23 лютого 2022 15:40
6

​Дмитро Поворознюк написав в інстаграмі про відсутність публічної позиції. Степаненко відповів: "Від посту в інтернеті ніхто особливо сильнішим не стане"

Ведучий проекту «Трендець» та півзахисник «Вереса» Дмитро Поворознюк написав в інстаграмі пост про відсутність публічної позиції в українських футболістів.

«Хочеться респектнути Санчесу Зінченку за публічну позицію. Хочеться респектнути його дружині Владі за публічну позицію.

Хочеться сказати більшості футболістам в Україні, нашим збірникам, тренерам, президентам клубів – де ви є зараз? Позиція, якості, характер, сила перевіряються не в «комфортній ванній», а в моменти кризи та конфліктів.

Хочеться спитати наших бізнесменів і олігархів – що там по публічній позиції? Зараз інформаційна війна грає величезну роль. Зараз історичний момент, коли дії показують хто є хто», – написав Поворознюк.

У коментарях під дописом відповів хавбек збірної України та «Шахтаря» Тарас Степаненко.

«Діма, не займайся популізмом. Характер не в постах», – написав Степаненко.

Йому відповів Поворознюк.

«Тарас, будь-яке публічне висловлювання і є популізмом. Характер не в постах. Але є люди які не можуть взяти зброю в руки, не можуть бути волонтерами, мінімум який можуть це говорити. У мене питання до таких людей – чому не можуть і не хочуть. Нерухомість в Донецьку і Луганську? Можу зрозуміти тих, у кого там живуть родичі, але що з іншими?» – написав Дмитро.

Степаненко дав відповідь.

«Діма, від посту в інтернеті ніхто особливо сильнішим не стане. Якщо ти згадуєш хлопців, які зараз за кордоном, немає питань, але не треба дорікати всім, що хтось пост не виставив», – написав Тарас.

Просто российсике грады ж не попадают по тем кто "внепалитикаи" и "замир".
Представники шахти ніколи не підтримували Україну та її мову, навіть після 2014 року фоткались з сєпарами, а тепер вчергове довели - Україна їм чужа! Тим більше Стьопа-автоген, в якого ніколи мозгів то і не було!
Сховати
dynamic1927, крім Худжамова та Федецького
Від мого посту в інтернеті точно ніхто особливо сильнішим не стане чи слабшим. Але публічні люди мають вплив, тому заява про позицію та заклики відіграють свою важливу роль. Правда, що пост в тернеті може бути просто популізмом, відповідність тренду, але так само правда в тому, що це може бути відображенням спарвжньої позиції та підбадьоренням і заохоченням для інших.
Потому что большинство футболистов принадлежат к особому виду одноклеточных и он носит название хомо внеполитикус.
Их вообще не парит что происходит, они всегда были оторваны от реальностей в социуме, всегда были и считали себя особой кастой
Важко щось написати? Чи просто сцикотно?