3 квітня 2022 18:25
16

Новий месидж від влади: мовчали і не готувалися, щоб паніки не було

Фото - ua.depositphotos.com


Паніки, блд. Дайте Нобелівську премію миру. Краще дві. Ще одну новоявленому підполковнику Арестовичу. А краще три. Генералу Єрмаку ще.


Американське топове видання "Wall Street Journal" повідомило сенсаційну новину. Ще у середині січня 2022 р. Володимира Зеленського було попереджено на найвищому рівні про агресію Росії, з відкриттям детальних планів нападу. Зробила це особа не вірити якій зважився б тільки повний ідіот. Попереджати Зеленського приїхав особисто (!!) директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бьорнс.


Тут треба зупинитися детально. Вільям Бьорнс за основним своїм фахом не розвідник. Він дипломат з багаторічним стажем. Білл Бьорнс був дотичний до операції "Буря в пустелі", до процесів розпаду Югославії і серії баканаський війн. У 2005-2008 рр. Білл Бьорнс був послом США у Росії.


Така людина попередженнями не розкидається і дуже гарно знає їм ціну. Одного факту, що президента країни-союзника США (України) попереджати приїхав особисто директор ЦРУ, достатьно аби збагнути - жарти в сторону.


Що мала тоді робити українське керівництво? Я наведу один факт. у Фінляндії в 1939 р. коли вирогідність загрози нападу стала високою, фельдмаршал Маннергейм організував будівництво військових споруд. Наслення на добровольній основі, під керівництвом військових інженерів і спільно з армійськими саперами кілька місяців рило траншеї, будувало ДЗОТи, обладнувало артилерійські та мінометні позиції, робило завали на дорогах, тощо й тощо. У цю мережу укрплень були вписані бетонні ДОТи збудовані раніше. Саме все це й стало зловісною для Москви "Лінією Маннергейма".


Просто уявіть собі, коли щось подібне почали б робити бодай за місяць до російського вторгненння на рубежі ріки Тетерів, наприклад. Що тоді було б? А було б те, що ворога зупинили б на рубежі Тетерів, саме там йому завдали б відчутних втрат і примусили б до відступу. Але цього не сталося. Тому ворога довелося зупиняти в ЦИВІЛЬНІЙ забудові - у Бучі, Ірпені, Гостомелі, тощо.


Що робив президент Зеленський, попереджений директором ЦРУ? Директор ЦРУ за WSJ розмову з Зленським мав "у середниі січня", тобто між 10 і 20 січня. А 19 січня Зеленський виступи зі своєю знаменитою промовою.


Це треба процитувати: "Що робити вам? Тільки одне... Відкриємо Запорізький міст. За рік – збудуємо найбільшу трасу в Україні від Ужгорода до Луганська. Будемо будувати дороги, мости, школи, стадіони, вагони, літаки і танки. Вакцинуємо переважну більшість населення. В квітні - відзначимо Великдень. В травні як завжди – сонце, вихідні, шашлики, і звісно – День Перемоги. А далі літо". Наскільки справдилися плани Зеленського вам розповість кожен мешканець Бучі та Ірпеня.


І так, я нагадаю що сталося, коли попередження Бьорнса здійснилося чітко і коли ворога довелося зупиняти у міській забудові замість зазделегідь укріплених позицій. Тоді Зеленський звинуватив у втратах серед українців... країни НАТО. Бо вони, бачте, зарази, не витратили мільярди їхніх власних доларів аби закрити небо над Україною. Знаєте, після всього що вичудив керівник держави обраний 73% українців, я дивуюся що країни НАТО взагалі нам допомагають. Що вони не покинули нас як країну-неудачника, як Англія і Франція у 1919 р.


І наостанок. Щодо самої цієї публікації. Я от просто нагадаю, що WSJ - це те саме видання яке повідомило що Зеленський просив не впроваджувати санкції проти Абрамовича. Після того Абрамович почав кружляти навколо переговорів створюючи імітацію бурної діяльності, хоча у Заходу щодо його долі участі існують дуже великі сумніви.


Ще тоді з'явилася інформація, що WSJ інформацію про Абрамовича злив сам Білий дім, аби нагадати нашому ОПУ де їхнє справжнє місце. Інформацію про те, що діректор ЦРУ попереджав Зеленського видання здобути могло з єдиного джерела - від самого ЦРУ. Очевидно - це не остання інформація, яку офіційний Вашингтон зіллє у ЗМІ. Зеленського попередили. Йому доведеться відповідати на ду-у-уже багато запитань.


У першу чергу - людям які втратили все.


Світлана Ліщинська

ТП детектед
Проплачене лайноЙ Приберыть це з сайту!
Для чого це тут? Після можна вбити критикою що завгодно. Хто ця дама взагалі, щоб писати про військову тактику? Які такі військові споруди в 21 столітті мали б усіх врятувати? Частокол? Чи може варто було б дороги перекопати, щоб самим нікуди не їздити і сидіти вдома чекати ворога. "Артилерійські та мінометні позиції" - серйозно? Щоб ворог знав точно куди стріляти? Наша основна перевага це мобільність і постійна зміна позицій, самі ж артилеристи про це говорили. Усім уже дуже спокійно живеться, якщо є час і натхнення у наших домашніх пропагандистів.
Ще одне єбань..0 з Берліна пише про те як потрібно було вчинити, зараз як тільки війна закінчиться повилазять всяки виблядки з вилами і подібні цій мадам! Наш президент найкращий, вірю в нього , вірю в ЗСУ, вірю в Україну. Слава Україні.
Не дуже розумію для чого зараз на сайті інформація пости з політично ангажованих телеграм-каналів.
Сховати
FromUngvar, чому, бо в нас не сусідній Мордор і має бути своба слова.
Навіть зараз.
Нажаль мы навряд почуємо відповідь Зеленсько, чи справді це було і чому від не прислухався.
Але головне зараз, це перемога України
Сховати
Ватель, яким чином свобода слова пов'язана з цим матеріалом на сайті Динамоманія?
Хтось забороняє телеграм канал Тараса Березовця? Ні? Хтось забороняє телеканал, на якому зайнятий Тарас Березовець? Ні. Хтось забороняє політичну партію, чиї політичні інтереси обслуговує телеканал, на якому зайнятий Тарас Березовець. Також ні.
Але яким чином даний матеріал пов'язаний із Динамо, із футболом, із спортом чи із нашою потенційною перемогою? Ніяким. Я, можливо, навіть погоджуюся з дечим (не з усім і точно не із загальним тоном матеріалу). Але для чого на сайті про Динамоманія цей матеріал під час війни? Цього я не розумію. Якщо я захочу почитати політична аналітику, експертів афільованих із певними політичним силами, то я знайду спеціальні ресурси для цього. Благо їх достатньо. Я як читач сайту цього тут бачити не хочу.
FromUngvar, не все так солодко та мармеладно, так не на часі.. але це дійсність..
зараз прибежить куча ботів с Банкової і розповість про не на часі
Сховати
Paketik, вже є))
Та справа не в "не на часі", а в тому, що ця дама пропонує зробити, те що актуальне було в часи червоних і білих.
Сховати
а зараз актуальніше зустрічати орків прямо в Бучі серед домівок?
Сховати
Paketik, як тоді треба було зробити? Дайте відповідь. Враховуючи наші військові технічні можливості. Буду дуже вдячний за змістовну відповідь. Ця дама хоч спробувала пояснити чого їй не вистачило від нашого військового керівництва. А ви?
Сховати
Антон, повір у мене дуже багато питань, просто я розумію що їх не час озвучувати..
Ну і звідки ви взяли, що їх зустрічати почали серед домівок, а не раніше? Чим вам всім треба звіт, що от ми їх зустрічали раніше, але кацапи, якими б не були дурними, прорвали декілька ліній оборони? Це війна, а не комп'юрна гра, де можна пушок набудувати і розстрілювати всіх, хто їде. Чи початок зустрічання раніше, гарантує не прорив оборони? Чи висадка декількох десантів в Гостомель в перші два дні війни, була б не можливою якби б на кордоні з Білоруссю була б майже вся армія України?
Сховати
Повір краще не треба починати цей срач