10 квітня 2022 18:45
6

Замкомандира полку "Азов", який воює у Маріуполі: "Політики не дзвонять нам уже два тижні і не піднімають від нас слухавки"

Замкомандира полку «Азов» Святослав Паламар, позивний «Калина», який зараз воює у Маріуполі, записав відеозвернення. Він розповів про оборону Маріуполя та про те, які настрої там панують.


А ще він додав, що політики не дзвонять їм уже два тижні та не піднімають від них трубки. І побажав українцям триматися, боротися та перемагати. Сильна промова.


"Ви задумувалися про те, як тут перебувати, як битися в таких умовах, що відчувають захисники Маріуполя? Це коли тобі пишуть смс "як в тебе справи, друже?", а ти п’ять хвилин тому поклав у чорний мішок побратима, якого знав сім років. Це коли вчорашній взводник, якому 22 роки, командує батальйоном, командує краще за полкана, який все своє життя отримував зарплату від держави… Це коли відділення "азовців" штурмує роту елітного спецназу… Коли наші дівчатка роблять з того, що є суп, а він тобі в рот не лізе, бо за декілька кварталів помирає дитина з голоду, і ти не можеш їх допомогти… Це політики, які розказують, що "ми їх підтримуємо, ми постійно на зв’язку", але вже більше двох тижнів ніхто не піднімає слухавку та ніхто ні з ким не спілкується".

Ні, Найвеличніший ні разу не здав параші ні Маріуполь, ні Херсон, ні Мелітополь... Зелені барани з телевізором замість голови до кінця свого тупого життя будуть вити про Ілловайск та Дебальцево, а "Ета другоє! Зєлєнскій нє убєжал!", та пінитися на непрацюючу з 2015-го року ліпецьку фабрику, не помічаючи улюблених усією парашою сватів, якими до сих пір торгує їх бубачка
Сховати
Кепа, не буду захищати Зеленського, але якщо Ви такі сильні у військовій справі, то поясніть як можна вистояти по всій лінії наступу, не втративши жодного міста проти армії яка значно переважає по кількості? Чи Ви вважаєте що достатньо лише бажання щоб вигнати всіх свинособак з України?
Сховати
Minos, я пишу про наш мудрий сімидесятитрьохпроцентний нарід, у якого у всьому був винен Порошенко, а бубачка ні за що не відповідає
Кепа, якщо про щось говориш, давай більше фактів, а то твій пост нагадує
щось на кшталт одна бабка сказала.
Сховати
Вище відповів. Вибач, вже наболіло. З дев'ятнадцятого
Кепа, підтримую на всі 100.