ярмола там був би гравцем на 1 тайм максимум і то не факт. + тут зарішало бабло (як і останні пару сезонів у ВХ0 тому топ-5 чемпіонатів на сьогодні просто нереально було. А обираючи між Туреччиною, Динамо і Аль-Айном - Ярмола вчиним прагматичноЁ
Дуже шкода. Міг ще попилити на нормальному рівні 2-3 роки.
Сховати
Давайте дивитися реально на речі Ярмоленко може грати на нормальному рівні максимум один тайм