24 червня 2022 23:38
11

Микола ВАСИЛЬКОВ: "Взагалі не здивувався, що Алієв пішов у тероборону. Йому просто нема чого робити"

Колишній прес-аташе збірної України Микола Васильков розповів, що він думає про рішення колишнього гравця збірної Олександра Алієва записатися до тероборони.


«Взагалі не здивувався. Алієву просто нічого робити, він нічим не зайнятий життям. Для нього цей рух класний, він знаходиться при справі, чимось зайнятий. У футболістів після закінчення ігрової кар'єри часто буває яма. Особливо це стосується покоління, яке закінчилося на Алієві.

Після них футболісти стали практичнішими. Вже мало хто бухає, вони розуміють, що їм потрібно нагромадити грошей і щось їх вкласти. У радянських та пострадянських футболістів були провали у житті після ігрової кар'єри. З них мало хто став великим тренером чи заробив багато грошей. От Блохін, так, він потренував, заробив грошей. А де решта динамівців того періоду?» - Сказав Васильков.

Алиев хоть и по валенок по жизни, но выбор свой сделал. Очень глупо осуждать его публично в таком контексте, тем более такому же валенку Василькову.
Алієву просто нічого робити, він нічим не зайнятий життям. Для нього цей рух класний, він знаходиться при справі, чимось зайнятий.
-цитата Василькова.

28 лютого 2022 11:38
Алієв вийшов на вулицю Києва в камуфляжній формі і зброєю в руках.
-Це новина з Динамонії.

Тобто захищати свою державу з перших днів широго вторгнення на вулицях нашої столиці, яка стала основною ціллю орків, це "класний рух". Виявлятьється, сотні тисяч людей, які стали до оборони, багато хто приймав і примає участь у бойових діях, занадто багато з них загило... Для них теж це був класний рух? Чи вони всі герої, а один Алієв "тусувався"?
Про мотиви Алієва нічого не знаю, але чим таким сильно зайнятий Васильков, ну крім того що язиком меле шо попало.
Просто тупий коментар.
Полноє ку-ку. Майже весь склад Динамо 80х стали тренерами або бізнесменами і заробили грошей
Сховати
Агент Смит, ну, а уровень тех тренеров ? Да, достижение с сборной на чм у Блохина никто не отобрал, был успех у Демьяна на азиатском фронте, а так, сплошные аналитики каналов футбол... По бизнесу, Чанов вроде шарил, за что , наверно, и поплатился...а, так, "в моменте" один Ваня Яремчук...
Сховати
смит, вам нагадати, що при Дем'яненко ставали чемпіонами України, та драли кротів, як майже не при кому так не драли?
Сховати
Ватель, так я и не спору, больше того, он это делал против Луческу, но это внутренние турниры, а в ЛЧ его выносили...но, он имеет победу в аналоге нашей ЛЕ с узбеками...а так...ну, да, наверное, следует ещё вспомнить Пашу Яковенко, как по-мне, нераскрывшиеся гений...
Васильков,там десь у збірній,здається, на посаді.Гнати сцяними тряпками
Цiкаво,а чим займаються колишнi прес-аташе?Мабуть пересиджують "скрутнi часи" десь подалi вiд бойових дiй,де можна "почесати язика" та осудити когось бiля юбки коханої жiнки?
Я так розумію, що Микола не пішов в тероборону і ЗСУ, бо дуже вже зайнятий і задіяний. Цікаво. А де саме?