10 квітня 2022 12:06
1

Роналду розбив телефон 14-річному хлопчику з аутизмом, на руці у дитини синець: "Тепер буде важко витягнути його на футбол"

Мати дитини, якій Кріштіану Роналду розбив телефон, висловилася про подію.


Інцидент стався після матчу "Манчестер Юнайтед" з "Евертоном" (0:1) у 32-му турі АПЛ. Незабаром після нього португалець вибачився.

Від дій футболіста постраждав 14-річний Джей Хардінг. Він прийшов на Гудісон Парк з мамою.

"Гравці "Ман Юнайтед" вирушали з поля після свистка. Ми сиділи біля тунелю, і мій син знімав їх на відео. Він опустив телефон нижче, тому що Роналду, проходячи повз, стягнув гетру, і було видно, що з його ноги йде кров. Син опустив телефон, щоб подивитись ближче, – він навіть нічого не говорив.

Роналду йшов повз з жахливим, жахливим виглядом, вибив телефон із рук мого сина і пішов далі. Ви можете побачити, який у нього синець. Просто не можу повірити, що говорю про це.

Я плакала, мене трясло. Джейкоб був у повному шоці – у нього аутизм та диспраксія. Так що він до кінця усвідомив, що трапилося тільки коли ми прийшли додому. Він дуже засмучений, і його тепер важко буде витягнути на футбол. Це був перший матч у його житті, і сталося таке.

Ми мали чудовий день до тих секунд, коли гравці «МЮ» йшли з поля. Це знищило наш день та залишило неприємний присмак.

Роналду – це кумир. Так, він не грає за Евертон, але це важливий футболіст. Мій син постійно казав: "Там буде Роналду". Це його кумир. Я зрозуміла б це, якби Джейк махав йому в обличчя, але він був далеко від нього, адже Роналду присів і дивився на свою ногу.

Це хлопчик з аутизмом, який зазнав нападу з боку футболіста. Це мій погляд, як мами", – розповіла Сара Келлі.
роналдич - дно!